Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cuma günü yeni haftayla birlikte bende aranıza katılmak istiyorumm :) yoksa bişey yapacağım ypk benimde miskin miskin yatıp oğlumla ilgilenmekten başka :) dünden beri takip ediyorum grubunuzu gerçekten insanı teşvik ediyo :)
gayet iyi yarım gün evdesin.Katılıyorum temizlik düzene devam
İşe basladim canim. Oglenci oldum. Sabah anca yemek yapıp temel temizlik toplama yapabiliyorum. Haftalik gorevlerin hepsini yapamasam da birkac tanesini yapmaya calisacagim.
okudum okudum :) ondan cuma günü başlıcam dedim ya zaten :)) umarım işe yararda şu miskinliten kurtulurum :) şmdiden bi istek bi heyecan geldi ama :)Hoşgeldin canim aramıza sayfa 1 ve 169 olursan tamamdır
okudum okudum :) ondan cuma günü başlıcam dedim ya zaten :)) umarım işe yararda şu miskinliten kurtulurum :) şmdiden bi istek bi heyecan geldi ama :)
Benımkıde gunduz uyumuyor aksam erken yattıp sabah erken kalkıyor.hıc bıseye yaramıyor yanı :)Haftalık görevin sonuncusu bamyo duvarı silmeyide yapıcam şimdi inşallah, minigim uyudu gece yine uyumadi sabahta uyumadi, o uyurken yatıp uyusam ama iş var evi süpürdum silmem lazım ütü var oyyy oyyy
Hg aramıza.ben cok pıs gaza gelıyom byrda.uyku tutmuyor yapmazsam o derece:)))))okudum okudum :) ondan cuma günü başlıcam dedim ya zaten :)) umarım işe yararda şu miskinliten kurtulurum :) şmdiden bi istek bi heyecan geldi ama :)
Böyle bir topik var canım ben her gun attığım kuruşları yazılıyorum bugun ay sonu oldugu için saydık kumbaralarımızı benim 64,50 Kr cıktıher ay en az 50 tl birikimde yapalım mı....
hoşbuldum canımcım yiki söylemişin u grubu işe yarar inşallah bendede :))nnightsaill hoş geldin canım:)
Bu topikte karışık olur gerçekten ama farklı bir topik acarsaniz bu konuyla ilgili ben katilirim
Benimki aksam 9 gibi yatıyor saat başı kalkıyor canım doğduğundan beri böyle, sabah 4 te 5 te de ayakta hatta 3 te, gündüz uykusu da 30 dk olursa bayram ediyorum, çok uykusuzum çok, büyük oğlum da 5 te 6 da kalkar hepBenımkıde gunduz uyumuyor aksam erken yattıp sabah erken kalkıyor.hıc bıseye yaramıyor yanı :)