Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar. Dün verdiğim ödev tamamdır. İki makine çamaşır yıkadım, astım, topladım, ütüledim ve katladım. Dün yazamadım çünkü eve çok geç geldik, dışardaydık. Bugün yine ilk gelen benim. Bugün ki ödev yatak odası toplansın, süpürülsün, silinsin, çarşaflar değiştirilsin, dolaplar kontrol edilsin. Yatak odası temiz olan evde seçeceği her hangi bir odayı aynı şekilde temizleyebilir. Şimdiden kolay gelsin, öpüyorum hepinizi![]()
sevdaaa verdiğin ödevler chentiqin listesinden bile zor. her gün zaten rutin ev işleri, listedeki görevler, yemek, çocuk, eş derken, sinir tepeme çıkıyor.
lütfen ve lütfen verilen ödevler günlük ev işlerinden olsun. bir odanın süpürülüp, silinip, tozunun alınması mesela. balkon yıkanması ya da silinmesi mesela, ütü yapılması ya da çamaşır katlanması mesela, tuvalet banyo temizliği mesela.
ben mağdurum, ödev falan yapamıyorum, ödevler zor, vaktim yok. ödevlerin günlük rutin ev işlerinden olacağını düşünmüştüm zaten.
Günaydın cnm ben saat 7 de uğradım baktım kimse yok çıktım işimi yaptım
Kahvaltı hazırladım
Mutfağı topladım
Banyoyu lavaboyu wc yi yıkadım
Çamaşır attım makineye
Tüm evi süpürdüm
Sildim
Yatak odasının tozunu aldım
Balkonları süpürdüm
Balkonları sildim
Çamaşırları serdim
maşallah bu ne hız arkadaşım..bende
bulaşık makinamı yerleştirip çalıştırdım
mutfagımı topladım
odalar temiz evde eşim ve ben iki kişi olunca temiz odaların kapılarını kapatıyorum ve o odalara girmek yasak oluyo
bugün misafirim var süpürülüp silinecek her yer yemek yapılacak akşam için, ödev var ben ütü yaparım her halde bol bol
Kızlar süpersiniz ama sohbeti diğer tarafta yapıyoruz. :26: Buraya sadece biten ödevleri yazmamız gerekiyor.![]()
hiiişt gız, hepiciğine sıfır koyma, sadece 7 ve 9 0 olcak.
sen kime baktın da sen sandın.. seninkiler zaten 0 ki....bu arada burayı da sohbete çevirdik artık ama zaten önemi yok.. volume bitti... part iki ye geçciiiiiiiiiz
yupbiiiii temizlikden geçtim mi şimdi ben ayyy çok mutlu oldum demekki külkedisi olabilirmişim ama sihirli el lazımmış masallarda hep sihirli degnekle prenses olurlar bizim ki gerçek dünya külkedisi olabilmek için can atıyorumm
yeeeeeaaaaaavvrum, 8le 10 da 0 goymuşun.
ben 100 üzerinden 80 aldım sanırken 60 almış oluyom, geçme notu 70 deelmiydi![]()