Oo bravo yarın bende 4 liycem rapor aldim:)veeeeeee 10 sandalye silmiştimmmmmmm 5'de balkon sandalye yıkamıştım geçenlerde toplamda 15 sandalye ile haftalık ödevlerden 4'te 4 yapan @eflalim in yanında yerimi alıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo bravo yarın bende 4 liycem rapor aldim:)veeeeeee 10 sandalye silmiştimmmmmmm 5'de balkon sandalye yıkamıştım geçenlerde toplamda 15 sandalye ile haftalık ödevlerden 4'te 4 yapan @eflalim in yanında yerimi alıyorum
BUGÜNKÜ ÖDEV
Elektrik süpürgesi temizlemek. Temiz olanlar için wc yıkama
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1. eflalim
2. cnntrm
3. yesa1
4. Koalina
5-anathema
ben dik süpürgemi temizledim büyüğü sadece genel temizlikte kullanıyorum cunku
makinenin içini hep eşim değiştirir.
hem sevmem,hem anlamam tak sök.
gayet iyi yarım gün evdesin.
bence hepsini yapabilirsin.
BUGÜNKÜ ÖDEV
Elektrik süpürgesi temizlemek. Temiz olanlar için wc yıkama
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1. eflalim
2. cnntrm
3. yesa1
4. Koalina
Süpürge çok pisti temizlerken duşakabin de kirlendi:)
Haftalık görevlerden sandalyeleri sildim 8 adet.
Şimdi bi çorba yapayım
Büyük düşünüyorum sonra şişiyorumkonuşsan nolcak anlıyomu karşımdaki bi boyacı tutalım yapsın dedim elimden geliyor ne gerek var dediofffff yesa valla şişdimevi bi görsen yeminle her yer her yerdeakşamdan akşama yapıyor daha doğrusu yapamıyor
Oo bravo yarın bende 4 liycem rapor aldim:)
Büyük düşünüyorum sonra şişiyorumkonuşsan nolcak anlıyomu karşımdaki bi boyacı tutalım yapsın dedim elimden geliyor ne gerek var dediofffff yesa valla şişdimevi bi görsen yeminle her yer her yerdeakşamdan akşama yapıyor daha doğrusu yapamıyor
merhabaa bende aranıza katılmak ıstıyorum yarın kı odevden baslasam olur mu
Aynı modelden bizim evde de var güç bela kardeşim yanımıza geldiginde odaları boyadik yaza girerken yatak odası ve koridor kaldı aradan kaç ay geçti evde lafı bile edilmiyor :)))
Beni de alır mısınıız aranıza çokpisler listesine eklenirsem ayrıca memnun olurum çalışıyom benYatak odası hadi neyse ama koridor u aradan çıkarabilseymiş keşke yahu
Beni de alır mısınıız aranıza çokpisler listesine eklenirsem ayrıca memnun olurum çalışıyom ben
Yatak odası hadi neyse ama koridor u aradan çıkarabilseymiş keşke yahu
Ahh keşke canım ama yok ancak bir ara benim baslamam lazım cesaret edebilirsem bu arada tv ünitesi düzenleme ve duvar silme dışında bir şey yapamadım haftaliklardan artık evde de değilim zaten bu hafta da böyle geçti
HOSBULDUUM cok sıcak karsıladın tesekkurler masallah burada kı hatunlar cok hamarat ınsallah becerebılırım yarın kı gorevı heyecanla beklıyorummcanımmmmmmmm hoşgeldin, biz de seni bekliyorduk, nerelerdesin yahuuuu Tabii ki olur, yarın listede adını görmeyi çok isterizzzz
Bak bunlar şu ana kadar yaptığımız günlük ödevler
Eki Görüntüle 1643647
Bunlar haftalık görevlerimiz
Eki Görüntüle 1643648
Bunlar da kurallarımız
1- GÜNLÜK YAPTIĞIMIZ İŞLERİ BURAYA YAZMIYORUZ SADECE ÖDEVLER VE GÖREVLER HAKKINDA PAYLAŞIM YAPIYORUZ
2- ÖDEVLERİ AKSATMIYORUZ
3-HAFTALIK GÖREV BİLDİRİMİNİ CUMA GÜNÜ YAPIYORUZ.
4-LİSTEDEKİ ARKADAŞLARDAN SABAH 4'TEN SONRA İLK GELEN GÖREV VEREBİLİYOR.
5-GÖREVLER AĞIR GÖREVLER OLMUYOR, "TÜM" YERİNE "3" "5" GİBİ SAYILARI KULLANIYORUZ. TÜM KAPILARI SİLMEK YERİNE 3 KAPI SİLMEK GİBİ.
6. HAFTALIK 4 ÖDEVİMİZ VAR VE TAMAMLAMAK İÇİN 7 GÜNÜMÜZ, GÜNLÜK 1 ÖDEVİMİZ VAR, BUNU DA YENİ GÖREV GELENE KADAR TAMAMLAYABİLİRİZ.
Yok be ne hamarati valla ben başlamadan önce evimde tüm eşyalar davul zurna çalıyordu:) çoğu kişi çalışıyo ve çocuklu merak etme günlere bölünce hem rahat oluyo hem çok yorulmuyoruzHOSBULDUUM cok sıcak karsıladın tesekkurler masallah burada kı hatunlar cok hamarat ınsallah becerebılırım yarın kı gorevı heyecanla beklıyorumm
Deterjanlarımın siparişini verdim:) bugün ocağı sildim. Şimdi çalışma odamı toparlıycam. Bir makine çamaşır yıkattım bir de bulaşığım da yok o makineyi de çalıştırdım:) şimdi dizmek kaldı:)canımmmmmmmmmmmm ben de çalışıyorum gel gel herkese yer var
Bir önceki mesajımı okursan tamamdır oldu bu iş
İstersen yarın yarın demeyelim kalk günlük ödevi yap da gel
Olsun canım ya sizin düğün telaşı var? Ne zaman bitecekti bu arada düğün ve telaş ikilisi, gelecek haftadan itibaren tam dönersin değil mi?
haha aynı benım ev calısmıyorum ama 8 aylık bı oglum var cok ılgı ısteyen bı bebek yapabıldıgım kadar ıste :)))Yok be ne hamarati valla ben başlamadan önce evimde tüm eşyalar davul zurna çalıyordu:) çoğu kişi çalışıyo ve çocuklu merak etme günlere bölünce hem rahat oluyo hem çok yorulmuyoruz
HOSBULDUUM cok sıcak karsıladın tesekkurler masallah burada kı hatunlar cok hamarat ınsallah becerebılırım yarın kı gorevı heyecanla beklıyorumm
Yok be ne hamarati valla ben başlamadan önce evimde tüm eşyalar davul zurna çalıyordu:) çoğu kişi çalışıyo ve çocuklu merak etme günlere bölünce hem rahat oluyo hem çok yorulmuyoruz
Deterjanlarımın siparişini verdim:) bugün ocağı sildim. Şimdi çalışma odamı toparlıycam. Bir makine çamaşır yıkattım bir de bulaşığım da yok o makineyi de çalıştırdım:) şimdi dizmek kaldı:)
Cumartesi gecesi kına pazar gecesi de düğün işte canım pazar dugunden sonra eve dönüp pazartesi işe gidicem bu kısım biraz sıkıntılı olsa da sonrasında evdeyim artık inşallah
haha aynı benım ev calısmıyorum ama 8 aylık bı oglum var cok ılgı ısteyen bı bebek yapabıldıgım kadar ıste :)))