• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KÜL'LERDEN DOĞMAK - Vol.1

ladyline bizim ilaçlar da öyleydi ya, bi çanta ilaç attım ben :( daha önceden bu kadar uzun süre bakmadığım olmamıştı, en azından gider aile hekimliklerine verirdim. şimdi kutudaki ilaçları alfabetik sırayla bi kağıda yazcam, herhangi bi hastalık olduğunda doktora kağıdı göstercem, vereceği ilaçlardan evde olan varsa boşuna reçete yazmasın, yazık.

Allahım allahım bugün topiğe ilk gelen benim nasıl olduysa :9: Şöyle orijinal bi ödev lazım. Gerçi ben şimdiye kadar hiç ödev artısı alamadım günlük işleri yapmaya çalışmakla ama hepsi aklımda yavaş yavaş yapıyorum geçte olsa :9: Bi ödev geldi aklıma öyle çok orijinal olmasa da iş görür. Bugün evdeki bütün kapılar silinsin. Yeni silmişler evdeki bütün aynaları silsinler. İkisi de olmayanlar ütü yapsın en az 10 parça.

Kapalıları gecen gün sildim .. Aynalar günlük siliniyor.. Ütü de dün yapıldı :) ben napayım şimdi :)

Kapalıları gecen gün sildim .. Aynalar günlük siliniyor.. Ütü de dün yapıldı :) ben napayım şimdi :)
Hımmm o zaman sana göre bir ödev bulalım. Valla aklıma düzgün bişey gelmedi. Yapılacak ne işin var?:9:

Hımmm o zaman sana göre bir ödev bulalım. Valla aklıma düzgün bişey gelmedi. Yapılacak ne işin var?:9:

Aslında günlük ev işim var süpürmek silmek ve toz almam lazım ama hafta sonu eşim iş yaptırmıyor bana haklı olarak :9:
Pazartesi günleri genelde dip köşe temizliğimi yapıyorum

Kızlar ödevi kendim verdim kendim bitirdim. :9:Öldüm ama tam 7 tane iç kapı, 1 tane dış kapı, 2 tane balkon kapısı toplamda 10 tane kapı sildim. Tertemiz, pırıl pırıl oldu. :46:

ve herzaman olduğu gibi bu ödevimide yerine getirdim hehe kapıları sildim ütümü de yaptım :46:kapılar çok kötü olmuş ama haftaya boyamayı düşünüyorum inş beceririm :)))))

öhömmm öhöhmmmm gelelim bugün ki göreve sıkı durunnn :))))) bugün mutfak dolaplarını ele alıyoruz serbest bırakıyorum ister içli dışlı silin ister sadece kapaklarını silin isterseniz sadece içini düzenleyin siz bilirsiniz hade kolay gele:49:

öhömmm öhöhmmmm gelelim bugün ki göreve sıkı durunnn :))))) bugün mutfak dolaplarını ele alıyoruz serbest bırakıyorum ister içli dışlı silin ister sadece kapaklarını silin isterseniz sadece içini düzenleyin siz bilirsiniz hade kolay gele:49:

Ama bugün pazar yani tatil ya :(

sevdaaa verdiğin ödevler chentiqin listesinden bile zor. her gün zaten rutin ev işleri, listedeki görevler, yemek, çocuk, eş derken, sinir tepeme çıkıyor.

lütfen ve lütfen verilen ödevler günlük ev işlerinden olsun. bir odanın süpürülüp, silinip, tozunun alınması mesela. balkon yıkanması ya da silinmesi mesela, ütü yapılması ya da çamaşır katlanması mesela, tuvalet banyo temizliği mesela.

ben mağdurum, ödev falan yapamıyorum, ödevler zor, vaktim yok. ödevlerin günlük rutin ev işlerinden olacağını düşünmüştüm zaten.

fazla üstünüze geldim galiba :))))) bugün pazar olduğunu unuttum kızlar o zaman toz alalım bugün kusura bakmayın

Ben ödevimi yaptım o zaman. Salonumu baştan sona tertemiz pırıl pırıl yaptım. Zaten tam 1,5 saat sürdü toz almak :52::30:Ama tertemiz oldu her yer ışıl ışıl :16:

nihayet bugünkü ödevimi başardım. oğlumun odasının tozunu aldım, gardrobunu sildim, odasının kapısını sildim, odasını silip süpürdüm, çarşafını değiştirdim.

yarın toz alma işini evin tamamına genellemem lazım.

Günaydın prensesler. Bugün külkedisi yok sanırım aramızda saat 10:30 olmuş topiğe ilk gelen benim :9:Kalkın bakim tembel tenekeler. Hemen seve seve veriyorum bugün ki ödevi, en az iki makine çamaşır yıkanacak ve evin bir odası süpürüp silinecek. Eğer çamaşır yok, bütün odalarınız temizse eğer bir tane balkon yıkayabilirsiniz, ütüsü olanlarda en az 10 parça ütü yapabilir. :34:

Günaydın prensesler. Bugün külkedisi yok sanırım aramızda saat 10:30 olmuş topiğe ilk gelen benim :9:Kalkın bakim tembel tenekeler. Hemen seve seve veriyorum bugün ki ödevi, en az iki makine çamaşır yıkanacak ve evin bir odası süpürüp silinecek. Eğer çamaşır yok, bütün odalarınız temizse eğer bir tane balkon yıkayabilirsiniz, ütüsü olanlarda en az 10 parça ütü yapabilir. :34:

Günaydın cnm ben saat 7 de uğradım baktım kimse yok çıktım işimi yaptım

Kahvaltı hazırladım
Mutfağı topladım
Banyoyu lavaboyu wc yi yıkadım
Çamaşır attım makineye
Tüm evi süpürdüm
Sildim
Yatak odasının tozunu aldım
Balkonları süpürdüm
Balkonları sildim
Çamaşırları serdim

Günaydın cnm ben saat 7 de uğradım baktım kimse yok çıktım işimi yaptım

Kahvaltı hazırladım
Mutfağı topladım
Banyoyu lavaboyu wc yi yıkadım
Çamaşır attım makineye
Tüm evi süpürdüm
Sildim
Yatak odasının tozunu aldım
Balkonları süpürdüm
Balkonları sildim
Çamaşırları serdim

maşallah bu ne hız arkadaşım..bende
bulaşık makinamı yerleştirip çalıştırdım
mutfagımı topladım
odalar temiz evde eşim ve ben iki kişi olunca temiz odaların kapılarını kapatıyorum ve o odalara girmek yasak oluyo
bugün misafirim var süpürülüp silinecek her yer yemek yapılacak akşam için, ödev var ben ütü yaparım her halde bol bol

maşallah bu ne hız arkadaşım..bende
bulaşık makinamı yerleştirip çalıştırdım
mutfagımı topladım
odalar temiz evde eşim ve ben iki kişi olunca temiz odaların kapılarını kapatıyorum ve o odalara girmek yasak oluyo
bugün misafirim var süpürülüp silinecek her yer yemek yapılacak akşam için, ödev var ben ütü yaparım her halde bol bol

Kızlar süpersiniz ama sohbeti diğer tarafta yapıyoruz. :26: Buraya sadece biten ödevleri yazmamız gerekiyor.:34:

Back