- 18 Mart 2012
- 874
- 886
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende var tel ama listeyoi kopyalayamiyom diye pc aciyom valla :)))ben işe kalkar hanımcıklar, haydi bismillah...
ah ulan ah bi akıllı telim olsaydı şöyle güselinden harika bir ödev verecektim size,,,gece gece bilgisayara girilmiyo ki...
Bende hiç sevmiyorum mecburiyetten yapıyorum işte:)Benim de kettle(nasıl yazılıyor la bu) fena durumdaydı valla iyi oldu bu ödev. Ben eskiden her gun supuruyordum ama şimdi tüylere alıştım sanırım 2gunde 1 süpürüp siliyorum. Benim en sevmediğim iş bu.
Hemen göz attım bunun için halısız mı olması lazım evin tam incelemedim, halı da da işe yariyorsa çok iyi:)Ucuz olsa şu kendi kendine dönerek gezip süpüren aletlerden alcam da pahalı meret.
Ben de ucuzundan viledanın virobisini aldım. Bütün gün evin içinde dönüyor tüyleri alıyor.
Büyük süpürge açmıyorum her gün dokey süpürge, tercih meselesi ben bebeğimin acab ağzına ne aldı bir şey yuttumu düşüncesindense her gün yorumlayı göze alıyorumben büyük süpürge haftada 2 kez açarım, bazen mutfak için daha fazla olabilir ve arada bazı yerleri eşim süpürür omuz ve sırt ağrısı çok çektiğimden süpürge yoruyor beni...onun dışında şarjlı el süpürgesiyle veya ikea tüy toplayıcımla etrafı geçerim gerektiği zaman,, çocuğum yok ama olsada günde 2 defa büyük süpürge açmam zannetmiyorum
amonyakli krem temizleyici döküp telliyorum, birde bulaşık makinesi parlaticisi ışıl ışıl yapıyor:) makineye parlatici yerine sirke kullanınca bunu leke çıkarmaya demlik parlatmaya kullanıyorumÇaydanlıkların dışını napıyorsunuz hanımlar. Şöyle göz kamaştırsın istiyorum.
aa nası bi ürün canım o işe yarıyo mu
Bende hiç sevmiyorum mecburiyetten yapıyorum işte:)
Hemen göz attım bunun için halısız mı olması lazım evin tam incelemedim, halı da da işe yariyorsa çok iyi:)
Bende hiç sevmiyorum mecburiyetten yapıyorum işte:)
Hemen göz attım bunun için halısız mı olması lazım evin tam incelemedim, halı da da işe yariyorsa çok iyi:)
Büyük süpürge açmıyorum her gün dokey süpürge, tercih meselesi ben bebeğimin acab ağzına ne aldı bir şey yuttumu düşüncesindense her gün yorumlayı göze alıyorum
amonyakli krem temizleyici döküp telliyorum, birde bulaşık makinesi parlaticisi ışıl ışıl yapıyor:) makineye parlatici yerine sirke kullanınca bunu leke çıkarmaya demlik parlatmaya kullanıyorum
Bilmem bencedeödev süpperrr hem çadanlığımı hem kettle mi temizleyeyim bari ohhhh uzun zamandır yapmamıştm
al benden de o kadar minicik bişeyim zati
kız sen bi felaketsin zaten tam kül kedisi yani ama bence evlenince daha az iş yapacan sen bana öyle gibi geliyo e evli bayanın sorumlulukları çok daha fazla çünkü her türlü memnun etmen gereken bir adam olacak yanında
ben de sirke ve karbonatlı su kaynatıyorum fakat limon tuzu da çok etkiliymiş almam evde bulundurmam gerek daha hiç evime limon tuzu girmedi, marketlerde var dii miii
hadi yaaa öyle mi diyorlar, e afiyet olsun ozaman
Gunaydin kizlar
ben Kettle kullanmiyorum kaldirdim caydanligimi temizlicem bu odev kolaymis ya gecenkilere gore.
biride aynalari silmek gibi bi odev vrse cok ihtiyacim var :))
Hadi yaa ozaman ben silim aynalari Belki verilir diye geciktiriyodum surekliDaha önceden verilmişti canım ayna görevi, şu an için aynı görevleri vermemeye çalışalım, baktık olmadı başa döneriz