Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi yaa dokeyim bendee
esime deyimde dukkandan getirisn, eve kola almiyorum ben
bi kutu yeter demii
firin,izgarasi temizlemekk , bakalim kim guzel parlaticak :)
nadir yapilan bisey olsun
uzyu haliyi hep yapiyioruz :)
benim var ama öyle açıp filtre vs. silemem açıkcası.Kimsenin kliması yok kimin için bu ödevv
canım Allah aşkına öbür tarafa listeyi düzgün ekle sayfa 305 e bak benim ve sosyolojinin de ismi var yanlış alıntılamışlar düzeltmeni rica ediyorum.7 ekim 2015
bugunun odevi
Firinin izgarasini temizlemek parlatmak yikamak caniniz nasil isterse oyle yapin : )
ekledigihm listeye bak dogrumu?canım Allah aşkına öbür tarafa listeyi düzgün ekle sayfa 305 e bak benim ve sosyolojinin de ismi var yanlış alıntılamışlar düzeltmeni rica ediyorum.
yahu dünün ödev listesi işte zaten öbür topiğe eklememişsin ki sen önce ekleyip sonra yeni ödev verceksin şimdi sen önce yazılan en son ödev yaptım listesine bak bi de sayfa 305 e bak nasıl yanlış anlican tatlımekledigihm listeye bak dogrumu?
sen hangi lsiteyi diyortsun
vallamiiiMaRaL_ cım öbür topiğe haftalık bildirimi cuma günü yapacaksın daha öncesinde yapmak yooook
evet düzelt çabuk chentiq görmesinvallamiii
e netcez mesaj tekrari diye duzenleyim o zaman
hahah ay o rakamlari degistiremem kizzz acikdim kahvalti hazirliycamay öldüm valla sorunu çözene dek geldim listede adım yok şaşırdım kaldım acaba yazıp gönderememiş miyim diye tüm sayfaları geri gide gide inceledim çok sinir bozucu....lütfen listeyi alıntılarken en son halini almaya özen gösterin hanımlar böyle liste kayınca büyük sorun,, en son bildirim yapmış gibi en sona kaldık yahu