- 30 Mayıs 2013
- 3.295
- 4.558
- 448
- 41
Evet canim 3 katli dubleks evim cok guzel ama temizligiyle Basa cikamiyorum malesefYaparsın canım sen yaa maşallahın var, dubleks miydi senin ev![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim 3 katli dubleks evim cok guzel ama temizligiyle Basa cikamiyorum malesefYaparsın canım sen yaa maşallahın var, dubleks miydi senin ev![]()
Ben de yer sofrasını ciflemeyi düşünüyorum ne zamandır ama sadece düşünüyorum, elim varmadı bir türlükiz ben masa silme gorevu vereckdim yarinaa amaninnn :)))
su masa sehpaaya yer sofrasininda ekleyekmiii :)
benimkinin baya bi temizlige ihtuyaci avda, kullanmaya kullmanmaya nasir tuttu garibim
Evet canim 3 katli dubleks evim cok guzel ama temizligiyle Basa cikamiyorum malesefbenmi cok tembelim yaa
![]()
nresini cifliycen :)Ben de yer sofrasını ciflemeyi düşünüyorum ne zamandır ama sadece düşünüyorum, elim varmadı bir türlü![]()
Evet canim 3 katli dubleks evim cok guzel ama temizligiyle Basa cikamiyorum malesefbenmi cok tembelim yaa
![]()
Sagol canim benim :*) birde okullar acildigindan beri turk cocuklara turkce dersi veriyorum bu beni cok yoruyor cunku Turkcem iyi olmadigi icin once ben ders calisiyorum hazirlik yapiyorum :) sonra ders veriyorum cok sukur bu ay son insallah gercek bir ogretmen gelecek bende rahat edecem insallah :)Daha neler canım ya sen ve tembellik yan yana gelmez, o koca evi hallediyorsun daha ne yapacaksın![]()
Sagol canim benim :*) birde okullar acildigindan beri turk cocuklara turkce dersi veriyorum bu beni cok yoruyor cunku Turkcem iyi olmadigi icin once ben ders calisiyorum hazirlik yapiyorum :) sonra ders veriyorum cok sukur bu ay son insallah gercek bir ogretmen gelecek bende rahat edecem insallah :)
Sen yazmıştın kuzumkim yazdi kizzz
benmii
nasil yani nasil hatrliyorsun anacim sen bunuuu
ne yiyip içiyon banada deeee adimi unutuam ben yakindaaaaaaaa![]()
Ciflemiştim ben:) Balkona çıkarttım bol suyla yıkadım:)nresini cifliycen :)
tahta benimki ayaklar demir
ön YuZunu ciflemeyim deme onu durulamaya kalkarsam ooo is bitmezz
hahahahh ben anliyorumda noluyor geri unutuyorumSen yazmıştın kuzum
Kimler yazdı onları da hatırlıyorum. Hamile iken dua lar kabul olur diye bende bebek isteyenlere dua etmiştim
Bol bol sade kahve içiyorum
Ama hala cümleleri anlamıyorum![]()
![]()
Kesin motor var bende kesinnCanım bi yanlış anlama sanırım çok takılmamak lazım,bak mesela hatırlarsan ben ilk Başlarda foto atıyordum her iş için ama bakdım diğer arkadaşlar atmıyor onlara güvensizlik olmasın diye bende atmıyorum ben herkese itimat ediyorum sanmıyorum yapmayıpda yapdım diyen olsungitmeni istemiyorum sohbetini seviyorum o motora bağlayıp her işe yetişmene bayılıyorum
hatta geçen bi konu açtın bdv ye vallahi sinir oldum o eltine kimseyi takmam öle kafama
gitmmeee
![]()
ama benim balkonum yokkiCiflemiştim ben:) Balkona çıkarttım bol suyla yıkadım:)
Hıııı simetri takıntısı var sendeDüzenleye basabilirsin canımBen de olmayan makyaj cantanı beğendim
O altta duran cımbızı düzeltsene canım sana zahmet, bir de onun karşısındakini![]()
Canım Türkçen güzel bence haksızlık etme kendinesadece bazı kelimelerde sıkıntı var kombi mesela
![]()
Hıııı simetri takıntısı var sendebende de vardı çocuklar doğunca kendiliğinden yok oldu
tmm düzelticem
![]()
onuda sizin sayenizde ogrenmis oldum
![]()
o konuyu hatirliyorum ama açanin sen oldugunu unutmusumKesin motor var bende kesinn
O eltim varya o eltim. O konuya da dönüp cevap veremiyorum görümce arada bdv ye bakıyormuşhuysuzluk çıkmasın.
Kız kadının çocuğu camdan düştü ya yanımızda. 3 yaşında daha, 2. Kattan düştü ciğerim söküldü sandım. Ama o hala hava peşindeydi
Ertesi günde geldi bizi yolcu etmeye beklemiyordum kaynım istemiş. Hoşgeldiniz dedim de hıı hoşbulduk dedi. Bir daha da konuşmadı zaten.
Bşr afra bşr tafra.
Sanırsın dünya nın hakimi.
Benim çocuğum un gözü orda şişeye başladı bir kere arayıp sormadı.
Allah öyle büyük ki. Ben ona birşey demiyorum.
Merhabaa. Bende kızına 7 sene sonra kavuşmuş bir anneyimInsallah buralardayim :) sagol bu arada doktorada gittim tabi :) hani yarim kalan tedavim vardi simdi bastan basliyorum insallah:) bu ay dogum kontrol haplariyla basladim onumuzdeki ay yine tup bebek tedavisine basliyorum insallah
Kafamin dagilmasi icin benim burda olmam Sart :)
Bu arada yeni gorevler nedir ?
O zaman ciflenmese daha iyi, dediğin diğer türlü durulanıp temizlenmesi çok uzun sürerama benim balkonum yokki![]()
hhahaYok canım takıntı falan, takıntı da neymiş
sadece öyle olursa daha güzel olur gibi
![]()