Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BUGÜNKÜ ÖDEV
Musluk temizlemek
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1. ruzgarinannesii
2. eflalim
3. yesilkubbe
4. littlebutterfly
5. catuke
6. anka_misali
7. eniyikadinoyuncu
8. vuslat
9. bi kahve
10. chentiq
11. maral
12. yesa1
13.cnntrm
14.mirjam
15.naz__24
16.anathema
17.ftemiz
18. __ATALANTE
19.eshma
kızlar bildirim için geç mi kaldım bilmiyorum ama akşam kızı uyuturken uyuyakalmışım.yazamadım o yüzden
eshma canım malesef geç kalmışsın, 10 dk ile kaçırmışsın:)
@__ATALANTE canım bugünkü ödevi sen vermiş olsun, hayırlı olsun :)
Ohh ben sabah çıkmadan silmiştim camların onunu. Ben zemin katta ve güney cephede oturuyorum. Her gün cam açılıyor. Aşırı toz oluyor. 2-3 günde bir siliyorum. O yüzden çok basit gelmişti bana... Kesin herkesin temizdir demiştim.
Utanıyorum ama söyleyeyim ben 2 haftada anca siliyorum
Ohh ben sabah çıkmadan silmiştim camların onunu. Ben zemin katta ve güney cephede oturuyorum. Her gün cam açılıyor. Aşırı toz oluyor. 2-3 günde bir siliyorum. O yüzden çok basit gelmişti bana... Kesin herkesin temizdir demiştim.
yesa canım bu hafta görevleri yapamayacağımı bildirmiştim ben kayınpederimin vefatın dan dolayı sabah 10.00 aksam 11 kayınvalideye gidiyorum ve cok yorgun oluyorum İnan evde çamaşırlarım birikti şimdi bir makine aşıp öyle çıkacağım bu hafta beni mazur görün lütfen....
yahu dünün ödev listesi işte zaten öbür topiğe eklememişsin ki sen önce ekleyip sonra yeni ödev verceksin
Camların önünü silmek iyi oldu ne zamandır aklımda:)
yesa Bebeğimi uyutuyorum şimdi yani saatler uymuyor şu an bana, o uyurken ses yapamıyorum anca yemek yiyebiliyorum:)
geçmiş olsun canım.yesa ben bugün evi supurup silmeyi planlıyorum, dün supuremedim kaç gündür ailecek hastayız, parça parça yaptığım işten bir şey anlamadım:)
ay bende de iş çok bu saate dek de bişi yapmadım hemmen kalkıyorum bi iki ortalığı toparlim günlük cilt bakımımı yapim ve mutfak ya da yatak odasına girişimmmmAnladım canım benim, o zaman ben kalkayım da sporumu yapıp geleyim, sonra haftalıklardan 2 eksik var onları yapacağım, sonra da günlük ödev, oooo iş çok
evde olunca insan daha relaks oluyor.ay bende de iş çok bu saate dek de bişi yapmadım hemmen kalkıyorum bi iki ortalığı toparlim günlük cilt bakımımı yapim ve mutfak ya da yatak odasına girişimmmm
okis cnm ben firinda yokdum :)Kızlarrrrrrrrrr fırın yapılalı çok olmadı, fırın temizlerken sanırım herkes telleri de temizledi.
Bence naz'ın ödevi güzel, pardon atalente'nin ödeviymiş:)
Şöyle yapalım bu seferlik
BUGÜNKÜ ÖDEV
1 cam önü temizlemek / silmek ( Alternatif fırın ızgarası temizlemek geçen yapmayanlar yapabilir, alternatif klima temizlemek)
Normalde alternatifler böyle olmuyor ama yapacak bir şey yok
HAYDİ KIZLAR HAYDİ HAYDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
Herkes ödev yapmayaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar şimdi pencere önüne mi döndü ödev?.
ay bende de iş çok bu saate dek de bişi yapmadım hemmen kalkıyorum bi iki ortalığı toparlim günlük cilt bakımımı yapim ve mutfak ya da yatak odasına girişimmmm
okis cnm ben firinda yokdum :)