Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Sevgili Külkedileri,
Hepinize kucak dolusu temizlik bezleri... diyerekten açıyorum yeni topiğimizi.
Önce 1 prenses vardı külkedisi olmaya çalışan (http://www.kadinlarkulubu.com/faydali-bilgiler/617582-prensesin-kulkedisi-olma-macerasi.html)
Sonra sizler geldiniz ve etraf şenlendi.
Şimdi ise yarışacağız. Ama amacımız, "kim en olacak" tan ziyade, HEPİMİZİN "EN" OLMASI. Ne demişler? Sen yoksan 1 eksiğiz!
Bu tembel bedenlerimizi silkeleyip içeriden sıfır beden hamarat hatunlar fışkırtacağız.
3 Bölümden oluşan; "Yılbaşına Kadar Yepyeni Bir Ben" başlıklı prenseslikten külkedisi olma maceramız başlıyor. Bu topik yarışmamızın ilk bölümü. Herkes bireysel olarak yarışacak ve 10 günlük periyotlarla kontrol yapacağız. Her ayın 10 u 20 si 30 u...
Temmuz sonuna kadar yapılacaklar listesi aşağıdadır. Bu işler bittikçe bittiğini haber vereceksiniz ben de listemize ekleyeceğim.
Bunun haricinde her gün topiğe ilk yazan kişinin bir ödev verme hakkı olacak. (Saat 04:00 ten sonra ilk yazan kişi):18:
Örnek: Topiğe saat 06:20 de Chentiq uğradı ve "bugün herkes 20 parça ütü yapacak. Ütüsü olmayanlar evin bir dolabını düzenleyecek" dedi.. O gün onu yapanlar ekstradan "+" kazanacak.
[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td][/td]
[td]chentiq[/td]
[td]cidem87[/td]
[td]defnemel[/td]
[td]elifcino[/td]
[td]esinti42[/td]
[td]ladyline[/td]
[td]pandaaaa[/td]
[td]psikomarmelat[/td]
[td]seevdaa[/td]
[td]tukenmeyenumutlar[/td]
[td]ultraanne[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1-saat, gözlük, anahtarlar, telefon vs. için tek bir yer belirlemek ve ORADAN BAŞKA YERE KOYMAMAK[/td]
[td]1[/td]
[td]0[/td]
[td]1[/td]
[td]1[/td]
[td]1[/td]
[td]1[/td]
[td]0[/td]
[td]1[/td]
[td]1[/td]
[td]1[/td]
[td]0[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2-buzdolabını içli dışlı temizlemek-buzluk dahil[/td]
[td]1[/td]
[td]0[/td]
[td]1[/td]
[td]1[/td]
[td]1[/td]
[td]1[/td]
[td]0[/td]
[td]1[/td]
[td]1[/td]
[td]1[/td]
[td]0[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3-baharat kavanozlarını temizlemek ve düzenlemek[/td]
[td]1[/td]
[td]0[/td]
[td]1[/td]
[td]1[/td]
[td]1[/td]
[td]1[/td]
[td]0[/td]
[td]0?[/td]
[td]1[/td]
[td]1[/td]
[td]0[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4-ilaç kutularını düzenlemek tarihi geçen ilaçları ARTIK atmak[/td]
[td]1[/td]
[td]0[/td]
[td]1[/td]
[td]1[/td]
[td]1[/td]
[td]1[/td]
[td]0[/td]
[td]1[/td]
[td]1[/td]
[td]1[/td]
[td]0[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5-çalışma masasını, evrak, kağıt, dosya vs. düzenlemek ve DÜZENLİ TUTMAK[/td]
[td]1[/td]
[td]0[/td]
[td]1[/td]
[td]1[/td]
[td]1[/td]
[td]1[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]1[/td]
[td]1[/td]
[td]0[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6-temizlik malzemelerini ve bezlerini gözden geçirmek eksikleri tamamlamak[/td]
[td]1[/td]
[td]0[/td]
[td]1[/td]
[td]1[/td]
[td]1[/td]
[td]1[/td]
[td]0[/td]
[td]1[/td]
[td]1[/td]
[td]1[/td]
[td]0[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7-banyo dolaplarını düzenlemek ve temizlemek[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]1[/td]
[td]0[/td]
[td]1[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]1[/td]
[td]1[/td]
[td]1[/td]
[td]0[/td]
[/tr]
[tr]
[td]8-birikmiş ve güncelliği yitmiş dergi,gazete,indirim kuponu,broşür,posta,fatura vs. ne varsa ATMAK[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]1[/td]
[td]0[/td]
[td]1[/td]
[td]1[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]1[/td]
[td]1[/td]
[td]0[/td]
[/tr]
[tr]
[td]9-portmanto dolabını düzenlemek ve temizlemek[/td]
[td]1[/td]
[td]0[/td]
[td]1[/td]
[td]0[/td]
[td]1[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]1[/td]
[td]1[/td]
[td]1[/td]
[td]0[/td]
[/tr]
[tr]
[td]10-En az 150 sayfa kitap okumak[/td]
[td]1[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]1[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]1[/td]
[td]1[/td]
[td]0[/td]
[/tr]
[tr]
[td]11-tuvalet kağıdı,peçete,havlu,şampuan,duş jeli,sabun alimünyum folyo vs stoğunu kontrol etmek, poşetleri derlemek toplamak atmak[/td]
[td]1[/td]
[td]0[/td]
[td]1[/td]
[td]1[/td]
[td]1[/td]
[td]1[/td]
[td]0[/td]
[td]1[/td]
[td]1[/td]
[td]1[/td]
[td]0[/td]
[/tr]
[/table]
Not: Kızlar yaptığınız işin numarasını söylerseniz, + koymam daha kolay olacak.. aksi halde listeden tek tek okumam gerekir. istediğiniz temizlikten başlayabilirsiniz.. liste kesmezse ekleme yaparım ben. elinizi korkak alıştırmayın
Not 2:Bunu 30 temmuz itibariyle güncelliyorum. Her defasında işlerinizi önceki yaptılarınızı da ekleyerek söyleyin.. Çünkü son gün geriye dönerek biraz uzun sürdü kontrol etmem.
Önemli Not: Yarışma duyurumuzu diğer topikte yapmıştım. Verilen süre dolduğu için bu 10 günde yeni yarışmacı kabul edemem. Hak verirsiniz ki her gün düzenleyemem listeyi. Ancak Vol.2 açıldığında yeniden liste oluşturulacak.. Bu arada listede adınız olmasa dahi bizimle yol almak isteyen herkese kapımız açık...
Sonuçlar:
Sırra kadem basanlar: cidem87-panda-ultranne
İlk ödev veren: defnemel
ilk bitiren: esinti
ilk başlayan: seevda
hepsini bitirenler: esinti42-seevdaa-tükenmeyen umutlar
Selamlar yeniden. Konu oldukca eski farkındayım. Yeni konu acarak konu israfi yapmak istemiyorum. Gene ayni format yarisma katilanlar guncellenecek sadece ilk sayfada. Eskiler haklarini helal etsin, guzel zamanlar paylastik.
Eylül 2015 itibariyle yilbasina kadar surecek maratonumuz yeniden başlamıştır. 2 eylül tarihinin ilk odevi buzdolabinin icli disli silinmesidir. Ilk sayfamdaki yazimi okuyup varim diyenlerin asagidaki listeyi uzatarak devam ettirmeleri onemle rica olunur.
1-Chentiq
2-yesa1
Selamlar yeniden. Konu oldukca eski farkındayım. Yeni konu acarak konu israfi yapmak istemiyorum. Gene ayni format yarisma katilanlar guncellenecek sadece ilk sayfada. Eskiler haklarini helal etsin, guzel zamanlar paylastik.
Eylül 2015 itibariyle yilbasina kadar surecek maratonumuz yeniden başlamıştır. 2 eylül tarihinin ilk odevi buzdolabinin icli disli silinmesidir. Ilk sayfamdaki yazimi okuyup varim diyenlerin asagidaki listeyi uzatarak devam ettirmeleri onemle rica olunur.
1-Chentiq
2-yesa1
1-Chentiq
2-yesa1
O zaman yarışmamız hayırlı uğurlu olsun:) bol fotoğraf paylaşımlı
haydi kızlar bu tarafa:)
Tembelgiller
ftemiz
ayseyma
cnntrm
hadi bakalım hayırlı olsun yarışmamız evlerimiz yılbaşına kadar tertemiz düzenli olsun, bu arada bence yaptıkça fotoğraf ekleyelim kanıtlı olsun daha çok gaza getirirhaklisin canim karisik olacak gibi.. ben ilk mesajda dedigin duzenlemeyi gun icerisinde yaparim. zaten ilk gun cok fazla sayfa olmaz. son sayfadan bakarlar diye düşünmüştüm. yanlis olmus tabi.
haklisin canim karisik olacak gibi.. ben ilk mesajda dedigin duzenlemeyi gun icerisinde yaparim. zaten ilk gun cok fazla sayfa olmaz. son sayfadan bakarlar diye düşünmüştüm. yanlis olmus tabi.
Canım ya da kalabalık olmadan yeni konu yeni sayfa yapalım. Düzenli olur bence Vol 2 diye
bencede tatlım yeni konu olsun karışmasınherkes yeni konuda hem fikirse acayim. seni mi kiracagim. 11. sayfa yazsak olmaz miydi![]()
canım bu ne hız maşallahOzaman ilk fotoğraf benden gelsin canım..Eki Görüntüle 1621683
Eki Görüntüle 1621684 Eki Görüntüle 1621683
herkes yeni konuda hem fikirse acayim. seni mi kiracagim. 11. sayfa yazsak olmaz miydi![]()
Yagmurluk şahane sin canım. Ben de 1 gibi evde olacağım. Once temizlik sonra foto bekleyin geliyorummmOzaman ilk fotoğraf benden gelsin canım..Eki Görüntüle 1621683
Eki Görüntüle 1621684 Eki Görüntüle 1621683