Canım benim kışlıkları çıkardım ütü yapıcam onları, bitsin geliyorumkuşummmmmm noldu yaa ben anlamadım, ne gitmesi yahuu, dur bir bakalım, gitme yok öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim kışlıkları çıkardım ütü yapıcam onları, bitsin geliyorumkuşummmmmm noldu yaa ben anlamadım, ne gitmesi yahuu, dur bir bakalım, gitme yok öyle
Gezmekten anda yapabildim ama cok şükür yetişti. Bişey sorucam ben şimdi yeni başladım diye günlük görev veremiyor muyum
Basın saolsunİyi Akşamlar kızlar kayınpederimi kaybettik bu hafta görevleri yapamayacağım haberiniz olsun
Ben anlsmadım kum ne dedı ama gıtme bence.yapmayan bursya nuye gelsınkı o kdr geyık topıgı var yazacak yermı yok.Canım benim kışlıkları çıkardım ütü yapıcam onları, bitsin geliyorum
Başınız sağ olsun.İyi Akşamlar kızlar kayınpederimi kaybettik bu hafta görevleri yapamayacağım haberiniz olsun
Daha önce de söyledim hatta dündü sanırım benim algılama sorunum var
Yazdığınız birşeyi uzun uzun düşünmem gerekiyor. Dün yapmıyorsun da mı yazmıyorsun diye birşey geçince biraz şaşırdım açıkçası. Tekrar tekrar okudum acaba yanlış mı anladım diye.
Bana link verilmişti bende oraya yazdım dün gibi hatırlıyorum. Hatta sizler kısa ve net yazmışsınız bende bu hafta yoktum diye sadece ütü yaptım dedim. Kendime de kızdım onlar gibi niye yazmadın diye. Yazdığıma eminim yani.
Benim rutinim farklıdır mutfak ve oturma odası süpürülmeden silinmeden yatmam. Sırf bu uğurda sessiz süpürge aldım ben. Salon kapısı da açık olduğu için orayı da süpürürüm.
Benim obsesif kompülsif olma rahatsızlığımdan dolayı onları yapmadan uyuyamam.
Görevlerimi harfiyen uyguluyorum ama bugün yapmadım. Kızlarımı yıkadım. Uyusunlar yaparım dedim. Sonra da düşündüm eee yapılmadığı düşünüyorsa eğer ben niye çabalıyorum ki diye kısaca ya ben yanlış anladım okuduğumu yada yazılan doğruydu.
Hakkınızı helal edin. Hızlıca girdim, hızlıca gidiyorum. Hiç yazmamak en güzeli ama sizlere saygı duyduğum için hoşçakalın demek istedim
Canım benim kışlıkları çıkardım ütü yapıcam onları, bitsin geliyorum
Ben de gidiyorum deyince topikten ayrılıyorsun sandım: ( Kolay gelsin:)Canım benim kışlıkları çıkardım ütü yapıcam onları, bitsin geliyorum
Yine mi yanlış anladım yaaaaaCanım yanlış anlaşılma var konuda.
Dun sen bildirim topiğine günlük ödevi yazdın. O yüzden dediler sana oraya yazılmayacak diye. Diğer topiğe sadece cuma günleri yazıyoruz. Odevler için bu topiği kullanıyoruz. Sadece ödev veren kişi hafta içi yazabiliyor oraya.
Burada yazabilirsin. Hatta yazacaksın ki biz de aşka gelicez.
Gidiyordum topikten ama ıhhh gidemiyorumBen de gidiyorum deyince topikten ayrılıyorsun sandım: ( Kolay gelsin:)
Ben de gidiyorum deyince topikten ayrılıyorsun sandım: ( Kolay gelsin:)
Yapmasam doğdu niye geleyim ki. Kendime iş çıkarayım boşuna. Ama zevkli oluyor kızzzz. Eşime anlattım da oda ödül koyduBen anlsmadım kum ne dedı ama gıtme bence.yapmayan bursya nuye gelsınkı o kdr geyık topıgı var yazacak yermı yok.
Yine mi yanlış anladım yaaaaa
Bıktım şu anlamama huyumdan yeminle bıktım. Düşünüyorum onu da yanlış düşünüyorum ya yuhhh bana
Canım bi yanlış anlama sanırım çok takılmamak lazım,bak mesela hatırlarsan ben ilk Başlarda foto atıyordum her iş için ama bakdım diğer arkadaşlar atmıyor onlara güvensizlik olmasın diye bende atmıyorum ben herkese itimat ediyorum sanmıyorum yapmayıpda yapdım diyen olsungitmeni istemiyorum sohbetini seviyorum o motora bağlayıp her işe yetişmene bayılıyorum hatta geçen bi konu açtın bdv ye vallahi sinir oldum o eltine kimseyi takmam öle kafama gitmmeeeDaha önce de söyledim hatta dündü sanırım benim algılama sorunum var
Yazdığınız birşeyi uzun uzun düşünmem gerekiyor. Dün yapmıyorsun da mı yazmıyorsun diye birşey geçince biraz şaşırdım açıkçası. Tekrar tekrar okudum acaba yanlış mı anladım diye.
Bana link verilmişti bende oraya yazdım dün gibi hatırlıyorum. Hatta sizler kısa ve net yazmışsınız bende bu hafta yoktum diye sadece ütü yaptım dedim. Kendime de kızdım onlar gibi niye yazmadın diye. Yazdığıma eminim yani.
Benim rutinim farklıdır mutfak ve oturma odası süpürülmeden silinmeden yatmam. Sırf bu uğurda sessiz süpürge aldım ben. Salon kapısı da açık olduğu için orayı da süpürürüm.
Benim obsesif kompülsif olma rahatsızlığımdan dolayı onları yapmadan uyuyamam.
Görevlerimi harfiyen uyguluyorum ama bugün yapmadım. Kızlarımı yıkadım. Uyusunlar yaparım dedim. Sonra da düşündüm eee yapılmadığı düşünüyorsa eğer ben niye çabalıyorum ki diye kısaca ya ben yanlış anladım okuduğumu yada yazılan doğruydu.
Hakkınızı helal edin. Hızlıca girdim, hızlıca gidiyorum. Hiç yazmamak en güzeli ama sizlere saygı duyduğum için hoşçakalın demek istedim
Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için yok öyle gitmekGidiyordum topikten ama ıhhh gidemiyorum
Ütü beni çağırıyor bende dur kahve mi içip geliyorum diye bakışıyoruz
Bırakmasın tabi yaaslında öyle yapacaktı ama bizi bırakmadı sağolsun canımsın @Bi kahve
Sen bi kahve iç kendine gel.
Bak kural çok basit. Günlük ödevi yaptıktan sonra bu topiğe yani vol 2 topiğine geliyoruz. Ödevi yapanlar listesini alıntılayıp alıntı kısımlarını silip adımızı ekliyoruz. Yani quate yazan kısımları siliyoruz. Bu kadar.
Haftalık görevleri de cumaya kadar bitirip aynı işlemi bu defa diğer topiğe yani bildirim topiğine gidip uyguluyoruz. Adımızı yazıp kaç madde uyguladıysak onu yazıyoruz. Onun dışında ben de yanlış anlamadıysam bu topikde sohbet de edebiliyoruz.
Canım bi yanlış anlama sanırım çok takılmamak lazım,bak mesela hatırlarsan ben ilk Başlarda foto atıyordum her iş için ama bakdım diğer arkadaşlar atmıyor onlara güvensizlik olmasın diye bende atmıyorum ben herkese itimat ediyorum sanmıyorum yapmayıpda yapdım diyen olsungitmeni istemiyorum sohbetini seviyorum o motora bağlayıp her işe yetişmene bayılıyorum hatta geçen bi konu açtın bdv ye vallahi sinir oldum o eltine kimseyi takmam öle kafama gitmmeee
Başın sağolsun canım Rabbim günahlarını affetsin inş Âminİyi Akşamlar kızlar kayınpederimi kaybettik bu hafta görevleri yapamayacağım haberiniz olsun
Evet canım napim dedim kızlar alınmasın sanki ıspatlama çabasına girmiş gibi olmayım dedimbenimde bitti makyajlar ve masalar bugün sildimaaaaaaaaaaaa nazzzzzzzzzzzzzzzzz ondan mı atmıyorsun, canım at yaaa bu konu fotoğraflarla daha da güzelleşiyorrrrr Dur ben de atayım, daha önce farklı bir konuda paylaşmıştım ama olsun makyaj malzemeleri düzenleme görevi tamamdır :)
Eki Görüntüle 1647651