- 16 Ağustos 2011
- 2.784
- 3.124
- 248
yesa canım 2 gündür yazamıyorum ben bildirim yapamadım ama haftalık görevlerden 2 tanesini yaptım.günlüklerden de çeyizden bir parça vermek ve 7 parça ütüyü yaptım ama bildirim yapamadım.listeye eklenmesi önemli değil ama ismimi çıkartmayın listeden lütfen
bugün de tatile çıkıyoruz,cuma gece dönücez. bildirimimi tatildeyken mi yapayım,şimdi mi yazayım ?
makyaj malzemelerimi bayramda toparlamıştım zaten.
bavul hazırlarken de eşimin tarafını elden geçirdik beraber.benim taraftan da baya ayırdım ama silemedim
masalarımı da toz alırken hep siliyorum,en son geçen hafta silmiştim.bugün yine silmeye çalışırım. sayılır mı
1 cocugum var erkek 8 aylik ablalari :))Kizcelerim. Bu mesajimi alintilayip, kac cocugunu var yaslari nedir, evli misiniz bekar misiniz, calisiyorsaniz kac ile kac arasi gibi seyleri yazar misiniz.
Yesanin bana verdigi listede 40 kusur kisinin ismi var. Keske katilmak istedigini bildiren arkadaslar, katilmaktan vazgecince de bunu bildirseler. Ne kadar guzel olurdu.
Ayrica kilo verme konusu gecmis. Ben konu acmistim ama havada kaldi. Buraya da yazayim. Duzenli spor yapmama vesile olacak bir bagyan araniyor. Var mi aranizda gönüllü?
Az önce dedim ki kuzum ne olur 5 dakika sussss. Tamam anne dedi 3 dakika sürmedi yine konuşmaya başladımaasallah canim kuzularina
kizlar geveze oluyor valla neden bilmiyorum
benim kiza bazen yakavruyorum sus diye tamam diyor 5 dk sonra yine basliyor
bende tek buyuutyorum, yurt disindayim konu komsu diisnda kimsem yok burda bide Allah var dagina gore kar verir, çok sukur bugunku halimize ..
Basit ama etkili kurallar ile tüm kilom gittiii23 mü ? nasıl yaptın bende istiyorum
GÜNAYDINN :) bende 30,5 yaşındayım :)) 2 yıllık evliyim ve 9 aylık oğlum var. Sınıf öğretmeniyim ama şuanda ücretsiz izindeyim oğluma yaşına girene kadar ben bakayım diye.
Bide bu haftalık görevler çok geride kalmış heralde bulamıyorumm
Kizcelerim. Bu mesajimi alintilayip, kac cocugunu var yaslari nedir, evli misiniz bekar misiniz, calisiyorsaniz kac ile kac arasi gibi seyleri yazar misiniz.
Yesanin bana verdigi listede 40 kusur kisinin ismi var. Keske katilmak istedigini bildiren arkadaslar, katilmaktan vazgecince de bunu bildirseler. Ne kadar guzel olurdu.
Ayrica kilo verme konusu gecmis. Ben konu acmistim ama havada kaldi. Buraya da yazayim. Duzenli spor yapmama vesile olacak bir bagyan araniyor. Var mi aranizda gönüllü?
Aynı sorun bende de vardı canımNe yalan söyleyeyim birden korktum
Eğer o şekilde olsaydı çoktan kaçmıştım ben
Ben algılama problemi yaşadığım için sık sık size rahatsız edebilirim
34 yaşında 3 çoçuk annesiyim,ev hanımıyım
ama bu sene açık öğretim için başvuru da bulundum bir yandanda sınavlara hazırlanıyorum....
Canım ben çok baştayım kusura bakmayın benim hatam yazarken acele açıköğretim diye yazı verdim ben dışardan orta okul için başvuru yaptım ben okutulmayıpp evllendirilen genç kızlardanım içimde kalan bir uktedir okumak benim pskolijime iyi geleceğini düşünerek bu sene bir hevesle yazıldım bakalımçok geçmiş olsun
oooo süpersin maşallah benimde 20 kilocuk fazlam var maalesef
32 yaşımdayım, 2 çocuğum var ikiside erkek, büyük 4,5 yaşında küçük 8 aylık:) çalışmıyorum hep evdeyimaçıköğretim okumak istiyorum bu sene bakalım olur inşallah:)
oo süper ödevi görmeden yapmışım:)
açıköğretim başvurusu hakkında bilgi verirmisin ygs mi ne ona giricekmisin:) ben en son öss de kaldım dakaçırdım mı yoksa başvuruyu
ben yapıyorum canım her gün süpürünce el alışıyor heralde:) birde emekleyen oğlumdan süpürgeyi kaçırıcam diye jet hızıyla süpürüyorum
maşallah 3 çocuk gurbette tek hiç kolay değil
kilon çok iyiymiş 6 kilonun hatırı kalmasın ver gitsin
Canım çok geçmiş olsunGünlük görevde sadece salonu yapabilirim, şiddetli sırt ağrım var: (
Kizcelerim. Bu mesajimi alintilayip, kac cocugunu var yaslari nedir, evli misiniz bekar misiniz, calisiyorsaniz kac ile kac arasi gibi seyleri yazar misiniz.
Bol bol bu ara kitap okuyorum biraz algım küvetlensin diye36 yaşındayım, evliyim, çalışmıyorum. 3 kızım 1 oğlum var, yaşları, 17 - 12 - 10 - 3 :)
Aynı sorun bende de vardı canımSonunda anladım
Yok canım yaklaşık 1 seneye yakın sıry ağrılarım vardı, son dönemde daha da şiddetlendi sonunda gittim dr.a omirilikte eğrilik varmışVu
Canım çok geçmiş olsunterst bir hareket mi yaptın acaba
Çok geçmiş olsunYok canım yaklaşık 1 seneye yakın sıry ağrılarım vardı, son dönemde daha da şiddetlendi sonunda gittim dr.a omirilikte eğrilik varmışNormalde hiç geçmeyen sürekli ağrı var da bugün daha çok ağrıyor: (
Çok geçmiş olsun canım ihmal etme tatlım omurilik şakaya gelmez Allah korusunYok canım yaklaşık 1 seneye yakın sıry ağrılarım vardı, son dönemde daha da şiddetlendi sonunda gittim dr.a omirilikte eğrilik varmışNormalde hiç geçmeyen sürekli ağrı var da bugün daha çok ağrıyor: (
Aslında çabuk kavrayan biriyim de nedense bu konu da anlama güçlüğü yaşadımBol bol bu ara kitap okuyorum biraz algım küvetlensin diye
geçmiş olsun canımmm, benim de hep ağrır sırtlarım benim de bel tarafımda biraz eğrilik vardı geçen sene belim ağrıdığı için doktora gitmiştim o zaman söyledi filme bakıp.Yok canım yaklaşık 1 seneye yakın sıry ağrılarım vardı, son dönemde daha da şiddetlendi sonunda gittim dr.a omirilikte eğrilik varmışNormalde hiç geçmeyen sürekli ağrı var da bugün daha çok ağrıyor: (
Sağol canım:)Çok geçmiş olsun
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım ihmal etme tatlım omurilik şakaya gelmez Allah korusun
Sana da çok geçmiş olsun canımgeçmiş olsun canımmm, benim de hep ağrır sırtlarım benim de bel tarafımda biraz eğrilik vardı geçen sene belim ağrıdığı için doktora gitmiştim o zaman söyledi filme bakıp.
lakin benim omuz taraflarım daha çok ağrıyor ve bir de boynum, bugün mesela dökülüyorum eklem romatizması var ben de sanırım ondan da oluyor havalar da yağmurlu ya
sorma mevsim geçişi bahar yorgunluğu oyyy oyyy.. amin canımmSana da çok geçmiş olsun canım
Rabbim şifa versin, boyun ağrısı bende de oluyor fıtıktan dolayı. Havalar soğudu, hastalıklar daha da nüksediyor: (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?