- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
çok geçmiş olsunÇok üşüyorum,hastayım ödevi daha yapamadım henüz yapmayı düşünüyorum
oooo süpersin maşallah benimde 20 kilocuk fazlam var maalesef
32 yaşımdayım, 2 çocuğum var ikiside erkek, büyük 4,5 yaşında küçük 8 aylık:) çalışmıyorum hep evdeyim açıköğretim okumak istiyorum bu sene bakalım olur inşallah:)Kizcelerim. Bu mesajimi alintilayip, kac cocugunu var yaslari nedir, evli misiniz bekar misiniz, calisiyorsaniz kac ile kac arasi gibi seyleri yazar misiniz.
Yesanin bana verdigi listede 40 kusur kisinin ismi var. Keske katilmak istedigini bildiren arkadaslar, katilmaktan vazgecince de bunu bildirseler. Ne kadar guzel olurdu.
Ayrica kilo verme konusu gecmis. Ben konu acmistim ama havada kaldi. Buraya da yazayim. Duzenli spor yapmama vesile olacak bir bagyan araniyor. Var mi aranizda gönüllü?
oo süper ödevi görmeden yapmışım:)Kimse yazmamış
Bugünün görevini ben veriyom gariii
Evi süpürüp,silmek
Bugün görevi bu olsun
açıköğretim başvurusu hakkında bilgi verirmisin ygs mi ne ona giricekmisin:) ben en son öss de kaldım da kaçırdım mı yoksa başvuruyuNe yalan söyleyeyim birden korktum
Eğer o şekilde olsaydı çoktan kaçmıştım ben
Ben algılama problemi yaşadığım için sık sık size rahatsız edebilirim
34 yaşında 3 çoçuk annesiyim,ev hanımıyım
ama bu sene açık öğretim için başvuru da bulundum bir yandanda sınavlara hazırlanıyorum....
ben yapıyorum canım her gün süpürünce el alışıyor heralde:) birde emekleyen oğlumdan süpürgeyi kaçırıcam diye jet hızıyla süpürüyorumGunun odevi evi supurup silmek yazmissiniz da... Siz evi 15 dk da supurup silebiliyorsaniz helal valla. Ne derseniz deyin ben sadece bir odayi siler birakirim.
Ah anacim ahh.. Prensesler degil kulkedileri doldurmus topigi. Bir Allah in kulu da dememis bu nasil kucuk is diye
maşallah 3 çocuk gurbette tek hiç kolay değilmaasallah canim kuzularina
kizlar geveze oluyor valla neden bilmiyorum
benim kiza bazen yakavruyorum sus diye tamam diyor 5 dk sonra yine basliyor
bende tek buyuutyorum, yurt disindayim konu komsu diisnda kimsem yok burda bide Allah var dagina gore kar verir, çok sukur bugunku halimize ..
ben su an 63 kg yum boyum 1.63
son ayda 4 kg gitti
dogumdan once 57 ydim
ben veriyim demi yine bu 6 kiloyu :)
diyet deyince karatyi tek geeçerm :)
kilon çok iyiymiş 6 kilonun hatırı kalmasın ver gitsin