Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

ahnina nın orjinal parfümünü çarptı madambatory.. insanlar dolandırılırken nasıl devam edelim.. ahninaya 5tl lik sahte parfum yollamış ve ahnina ya gülmüş parfümeri standındakiler nasıl böyle bişey yaparsınız diye.. lütfen biraz duyarlı olalım ve bu insana gereken dersi verelim.. patronu olarak verdiği ismi ve tel nosunu arayıp sorucaz... psikolog mu psikopat mı çıkacak ortaya

Parfümünüzü geri alabilecek misiniz ?

Bana parfümümü geri gönder, hatta karşı ödemeli gönder dedim. Cevabın pişkinliğine şaşmamak gerek, benim orijinal parfümümü sahtesiyle değiştirmediğin ne malum???Bu kadar pişkinlik, bu kadar yüzsüzlük olur...
Bu arada Seertmece kendi başına gelmişçesine özenli tavrın ve desteğin için teşekkür ederim. Yeryüzünde iyi insanların bulunduğuna hep inanmak istiyorum, bu kadar alt düzey, bu kadar insaniyet yoksunu tavırlar beni derinden üzüyor.

BERGAMUT ,ZAMBAK,YLANG-YLANG,MANGO,MİSK,VANİLYA,CEDAR VE SANDALAĞACINDAN OLUŞAN SÜPER Bİ İKSİR.VERSACE'NİN VEFATINDAN ÖNCEKİ SON KOLEKSYONU ESSENCE SERİSİNİN EN FEMİNEN EN ÇARPICI OLANI.bayanssulusmile

Eklentiler

• $DSC08595.jpg
    10,3 KB · Görüntüleme: 46
evet kızlar takasa devam zemuszemus
45 ML ESTE LAUDER BRASıL DREAM (men)
35 ML BURBERRY WEEKAND
40 ML GIVENCHY BE (türkiyede arasanızda bulmazsınız kızlar kokusu şekerle karışık bebek pudrası gıbı tam bır yaz kokusu)

Konu dışı mesaj gelirse uyarılar bitti banlamaya başlayacağım buyrun top sizde hadi yazın bakalım....

Tugibucum SANA BUGUNKU IMTIHANINDA SONSUZ BASARILAR DILIYORUM CANIM..........olumunekankayizsmile

teşekkür ederim canım benim zordu ama yaa sorularr eyvahedigeldismile neyse kaldı yarın dur bakalım kaydirigubbakcemile2 bu arada ptt'yi aradım dağıtım merkezindeymiş sanırım henüz gelmemiş buralara tatlım pazartesi alıcam inşallah bayanssulusmile

Aklım bugün hep sendeydi.Çok istedim sorularla başa çıkabilmeni ama inşallah yarınkiler iyi geçer. Sıkma canını sen. Parfümler için ptt sayfasına Şimdi baktım dağıtımda gözüküyor :) inşallah aksiliklere rağmen sağsalim eline geçecek güzel güzel kokacak benim arkadaşım zemuszemus bayanssulusmile

Evet herkes takasa ayırdığı parfümlerini resimleriyle eklesin bakalım görelim.... Seertmece sen hiç resim çekip eklemiyorsun bu defa seninkileri de görelim. maksat görmek..yerimseniben

ben kendi resimlerimi bile kardeşime ekletiyorm.. pek anlamıyorm bu resim yukleme işinden.. zaten ismini google a girince görüyosunuz parfümleri.. bana güvenen takas teklif eder.. etmeyen de etmez.. zaten moralim bozuk.. uzun bi zaman takas etmem heralde bundan sonra..
elimdeki takaslıklar bulgari jasmin noir 45ml
little black dress 35ml
alien 50ml
body shop neroli jasmin simli.. sıfır .. kullanılmadı ..2 şişe almıştım kampanya vardı.. biri takasta

isteyenlerin teklif etsin.. ben etmiyorm artı teklif.. en azından şimdilik bu psikolojideym.. hayırlı takaslar herkese...

Ben hepsinin şişesini biliyorum .Burda Bütün arkadaşlar ekliyoruz sen eklemiyorsun diye dedim takas istesem yazardım.iyi ekleme benim için sorun yok

kızlar bugun amon-ra ile takasımız gerceklestı parfümlerımı cok begendım cok memnun kaldım yanlız bı sorun var parfumler elımde oldugu halde koklayamıyorum ama evdekıler cok begendı kokularını tam senın tarzın dedıler koklayamamın sebebı grıpım ve burnum hiiç koku almıyo ama parfumlerımın guzel oldgundan emınım TEŞEKKURLER AMON-RA

Ben hepsinin şişesini biliyorum .Burda Bütün arkadaşlar ekliyoruz sen eklemiyorsun diye dedim takas istesem yazardım.iyi ekleme benim için sorun yok

sertmece özeldir herkes ekler o eklemek zorunda diildir anlamadnmı soruon hala sempatiksalakcinni o herkese sorar sadece sorar durur!burda epey bi gözlem yaptım başkada sonuç çıkartamadım

escada magnetism edp 40ml
v.secret very sexy edp 50 ml
v.secret vanilla 250 ml
cacharel amor amor 90 ml
tom ford black orc. 20 ml
v.secret blacberry 200 ml
pink sugar body lotion 200 ml
soft musk sprey+pudra

hadeeeeeeeeeee gellllll arkadaşşş gellllllbayanssulusmile

ben daha öncede söyledim elinizdeki takasa koyduğunuz parfümün resmini ekleyin diye.. en azından neyin geliceğni önceden görmüş oluyoruz bir nevi.. bence seffaf olun takas yapacaksanız.. güvenmiyorsanızda koymayın zaten ne diyim.. ben ekliyorum kimsenin aklında bişey kalmasın neyin gönderiliceğni görsün diye..

bak mnesliyle takas yaptık.. resimdekinin haricinde bir parfüm geldimi arkadaşım sana?görüpte aldı sonuçta.. eksik gedik bişey mi varmı? bi tek jelatini açılmıştır ve denenmiştir 1 kez sıfır parfüm ve kremi... 1-2 aylık yeni alınmış yalan varmı? kullanılmış mı? kutusu barkodu seri numarası herşeyi orda... söylediklerimin haricinde başka bişeyle karşılaştın mı canım? isterseniz alanda eklesin parfümü bayanssulusmile güven sorunu yaşanmaya başladı bu takastaa benneyaptımki

teşekkürler arkadaşım sorunsuz güzel bir takastı (en azından bnm açımdan) devamı gelir inş...kaydirigubbakcemile2

bence de herkes neyin geleceğini görür biliraklinialirimsmile

teşekkürler arkadaşım sorunsuz güzel bir takastı (en azından bnm açımdan) devamı gelir inş...kaydirigubbakcemile2
benım içinde sorunsuz bı takastı hıc bır sorun yoktu ama üzüldüm kargo ucretını yuksek odemıssınız ben 3 tl ye göndedım sız 6.50 ödemıssınız aps değilde normal gönderseydınız pazartesı elımde olurdu en geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…