- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
Findikfaresi123 neredeeeeeeeeeeee bana seyhan77 yi bulunnnnnnnn gitti kilo vereceğim diye bak unuttu 2 günde biziiiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selan kizlar.
odev kolaymis. Zira ben grip olmusum zor olsa yapamazdim.
Sagol canim. Aynen zor bise olsa yapamazdimÇok geçmiş olsun canım. İyi denk gelmiş bari
Evet bende izlemistim. Hatta kadin bir kac kere dokuyormus haftada galiba.Dun de yazmıştım tv de bir kadın kola doktu. 4 yıl temizlenmemiş o wc tertemiz yaptı
3-seyhan77BUGÜNKÜ ÖDEV
1 cam önü temizlemek / silmek ( Alternatif fırın ızgarası temizlemek geçen yapmayanlar yapabilir, alternatif klima temizlemek)
1.yesilkubbe
2.eflalim
BUGÜNKÜ ÖDEV
1 cam önü temizlemek / silmek ( Alternatif fırın ızgarası ya da klima temizlemek)
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1. yesilkubbe
2. eflalim
3. Ruzgarinannesii
4. anka_misali
5. yesa
6-seyhan77
eflalim evdeysen aynı anda kalkıp spor ya da temizlik yapalım mı?
Tam 13:30'da kalkalım 14:30'da tekrar gelelim ne dersin?
Eee o zaman süper olur, 1 saat içinde neler yapabilirsen, ben spor yapacağım leslie 3 mil, sonra tekrar buluşalım :)
dagci evdeysen seninle kalkalım canım aynı anda yahu :)
Alternatif bence iyi oluyo çünkü kendi yaptiklarimizda varya mesela ben bütün camları sildim pazartesi günü onun için alternatif ödevi yapıp ızgara telini temizliycemBenim spor friendim olsana sen yaaa....
Bu arada Kizceler, alternatifli gunluk odev yada haftalik gorev fikrine nasil bakiyorsunuz?
Benim spor friendim olsana sen yaaa....
Bu arada Kizceler, alternatifli gunluk odev yada haftalik gorev fikrine nasil bakiyorsunuz?