Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eveet ilk defa ödev veriyorum.
Bugünün ödevi en az 7 parça ütü yapmak.
Haydi kolay gelsin herkese.
Eveet ilk defa ödev veriyorum.
Günaydın canım. Dün ütü yapacaktım yatak beni çağırdı yapamadım. Aha bugünün görevi artık kaçış yok mecbur yapıciiimm teşekkür ettim ödevine sağlıkEveet ilk defa ödev veriyorum.
Bende seni hatırlıyorum sanki Şubat annelerinden. Bende ordaydım da en erken doğuran ben oldum@sosyoloji12 ya merhaba ben seni 2014 şubat annelerindenmi tanıyorum sanki tabi bi yanlışlık yoksa bebeğin nasıl büyümüştür tabi
Hoşbulduk kuzum. Evet teyzesi okullu oldu ya benim kızım. Çok güzelmiş arkadaşım allah size de göstersin. Çabuk büyüyorlar büyüdükçe de özgür kız oluyorlarHosgeldiiiin
Kizlara da cok gecmis olsun. Anaaam nazli okula mi basladi,cabuk mu buyuyor ne bu sipalar
Aminİnşallah canım benim inşallah allah gönlüne göre versin.
kiz diger konuyu kaybettimCanım bir de yeni ödevi veren kişi
1- hem verdiği ödevi diğer konuya da yazıyor
2- hem de listeyi diğer tarafta yayınlayıp günü kapatıyor
BUGÜN BİLDİRİM GÜNÜMÜZ BU ARADA HAYDİ HERKES DİĞER KONUYA
tamam canım dün denk geldi eşimin yeğenine diş hediyesi almıştım onu verdim:) sandığı bir ara açıp elden çıkaracaklarım var zaten:)tabiki olur
ahh elifcinom ahh. Nerelerdesin sen
tamam unutmazsam eklerim seni.
haftalik gorevleri cuma gunu gelince bildirim topigine belirtiyoruz hangilerini yaptigimizi.. gunluk odevlerin listesini ise o gun ilk gelip odev veren yaziyir. Mesela bugunun odevini ben verdim ben yazdim listeyi gibi.
199 dan sec begen al. Eger yarismaya katilmak istersen de deneme haftasina basla. Kurallarimizi begenirsen tabi
ay canım aynen benimkide üç kere uyandı yıkarken banyoyuYa ben mahvoldum. Biliyordum bu gorevin bana gore olmadiginim tum banyo malzemeleri koridorda simdi ... tum duvarlari yikadim. Bebek agladi. Daha durulamasi var. Daha kurulamasi var.. dusakabin dolap yuzleri kapi borular. Hanginiz verdi bu görevi
çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versinCanlar kaç gün oldu giremedim bir türlü. Bayram bize kötü geldi. Küçük kızım konjoktivit oldu gözleri iltihap tan şişti kapandı. Büyük kızım ilk okula başladı aman hem çok güzel hemde çok yorucuymuş. Şekerimiz için endokrin e gidip geldik tip1 diabet iz. Vücudu insülin üretmiyor kızımın. Olsun yine de çok şükür. Epey koşturmaca içine girdik. Daha yeni yeni kendime geliyorum. Evimi dip köşe temizledim dün. Canım çıktı be ama güzel oldu tabi
Geriye dönük okumaya ilk fırsatta başlicam öpüldünüz efendim.
ayyy süpersin kaç gündür ütüm bekliyordu:)Eveet ilk defa ödev veriyorum.