• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KÜL'LERDEN DOĞMAK - Vol.1

Günaydın kızlar. Dün verdiğim ödev tamamdır. İki makine çamaşır yıkadım, astım, topladım, ütüledim ve katladım. Dün yazamadım çünkü eve çok geç geldik, dışardaydık. Bugün yine ilk gelen benim. Bugün ki ödev yatak odası toplansın, süpürülsün, silinsin, çarşaflar değiştirilsin, dolaplar kontrol edilsin. Yatak odası temiz olan evde seçeceği her hangi bir odayı aynı şekilde temizleyebilir. Şimdiden kolay gelsin, öpüyorum hepinizi:16:

Günaydın kızlar. Dün verdiğim ödev tamamdır. İki makine çamaşır yıkadım, astım, topladım, ütüledim ve katladım. Dün yazamadım çünkü eve çok geç geldik, dışardaydık. Bugün yine ilk gelen benim. Bugün ki ödev yatak odası toplansın, süpürülsün, silinsin, çarşaflar değiştirilsin, dolaplar kontrol edilsin. Yatak odası temiz olan evde seçeceği her hangi bir odayı aynı şekilde temizleyebilir. Şimdiden kolay gelsin, öpüyorum hepinizi:16:

Dün verdiğin ödevi yaptım temizlik günüm olduğu için her yeri yapmak zorundaydım ıkı makine çamaşır da yıkadım evin her yeri temiz ve düzenli dün ütüm yoktu ama bugün var ben ütü yapsam olurmu ? Ödev olarak sayılırmı?

7 ve 9. maddeler hariç geri kalan hepsi tamam. diğerlerini de bugün gece 12ye kadar tamamlamaya çalışcam. :))

laydcan dün verdiğin ödevler içinde ben ütüyü yaptım, 1,5 saat kadar ütü yaptım, ütülenecek çamaşırlar gözle görülür şekilde azaldı.

bugün verdiğin ödev de çok güzel. yatak odasını silip-süpürüp-tozunu alıciğim.

Evim temiz diye hava atiyordum güya ama kızımın yaramazlıklarını unutmuştum :9: salonu tekrardan süpürüp silmem gerekti eee süpürdükten sonra birde toz alayım dedim :) böylece bende ödevi yapmış oldum

Geçmişi okuyayım, sonuçları da işleyeyim... :21::21::21:

sevdaaa verdiğin ödevler chentiqin listesinden bile zor. her gün zaten rutin ev işleri, listedeki görevler, yemek, çocuk, eş derken, sinir tepeme çıkıyor.

lütfen ve lütfen verilen ödevler günlük ev işlerinden olsun. bir odanın süpürülüp, silinip, tozunun alınması mesela. balkon yıkanması ya da silinmesi mesela, ütü yapılması ya da çamaşır katlanması mesela, tuvalet banyo temizliği mesela.

ben mağdurum, ödev falan yapamıyorum, ödevler zor, vaktim yok. ödevlerin günlük rutin ev işlerinden olacağını düşünmüştüm zaten.

kimsesizlerin sesiiiiiiiiiiiiiii evet evet kesinlikle ödevler dehşet yaaaaaaaauu.... ama bunu diyen kişi de bir sonraki vol. için inanılmaz zor bir liste hazırlayan biri.. hayat zaten hep garip çelişkilerle doludur öyle değil mi.... :37::37::37:

Günaydın cnm ben saat 7 de uğradım baktım kimse yok çıktım işimi yaptım

Kahvaltı hazırladım
Mutfağı topladım
Banyoyu lavaboyu wc yi yıkadım
Çamaşır attım makineye
Tüm evi süpürdüm
Sildim
Yatak odasının tozunu aldım
Balkonları süpürdüm
Balkonları sildim
Çamaşırları serdim

maşallah bu ne hız arkadaşım..bende
bulaşık makinamı yerleştirip çalıştırdım
mutfagımı topladım
odalar temiz evde eşim ve ben iki kişi olunca temiz odaların kapılarını kapatıyorum ve o odalara girmek yasak oluyo
bugün misafirim var süpürülüp silinecek her yer yemek yapılacak akşam için, ödev var ben ütü yaparım her halde bol bol

Kızlar süpersiniz ama sohbeti diğer tarafta yapıyoruz. :26: Buraya sadece biten ödevleri yazmamız gerekiyor.:34:

:42::42::42:

geçmişi okuyup kim ne yaptı tekrar bakmam 1 saat sürdü.. bununla ilgili de düzenleme yapiciiiiiim....

arkadaşlar bugün internetle alakalı bi problemim vardı çok geç girebildim ama ödevi yaptım yatak odamıı temizledim çarşaflar degişti gardolaplarımı düzenledim misafirim oldugu için süpürüp silmiştim iki makina çamaşır yıkayıp astım ödevlerimi yapıyorum ama geç yazıyorum hep

chentig benim 7. ve 9. maddem yok, eksi koy bana :D

kaç gündür kimse yazmıyo, yazan da gıdım gıdım, sen de gelmedin, ben de yattım uyudum ulen. bugün ödev de yapmadım. mutfağı kırkladım, ödevden sayılıyosa bilemicem.

hee benim o listede yazdığım görevler, bayram temizliği falan da düşünülerek yazıldı. bayramdan sonra şehir dışına çıkıyoz, dönüşte misafirlerle döncem.iki aile sanırım 10 gün kadar yatılı kalicekler :)) o nedenle zordu yanisi. caaanım türkçemi de katletmeye başladım, huy değiştiriyom kesin :P

hımmmm baya bi taş geldi bana :))))))tamam artıkın ödev vermiyorum zaten :)))))) bana görede böyle ii ödevler zaten günlük yaptığım işler

hiiişt gız, hepiciğine sıfır koyma, sadece 7 ve 9 0 olcak.

sen kime baktın da sen sandın.. seninkiler zaten 0 ki....bu arada burayı da sohbete çevirdik artık ama zaten önemi yok.. volume bitti... part iki ye geçciiiiiiiiiz

sen kime baktın da sen sandın.. seninkiler zaten 0 ki....bu arada burayı da sohbete çevirdik artık ama zaten önemi yok.. volume bitti... part iki ye geçciiiiiiiiiz

yeeeeeaaaaaavvrum, 8le 10 da 0 goymuşun.

ben 100 üzerinden 80 aldım sanırken 60 almış oluyom, geçme notu 70 deelmiydi :37:

yupbiiiii temizlikden geçtim mi şimdi ben ayyy çok mutlu oldum demekki külkedisi olabilirmişim ama sihirli el lazımmış masallarda hep sihirli degnekle prenses olurlar bizim ki gerçek dünya külkedisi olabilmek için can atıyorumm

yupbiiiii temizlikden geçtim mi şimdi ben ayyy çok mutlu oldum demekki külkedisi olabilirmişim ama sihirli el lazımmış masallarda hep sihirli degnekle prenses olurlar bizim ki gerçek dünya külkedisi olabilmek için can atıyorumm

ay evet ben de.... ah bir kül kedisi olabilsem diyorum ya... hepsini tamamlayamasam da gene de yapabildim ya nasıl mutluyum anlatamam.. bir de buradan sizelerin yazdıklarını kuyunca çok mutlu oluyorum gerçekten

yeeeeeaaaaaavvrum, 8le 10 da 0 goymuşun.

ben 100 üzerinden 80 aldım sanırken 60 almış oluyom, geçme notu 70 deelmiydi :37:

kız 8 le 10u ne zaman yaptın kaynak goster... :60: burada göremedim ben onuuuuuuuuuuuuuuu

canım listenin vol.1 in bitmesini sabırsızlıkla bekliyordum Vol.2 için listede bende olmak istiyorum ne kadarda hevesliyim
yaaaa:52::52::52::52:

Sevgili Chentiq can.vol 1in derinliklerinde gömulu bildirisi olmasi lazimdur
Bilgisayar masasi fis fatura kagit ayirma gorevimi yapmis idum:) 250 sayfa kitap okudum bitti beynine format at Barış muslu tavsiye ederim.baharatliklari boşalttim .eksik felan yok hepsi yeniden alinacak böcüklenmisti:)) sadece şiseleri yikamaya vaktim olmadiydi.geri kalan her görevim tamamidur bilesin
Õpuldun...

listedekilerde iyi is cikardim ama odevlerde biraz kacamak yaptim :9: ama napim hali, cam dediniz gozeum korktu :17: part 2yi sabirsizlikla bekliyorum :42:

Back