Ben çoğu oyuncağı kaldırdım zaten 1 hafta önce, sadece tabak çanak oyuncaklar, bebekler kaldıO kağıt parçaları beni sinir hastası ediyor zatensürekli kesiyor yarabbim arkasında dağ bırakıyor resmen. Birde ayağıma batan legolar. Az kaldı sabrım taşacak hepsini çöpe yollicam
Su ısıtıcısını(Kettle) iç dış temizlemek.
1.yesilkubbe
2.feraceli
3.naz__24
4.nnightsaill
5.eflalim hem semaverimi temizledim hem demligimi hatta 3 de tenceremi:)
6.bendimahi (vaktim olursa çaydanşığımı da yapacağım inş
7 . ruzgarinannesii
8.dagci(işteyim.akşam eve gidince yapacağım.tezgahda beni bekliyor.)
9.maral[
10-seyhan77
Aynen canim ya. Biz öğretmenlerin mesaisi evde de devam ediyor. Sanmayin ki ogretmenler oh yarim gun .Kızlar, ben bir süre haftalık görevleri yapamayacağım belli ki. Okula çok hızlı bir giriş yaptım sürekli bilgisayar başındayım ertesi güne hazırlanıyorum, ancak günlük işleri yetiştirebiliyorum
He he tabi tabi yedik bizde
yesa canımm gece saat kaçtan itibaren ödev verebiliyoruzz
Demlik ketıl görevi güzel. Ama perde yıkamak zor değil mi arkadaşlar. Eğer demlik görevi olmasaydı perde mi yıkayacaktık.
Perdeyi yıkayıp asıyor musunuz. Perde inmişken cam korniş silmiyor musunuz?
Bence bu haftalık ödev olmalı. Yani yarın sabah verilmeden konuyu halletmek istedim. Baya tırstım yani:)
Ben bugün nöbetçiyim, o yüzden evde çaycımı temizleyecek vaktim olmayacak, sabah yapayım dedim yetişmedi. Benim çaycımın demlik ucu kırılmıştı bende onu yenilemek için yetkili servisi aramayı ne zamandır erteliyordum, bende temizlemek yerine yenisini sipariş verdim yani :) bu arada günlük ödevler konusunda perde asmak benim tek başıma yapabileceğim bir ödev değil mesela, bu çok zor olmaz mıydı?
]bu arada kızlar dün piknikteydim.
eve geldim ben bir gaza geldim...
mutfak dolaplarını komple döktüm içindekileri yıkadım dolapları temizledim içlerini sildim sonra yerleştirdim :)
nevresimleri yıkadım değiştirdim.
gecenin bi körü sokak kapısının önünü sildim paspası yıkadım.
mutfak ve antreyi sildim süpürdüm.
tuvaleti banyoyu temizledim..
gece saat 2di yattığımda
sabah işe zor yetiştim uyanamadım bile...
bugünde geldim tekrar bütün evi sildim süpürdüm tozları aldım.
yarın makyaj dolabıma el atıcam bakalım fotograf paylaşabilirsem atacağım :)
Maşallah ne Kadarda çabuk benim daha niyetim bile yok
tul yok ablacim
nerden çikdi yaws bu tul isiii
ben işe kalkar hanımcıklar, haydi bismillah...
ah ulan ah bi akıllı telim olsaydı şöyle güselinden harika bir ödev verecektim size,,,gece gece bilgisayara girilmiyo ki...
Maşallah ne Kadarda çabuk benim daha niyetim bile yok
Ne vuruyonO zaman bu da NAZZZZZZZZZZZZZ için geliyor
hatta biraz da bu
Ne vuruyonne çekiyon saçımı çemkiririm sana
Yok canım valla belim çok fena yapıcam yoksagardolapla diğer ödev kaldı hatırlamıyorum neydi ooo
Benim istediğim bi ödev var herkesin evinde vardır dimi sineklik camlarda benim arka tarafda iki odam var çok fena kirliler yarın iki sineklik Yıkama ver yoksa sabah 4 kadar oturur bütün sineklikleri veririmişte sen ödevi bu konuya yazmadın, karıştı buralar hep
canım yaa ben veririm istediğin ödevi, sana da armağan ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?