- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
Hala ödev yokmu bugün
Ver canım adin varsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala ödev yokmu bugün
oooooooooooooooo nasıl yanii haydi kızlar haydiiiiiii
HAFTALIK GÖREVLER İÇİN SON GÜNLER
AZ LAF ÇOK İŞ
Bu arada tekrar yazalım artık sabah 09:00'a kadar listeye adınızı ekleyebilirsiniz. Ama 9'u geçtiği taktirde lütfen listeye isim eklemeyelim. Günün ödevini veren kişi de 09:00'dan sonra diğer konuya ekleme yapabilir
Nego
@ayseyma
@cnntrm
@eniyikadinoyuncu
@dagci
@2KediAnnesi
@NAZ__24
@sosyoloji12
@anathema8
ftemiz
@catuke
areser
@Koalina
@Feraceli
Findikfaresi123
@yesilkubbe
@statistician
mirjam
MaRaL_
eshma
@esrb
A Anka
@__ATALANTE
@Nill41
@bendimahi
@Bi kahve
@zambak86
@kelebek25
@_VUSLAT_
@ruzgarinannesii
@elifcino
@nnightsaill
@Efser
vermedim canım, klima temizlemek nasıl bir fikir?Ftemiz canım daha önce odev vermediysen ve adın listedeyse odev versene
yani klimanın dışını silip, filtreleri sökülüp temizlense uzun sürmez diye düşünüyorum.vermedim canım, klima temizlemek nasıl bir fikir?
yesa canım bu hafta görevleri yapamayacağımı bildirmiştim ben kayınpederimin vefatın dan dolayı sabah 10.00 aksam 11 kayınvalideye gidiyorum ve cok yorgun oluyorum İnan evde çamaşırlarım birikti şimdi bir makine aşıp öyle çıkacağım bu hafta beni mazur görün lütfen....
Sabah ben versem mi dedim ama herkes siliyordur standart bi iş diye vazgeçtim. Ben şimdi sildim bütün camların onunu.]BUGÜNKÜ ÖDEV
Musluk temizlemek
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1. ruzgarinannesii
2. eflalim
3. yesilkubbe
4. littlebutterfly
5. catuke
6. anka_misali
7. eniyikadinoyuncu
8. vuslat
9. bi kahve
10. chentiq
11. maral
12. yesa1
13.cnntrm
14.mirjam
15.naz__24
16.anathema
17.ftemiz
18. __ATALANTE
Görev tamam 3 musluk çiflendi parlatıldı
Benimde klimam yok içanadoluda kimsenin evinde yok
Bence bizde Pencerenin önlerini silelim. Hiç verilmedi sanırım bu ödevv
Soğuk bir bursa gününden günaydın
Klima yok bizde ola tükan sizin
Camların önünü silmek olabilirrr
1,2 geldi benimde. Üstelik arka tarafında da vardı ve rahim alınacaktı ama çok çok iyi bir doktor um vardı ve şükür ki iyileştim.
Allah gönlüne versin inşallah ben çocuk defterini kapattım artık 2 kızım var hamdolsun.
Ben çok ameliyat geçirdim 10 kerecik ayrıca meme tüberküloz um var oda binde bir olurmuş ama beni buldu sağolsun. Ameliyat olup göğüs kanallarımın alınması gerek ama çocuklarıma bakacak kimse yok tek bakıyorum biraz büyüsünler öyle olucam.
Şimdilik iltihap topladığı zaman kenarını kesip iltihabı akıtıyorlar biraz rahatlıyorum.
Allah sevdiği kuluna hastalık verirmiş bende hep diyorum beni insanlarla evlatlarımla sınama hastalıkla sına diye
Yine de çok şükür
hanımlar yazamadım bir türlü ikinizede çok çok geçmiş olsun Rabbim yaşatmasın bir dahaAyy Allah şifa versin canım epey sıkıntın varmış hastalık konusunda Allah dermansiz dert vermesin bu halimize şükür esim arada dalga geçer benle seni sağlam sanıp aldık çürük çıktın diye :)))
çok güzel sözmüş kullanıcı hatası aklımda olsun:)Aynen benim eşim de söyler. Çin malı çıktın der. Ben de kötü kullanım sonucu deforme oldum derim. Tamamen kullanıcı hatası...
ya ben hiç denk gelmedim tam benlikmiş:)yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızlar ne yaptınız siz yahuuu dehşet güzel olmuş bunlar, ben de kalkıp hemen yapacağım
Canımm o program benim favorim, 4 sezonun da neredeyse hepsini izlemişimdir, hayley favorim
süper oldu canım sağolgülmeden geçemeyeceğim
oooooooooooooooo nasıl yanii haydi kızlar haydiiiiiii
HAFTALIK GÖREVLER İÇİN SON GÜNLER
AZ LAF ÇOK İŞ
Bu arada tekrar yazalım artık sabah 09:00'a kadar listeye adınızı ekleyebilirsiniz. Ama 9'u geçtiği taktirde lütfen listeye isim eklemeyelim. Günün ödevini veren kişi de 09:00'dan sonra diğer konuya ekleme yapabilir
Nego
@ayseyma
@cnntrm
@eniyikadinoyuncu
@dagci
@2KediAnnesi
@NAZ__24
@sosyoloji12
@anathema8
ftemiz
@catuke
areser
@Koalina
@Feraceli
Findikfaresi123
@yesilkubbe
@statistician
mirjam
MaRaL_
eshma
@esrb
A Anka
@__ATALANTE
@Nill41
@bendimahi
@Bi kahve
@zambak86
@kelebek25
@_VUSLAT_
@ruzgarinannesii
@elifcino
@nnightsaill
@Efser
Buda kızımun dolabı.masa da tamam.mutfak az kaldı butecek bu aksam ınş.dolap hosuma gıttı benımkınude yapıcam ılk fırsatda
hadi yaa dokeyim bendeeDun de yazmıştım tv de bir kadın kola doktu. 4 yıl temizlenmemiş o wc tertemiz yaptı