• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KÜL'LERDEN DOĞMAK - Vol.1

oki doki Defnemel cigim...5 parçadan fazla çıkar...yıka kurut ütüle ...ay bıktım beee:))

yalnız bu dün için miydi ki ne :))

Benimde 10 parça ütüm vardı yaptım eğer ödev olarak ütü yü vermemiş olsaydım hayatta yapmadım birikirdi baya :)

gelelim bugünki ödeve:10: :)))gardroplarımızı düzenleyelim kızlar:21:

bacım, gardrop var gardrop var ... Kaç kapı düzenleyeceğiz.. Benimki 6 kapılı+ 2 gömme dolap+1 tane de çamaşırlık..

Neyini düzenleyeceğiz... Atılacakları verilecekleri mi ayarlayacağız? Yoksa boşaltıp tozunu mu alalım.. Ayyy gözüm korktu bee :33::33::35::35::35:

bacım, gardrop var gardrop var ... Kaç kapı düzenleyeceğiz.. Benimki 6 kapılı+ 2 gömme dolap+1 tane de çamaşırlık..

Neyini düzenleyeceğiz... Atılacakları verilecekleri mi ayarlayacağız? Yoksa boşaltıp tozunu mu alalım.. Ayyy gözüm korktu bee :33::33::35::35::35:
canımm en azından kendi bölümümüzü düzenleyelim:)))tozunu alalım düzenli bi şekilde koyalım kıyafetlerimizi:)))) şahsen ben dağıtırım şöyle nizami durmaz her zaman

Ödev tamam :) kendi gardoropumu ve eşiminkini düzenledim kızım uyansın onunkini de yapacam gaza geldıim :)

chentiqcan
1,2 ve 3. maddeler tamam, sıradan gidiyom bakalım, ama araya başka işler de karıştırıyorum tabi :))

mesela mesela mutfaktaki yemek kitaplarımın olduğu minik kitaplığımı güncelledim, sildim falan. şimdi de teflon tava, saklama kabı, kesme tahtası ve bilumum ıvır zıvırların olduğu mutfak dolabımın ilgili kısmını temizliciğim

benimkiler bittiiiiiiiii
1 tamam iki tane gözlük vardı zaten çok kolay oldu yer bulmam

2 yapmıştım not etmiştim burayada dolabım tertemiz oldu hatta eşim dolapdan birşey alacaktı ooo benim karım bugün ne kadar çok
temizlik yapmmış dedi şımardım zavallım sadece dolaba bakarak bütün heryeri temizledim sanmış dolap ödevim oldugunu ne bilsin

3baharatlıklar da tamam

4aşılamadan kalan ignelerim vardı ikinciyi düşündügüm için lazım olur diye duruyodu ikinciye gitmedik onlarda dogru çöpe

5çalışma masamız yok evde evim küçük oda çok ama küçük küçük onuda es geçiyorum

6temizlik malzeme ve diger malzemeleri ramazanlıkdan önce almıştım oruçken dışarı çıkamam diye paketleri yerlerine yerleştirdim oda çabuk bitti

7banyo dolabı yerine banyoyu temizlemiştim

8 kursa gitmiştim evde yıgınla modül vardı görümcem şimdi aynı kursa başladı akşam götürüp bütün modülleri ona verdim ohh rahatladı çekmecelerim

9portmantoda temiz

10 150 sayfayı geçmiş durumdayım şu an kitapda okundu yani

11 evdeki bütün stoklarım tamm

gardolabım düzenli orayı dagıtmamaya çalışıyorum bi dagılsa düzenlemem tüm günümü alıyo kapılarımı da ben daha 3 gün önce tertemiz yaptım ütü yapmadım sadece onuda bugün yaparım oda çıkar aradan

maddeleri daha 5gün ge.meden tamamlayan iki bacıma selam olsun :3::3:

bir dahaki on gunu daha zor yapmalıyım.. ben daha3 madde bıtırdım.. tembel mıyım neyım :32::32::32:

canımm en azından kendi bölümümüzü düzenleyelim:)))tozunu alalım düzenli bi şekilde koyalım kıyafetlerimizi:)))) şahsen ben dağıtırım şöyle nizami durmaz her zaman

kendı bolumum zaten en cok yer kaplayan.. neyse sımdı kolları sıvıyorum... uykuya yatacaktım öglen bır gelıp buraya bakayım dedim yaptıklarınızı görünce uykum kactı eksık olmayın!!!!!!

bugün kapıları temizleyelim kızlar en azından bi tozlarını alalım en az 3 tane kapı :))))):10:

en sevdıgım odev bu oldu hemen baslıyorum...

yaptıklarım:
baharatlık-gardrop-gozluk vs-calısma masası-stok durumu

not: nasılsa lısteyı ben duzenleyecegım ıcın numara yazmadım.. sakın sız boyle yapmayın :33::33::33::33:

Back