merhaba hosgeldin. Bir tane de bildirim topigimiz var su an link atamıyorum ama bir ust klasor olmasi lazim. Orayi bir okuyup sorun varsa gene bu topikten cvplarim. Hosgeldiniz ikiniz deBen ne zaman katilabilcem yarismaya bide herhafta ilk sayfadakilerimi yapiyoruz yoksa degisiyomuvgorevler
hosbulduk. Anladigim kadariyla gorevler cumartesi degisiyor. Ozaman bende yarin baslarimmerhaba hosgeldin. Bir tane de bildirim topigimiz var su an link atamıyorum ama bir ust klasor olmasi lazim. Orayi bir okuyup sorun varsa gene bu topikten cvplarim. Hosgeldiniz ikiniz de
he oteki topigeayzulcakdi o :)yanlış oldu.:)
günlük yaptıklarımı yazmışım.
Dunku odev bildirimimiz 14 kisi ile kapanmistir. Son 3 kisiyi listeye dahil edemiyorum. Daha onceden konusu gecmisti. Yeni odev geldiginde bildirimler sayilmiyor. Mazeretiniz varsa onceden bildirirsiniz. Nitekimdagci giremeyecegini soylemksti ve ben onu listeye kendim ekledim.
Ayrica bildirim topiginde en son bildirim listesini SADECE o gunun odevini veren kisi yayinlar. (Bugun @yesa1 yapmis arkadasimizin yerine)
Oraya tekrar liste ekleyen arkadaslarim kurallari yeniden okumaniz konusunda sizi uyariyorum.
@__ATALANTE @eflalimeshma
ben de neyi anlamadigini anlamadim. Daha acik sorarsan yardimci olayimhayirli cumalar kizlar marai ben almanyadayim sekerim simdi buraya yazmiyacagizmi yapip yapmayacagimizi ben anlamadim
supurge calistirdiysan oraya bak. Umarim bulursunBugün haftalık ödevlerimi bitirdim, banyo fayanslarını sildim, hatta hızımı alamayıp banyoyu dip köşe yaptım, sandalyelerimi de sildim. Daha önce baza altı ve tv ünitesindeki halletmiştim. Akşam eve gidince günlük ödevimi yapacağım. Ama tektaşımı kaybettim çok üzgünüm
ilk giren odevi yazarken listeyi de kapatir diye dusunmustum ben. Gece yapar yapmaz nete girip soyleme sansin yok mu? Mesela saat 1 de yaparsan hemen gelip yazma. Yada yapmadan once bildirimde bulunsan? Nasilsa yapacagim diye. Doger arkadaslarin da fikrini alalim bakalim ne diyecekler.tamam ama ben çalışıyorum ve o günün ödevini akşam yapabiliyorum bildirimide sabah yapıyorum yaptım diyeO zaman ben hergün ödevi yapıcam ama hiçbir zaman listeye giremicem.. Bence bunda bir değişiklik yapın ve dünün ödevinin bildirimini bugün öğlen 12ye kadar bildirebilme imkanı saglayın..
Hoşbulduk:) Bugün ki görevden mi başlayacağız, ütü görevi?merhaba hosgeldin. Bir tane de bildirim topigimiz var su an link atamıyorum ama bir ust klasor olmasi lazim. Orayi bir okuyup sorun varsa gene bu topikten cvplarim. Hosgeldiniz ikiniz de
ben de neyi anlamadigini anlamadim. Daha acik sorarsan yardimci olayim
supurge calistirdiysan oraya bak. Umarim bulursun
ilk giren odevi yazarken listeyi de kapatir diye dusunmustum ben. Gece yapar yapmaz nete girip soyleme sansin yok mu? Mesela saat 1 de yaparsan hemen gelip yazma. Yada yapmadan once bildirimde bulunsan? Nasilsa yapacagim diye. Doger arkadaslarin da fikrini alalim bakalim ne diyecekler.
Haftalik gorevlerinizi benim olmadigim hafta belirlemissiniz. Ben de mudahale etmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?