- 18 Mart 2012
- 874
- 886
Gece 4'ten sonra ilk gelen ödev verebiliyor. Listede olmak kaydıyla. Yesa1 değilim ama cevap vereyim dedim.yesa canımm gece saat kaçtan itibaren ödev verebiliyoruzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gece 4'ten sonra ilk gelen ödev verebiliyor. Listede olmak kaydıyla. Yesa1 değilim ama cevap vereyim dedim.yesa canımm gece saat kaçtan itibaren ödev verebiliyoruzz
Ağzını ara. Ay geçen bşr siteye denk geldim kk mış adı ne konular var de bakalım ne dicekAman bu bayram camdan Düşen düşene anlamazlar dicem ama görümcen üye sanırım kız varya kesin benimkide üyedir he nasıl öğrensemki aceba
maşallah çok güzellaaaaaaaaaaaa nazzzzzzzzzzzzzzzzz ondan mı atmıyorsun, canım at yaaa bu konu fotoğraflarla daha da güzelleşiyorrrrr Dur ben de atayım, daha önce farklı bir konuda paylaşmıştım ama olsun makyaj malzemeleri düzenleme görevi tamamdır :)
Eki Görüntüle 1647651
Csnım benim allah öyle büyük ki derdi veriyor mutlaka dermanını da yolluyor.
Bende rahim ağzı kanseri ameliyatı oldum. Çok küçüktü yaşım 24 tü düşün. Rahim duruyor ama hamile kalamadım hep.
Psikoloji maf ediyor insanı.
Hepte tevekkül ettim tabi ki isyan ettiğimde oldu olmadı değil ama Allah inancını hiç almadı içimden şükür ki 2 tane evladım var.
Bende çok sancılı adet olurdum yıllar önce doktorum bir yöntem söyledi uyguladım sürekli şimdi adet olurum anlamam bile.
Benim de kızlarım hiperaktif ama olsun sağlıklılar.
Büyük kızım şeker hastası sağlıklı deyince bakıyorlar ama sağlıklı. Yanımda herşeyi tam vücudu insülin üretmiyor. Olsun dikkat ederiz yaşar gideriz.
İnşallah Rabbim de gönlüne göre verirde ikincisi de hemen gelir. Bebek severiz ne güzel.
Zamanı gelmemiştir canım benim. Ben 13 senelik evliyim daha büyük kızım 6 yı doldurmadı.canımm bana söyle o yöntemi benim de çook ağrılı oluyorrr
benim de sebepsiz bi şekilde olmuyor, var bi hikmeti
Zamanı gelmemiştir canım benim. Ben 13 senelik evliyim daha büyük kızım 6 yı doldurmadı.
Küçüğüm de 20 aylık. Sonra peşpeşe hamile kaldım hep düştü.
Küçük kızımda sular seller gibi kanamam olurdu her seferinde düştü diye gittim doktora o karnımda hareket yapıyordu
Allah nr güzel kararlaştırıyor.
Sana da yaşatsın inşallah anneliği.
Canı gönülden diliyorum.
Bu günün ödevi bir odanın perdesini yıkamak
Ben de göremeyince burada ödev vereyim dediydimÖdev gelmiş canım 5.10 gece.
Ben de tam verecektim. Hem o konu hem bu konuya yazmak o yüzden önemli
Ben de göremeyince burada ödev vereyim dediydim
Günaydın herkese geçmişi okuyorum, 4 te 4 görevim tamam müjdemi vereyim:) dün kışlıklarıda halletim:) dün giremedim ödevin bildirimini yapamadım çünkü annemlere gittim işim bitince apar topar