Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam hatun milleti. vol 1 deyken biz günlük yaptığımız işleri ve yapacaklarımızı da arada yazardık. iyi oluyordu, insanı gaza getiriyordu. şimdi vol 2 de sadece haftalık ve günlük görevleri yapıp yapmadığımızı yazıyoruz sanırım.
görev haricinde yapılanları neden yazmıyoruz?
Aslinda yazsak guze olur ben diger topige yaziyodum egrr buraya yazabilirsek buraya yazarimselam hatun milleti. vol 1 deyken biz günlük yaptığımız işleri ve yapacaklarımızı da arada yazardık. iyi oluyordu, insanı gaza getiriyordu. şimdi
Ben kendime verdim o odevi yaptim sildm aynalarimi bekliyosum belki odev olarak verilir diyeayna verilmis geecenlerde yoksa o daha makbula geçerdi bencede
vol 2 de sadece haftalık ve günlük görevleri yapıp yapmadığımızı yazıyoruz sanırım.selam hatun milleti. vol 1 deyken biz günlük yaptığımız işleri ve yapacaklarımızı da arada yazardık. iyi oluyordu, insanı gaza getiriyordu. şimdi vol 2 de sadece haftalık ve günlük görevleri yapıp yapmadığımızı yazıyoruz sanırım.
Aynen canım hem eşim hem çocuk valla zor gün aşırı banyo ve evi supurup silmek dönüşümlü yapıyorum valla vaktim olsa hergün yaparım çok seviyorum temizliğiBu arada çocuklu hatunlarım merak ediyorum sizde durum ne?
Mutlaka ev süpürülür her akşam. Mama sandalyesi altına örtü koyarım,koltuklarda da örtü var ama gel gelelim anında kirleniyor ev
Kızlarım maşallah çok yaramaz çokk.
Yoğurt alıp kaçarlar,arkamı dönerim içecek çıkmıştır dolaptan ve mutfak içecek içindedir
Sıtkım sıyrıldı ev temizlemekten. Rahat olmak istiyorum biraz ama olamıyorum.
Bir benim çocuklarım mı yaramaz anlamadım ki
Eşim allah tan geç geliyor sabah a karşı gündüz de 1 gibi gidiyor. Ama çocuklar fena ya.Aynen canım hem eşim hem çocuk valla zor gün aşırı banyo ve evi supurup silmek dönüşümlü yapıyorum valla vaktim olsa hergün yaparım çok seviyorum temizliği
Aslinda yazsak guze olur ben diger topige yaziyodum egrr buraya yazabilirsek buraya yazarim
bide fotograf eklesek haftalik odevleri yapinca daha cok gaza getirir bide duzen hakkinda birbirimizden biseyler ogreniriz
Sevgili yengem hediye etti küçüğüKarbonat ve limonla ovmak parlatır:)
Kettlemiz aynıymış:)
Canım ben bu konuda çok katıyım çocuklar öle dolaptan bişey alıp kaçamazlarbişey yiceklerse mutlaka örtü alınır serilir üstünde yerler hiç dökmezler halıya alıştılar artık çok şükür ben demeden örtü seriliyor yere ozamanda kirlenmiyor evimiz,her akşam ev süpürmem iki günde bir süpürür diğer iki gün sonra süpürür silerim yani haftada iki süpürür bir silerim kompleBu arada çocuklu hatunlarım merak ediyorum sizde durum ne?
Mutlaka ev süpürülür her akşam. Mama sandalyesi altına örtü koyarım,koltuklarda da örtü var ama gel gelelim anında kirleniyor ev
Kızlarım maşallah çok yaramaz çokk.
Yoğurt alıp kaçarlar,arkamı dönerim içecek çıkmıştır dolaptan ve mutfak içecek içindedir
Sıtkım sıyrıldı ev temizlemekten. Rahat olmak istiyorum biraz ama olamıyorum.
Bir benim çocuklarım mı yaramaz anlamadım ki
selam kızlar nasılsınız :)
Haftasonu yoktum. Yeni kurallar filan varmı çok sayfa eklenmiş okuyamadım hepsinii :)
Küçüğüm uysal çok şükür dinler.annecim hani mama önlüğü deyince tak tak diyor da büyük kızım çok asiSevgili yengem hediye etti küçüğü
Canım ben bu konuda çok katıyım çocuklar öle dolaptan bişey alıp kaçamazlarbişey yiceklerse mutlaka örtü alınır serilir üstünde yerler hiç dökmezler halıya alıştılar artık çok şükür ben demeden örtü seriliyor yere ozamanda kirlenmiyor evimiz,her akşam ev süpürmem iki günde bir süpürür diğer iki gün sonra süpürür silerim yani haftada iki süpürür bir silerim komple
Canim neyle yaptin acaba? Limon tuzu oneriyorlar hep ama.
Sumu kacti icine acaba biraz gunese koy kurusun iyice blki calisir.
canım en önemli kural
1-DİĞER KONUYA YAZMIYORUZ, VE DİĞER KONUYA YAZANLARI YA ÖZEL MESAJ İLE YA DA BURAYA YAZARAK UYARIYORUZ.
2-DİĞER KONUYA SADECE CUMALARI YAZIYORUZ
3- ÖDEVLERİ, GÖREVLERİ AKSATMIYORUZ
4- GÜNLÜK YAPTIKLARIMIZI BURADA PAYLAŞMIYORUZ
CHentiq oyle pek hoslanmiyor, motivasyonunu bozuyirmusgünlük yaptıklarımızıda mı burada paylaşmıyoruz neden ki?
günlük yaptıklarımızıda mı burada paylaşmıyoruz neden ki?
Canım çünkü zaten topik çok dolu günlük odev haftalik görev sorular sorunlar yeni üyeler sohbet muhabbet. Bir de günlükleri yazarsan çok yoğun olurgünlük yaptıklarımızıda mı burada paylaşmıyoruz neden ki?
Bana da abim hediye almıştı:)Sevgili yengem hediye etti küçüğü
Canım ben bu konuda çok katıyım çocuklar öle dolaptan bişey alıp kaçamazlarbişey yiceklerse mutlaka örtü alınır serilir üstünde yerler hiç dökmezler halıya alıştılar artık çok şükür ben demeden örtü seriliyor yere ozamanda kirlenmiyor evimiz,her akşam ev süpürmem iki günde bir süpürür diğer iki gün sonra süpürür silerim yani haftada iki süpürür bir silerim komple