• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KÜL'LERDEN DOĞMAK - Vol.1

canım benim çocuğum yok akşama kadar boşum yani benim gibi olanlara bakıyorum her dk pırıl pırıllar valla sayenizde bende bayağı bi ilerleme var hepinize çokk teşekkürler :46::42:

Ödev tamam bütün kapıları sildim ürü bile yaptım :) 8inci maddede tamam
Bir tek kitap okumak kaldı en zoru dal zaten

kapıları silmiştim. söylemeyi unuttum. :26::26: gardrop da yerleşti.. cam hususunda Allah Kerim :34::34:

Ödev süper bende cam balkonlarımı silmeyi düşünüyordum ama her an vazgecebilirdim çok iyi oldu bu ödev haydi bismillah o zaman başlayalım :)

salonun buyuk camı harıc butun evın camlarını artı cam balkonları sıldım salonun perdelerını cıkarıp takmaktan usendıgım ıcın yapmıcam hıım banane yoruldum ıste:)

dun misafirim vardi giremedim foruma ztn dun butun gun yemeklerle fln ugrastim... 2. madde de tmm... gardrop odevim tmm ama cam silmek konusunda bisey yapamicam camlari kadin cagiriyoruz o siliyor ben silmiyorum esimde silmeme izin vermiyor ztn hem yakin zamanda kadin geldi sildi camlari... kitap okuma konusuna gelince ben ztn hergun 60-70 sayfa kitap okuyorum...

chentıc ım 2 nolu madde de yani buzdolabı da tamam...

sadece baharatlıklar kaldı ki benim onlar düzenliydi ama dolabısını silicem cumaya kadar tamamlaycam söz:))

benim listede sadece kitap ve baharat var işlemeyi unutma öptümmm

kitap okumayı da işaretleyebilirsin lakın en çok tatilde okurum ...şimd,den tik....

gardrop ödevimi de ekleyeyim dün akşam yine düzelttim agzını burnunu...

camlar sa temiz yaa hem cam hem önleri iki gün oldu sileli...bana torpil geçin...yinede alırım tozunu...

KAPI ÖDEVİNDEN CEZAYA KALDIM AMA AFFETSİN VEREN ARKADAŞ:))

Son düzenleme:
4. madde de tamam. yani ilk dört tamam bende. ilaçları koyduğum çekmeceyi de temizledim, sildim elim değmişken :))

şimdi dee temizlik malzemelerine bakayım ve onları koyduğum yerleri de sileyim. hem lavabonun alt kapağı hem de banyo dolabının alt kapağı temizlik malzemeleriyle dolu, ikisini de kontrol edip sileyim bi.

Kızlar bugünkü ödevimiz halı bakımı :) en az bir halı silinecek veya yıkanacak.. Halılarım temiz diyorsanız ütü yapabilirsiniz ütünüz yoksa perdelerinizi yıkayabilirsiniz..

Kızlar bugünkü ödevimiz halı bakımı :) en az bir halı silinecek veya yıkanacak.. Halılarım temiz diyorsanız ütü yapabilirsiniz ütünüz yoksa perdelerinizi yıkayabilirsiniz..

bugünkü ödev zormuş ben silmeyi pek sevmiyorum suyu sabunu kısıtlamayacaksın mis gibi yıkayıp asıp kurutacaksın anca ozaman içime siniyo çünkü halılarım niyeyse silinince daha kötü gözüküyo yıkayabilirsem halı yıkayayım tabi banyoya sıgarsa olmazsada ütü dolu onu yapayım

Ben balkona ıslattım bile kızımın uyumasını bekliyorum.. Uzun zamandır düşünüyordum yıkamayı ödev olarak verdiği yapayım yoksa daha öylece kalıtdı:9:

halı yıkama ödevi benim için geçerli değildi, halılar yıkamadan yeni geldi, henüz sermedim bile, bir süre daha sermeyi düşünmüyorum. onun yerine ütü ödevini yaptım, 2 saat falan ütü yaptım, belim ağrıdı, topuklarım ağrıdı, oğlumun bütün çamaşırlarını ütüledim, abartmıyorum 40-50 parça ütü yapmışımdır, ne zamandır ütü yapmıyordum. daha bizim ütüleneceklerimiz dağ gibi duruyor ama :(

Ben halıları yıkadım ama pişman oldum belim çok fena ağrıyor toparlıyorum resmen birde halıları yıkarsan sarı bır su aktı duruladıktan sonrada leke kalmış halıda ıyıce moralim bozuldu o kadar uğraştım

halı yıkama ödevi benim için geçerli değildi, halılar yıkamadan yeni geldi, henüz sermedim bile, bir süre daha sermeyi düşünmüyorum. onun yerine ütü ödevini yaptım, 2 saat falan ütü yaptım, belim ağrıdı, topuklarım ağrıdı, oğlumun bütün çamaşırlarını ütüledim, abartmıyorum 40-50 parça ütü yapmışımdır, ne zamandır ütü yapmıyordum. daha bizim ütüleneceklerimiz dağ gibi duruyor ama :(

Ellerine sağlık ben bu topikler sayesinde artık hiç bir işimi biriktirmiyorum hele ütüyü hiç biriktirmiyorum sevdiğim ıslak çamaşırları bıle aldım ütüledim tekrar serdim

benim halılar temiz daha 1 ay dolmadı yıkayalı ütümde parçaydı ütüledim dün 2 cam silmiştim bugün 1 tane daha sildim ve tüllerini yıkadım yani ödev tamamdır

Kızlar maddeleri yazarken karşılarında ne olduklarını yazarsanız eğer okurken daha kolay oluyor.

Mesela aşağıdaki gibi :

Buzdolabını iç dış tertemiz yaptım.
2. Madde tamamlanmıştır.

Baharatların olduğu dolabımı temizledim. Baharatlıklarımı, kavanozlarımı, kuru baklagillerimin olduğu kavanozları hem temizledim hem de düzenli bir şekilde yerleştirdim.
3. Madde halledilmiştir. :9:

Çalışma masasını, evrakları, defterlerimi düzenledim zaten dosya tutuyorum evraklar için. Arada kalanları da yerleştirdim.
5. madde tamamlanmıştır.

Birikmiş bütün dergi, gazete ve benzeri bütün kağıt yığınları atılmıştır.
8. Madde tamamlanmıştır.

İlaçlarım çok karışıktı. Nerdeyse biçok çekmecede ve evin bilumum yerlerinde dolaşmaya çıkmışlardı. :30:Hemencecik bir kutu ayarladım ve bütün ilaçları bir araya topladım. :51:
4. Madde başarıyla tamamlanmıştır.
Özetle en baştan bu yana 1., 2., 3., 4., 5., 6., 8., 11., maddeler tamamlanmıştır. :nazar::46:

Son düzenleme:
Back