- 15 Mart 2009
- 1.181
- 20
- 158
- 47
- Konu Sahibi incirlibitter
-
- #1.781
Aman ha sayın madame takasa koymuştu bu parfümü aman ha diyim. Benim bildiğim YSL Paris vanilyalı bir koku idi, yanlış hatırlamıyorsam.
Parfümünüzü geri alabilecek misiniz ?
Tugibucum SANA BUGUNKU IMTIHANINDA SONSUZ BASARILAR DILIYORUM CANIM..........olumunekankayizsmile
teşekkür ederim canım benim zordu ama yaa sorularr eyvahedigeldismile neyse kaldı yarın dur bakalım kaydirigubbakcemile2 bu arada ptt'yi aradım dağıtım merkezindeymiş sanırım henüz gelmemiş buralara tatlım pazartesi alıcam inşallah bayanssulusmile
ben kendi resimlerimi bile kardeşime ekletiyorm.. pek anlamıyorm bu resim yukleme işinden.. zaten ismini google a girince görüyosunuz parfümleri.. bana güvenen takas teklif eder.. etmeyen de etmez.. zaten moralim bozuk.. uzun bi zaman takas etmem heralde bundan sonra..
elimdeki takaslıklar bulgari jasmin noir 45ml
little black dress 35ml
alien 50ml
body shop neroli jasmin simli.. sıfır .. kullanılmadı ..2 şişe almıştım kampanya vardı.. biri takasta
isteyenlerin teklif etsin.. ben etmiyorm artı teklif.. en azından şimdilik bu psikolojideym.. hayırlı takaslar herkese...
Ben hepsinin şişesini biliyorum .Burda Bütün arkadaşlar ekliyoruz sen eklemiyorsun diye dedim takas istesem yazardım.iyi ekleme benim için sorun yok
kızlar bugun amon-ra ile takasımız gerceklestı parfümlerımı cok begendım cok memnun kaldım yanlız bı sorun var parfumler elımde oldugu halde koklayamıyorum ama evdekıler cok begendı kokularını tam senın tarzın dedıler koklayamamın sebebı grıpım ve burnum hiiç koku almıyo ama parfumlerımın guzel oldgundan emınım TEŞEKKURLER AMON-RA
ben daha öncede söyledim elinizdeki takasa koyduğunuz parfümün resmini ekleyin diye.. en azından neyin geliceğni önceden görmüş oluyoruz bir nevi.. bence seffaf olun takas yapacaksanız.. güvenmiyorsanızda koymayın zaten ne diyim.. ben ekliyorum kimsenin aklında bişey kalmasın neyin gönderiliceğni görsün diye..
bak mnesliyle takas yaptık.. resimdekinin haricinde bir parfüm geldimi arkadaşım sana?görüpte aldı sonuçta.. eksik gedik bişey mi varmı? bi tek jelatini açılmıştır ve denenmiştir 1 kez sıfır parfüm ve kremi... 1-2 aylık yeni alınmış yalan varmı? kullanılmış mı? kutusu barkodu seri numarası herşeyi orda... söylediklerimin haricinde başka bişeyle karşılaştın mı canım? isterseniz alanda eklesin parfümü bayanssulusmile güven sorunu yaşanmaya başladı bu takastaa benneyaptımki
benım içinde sorunsuz bı takastı hıc bır sorun yoktu ama üzüldüm kargo ucretını yuksek odemıssınız ben 3 tl ye göndedım sız 6.50 ödemıssınız aps değilde normal gönderseydınız pazartesı elımde olurdu en geçteşekkürler arkadaşım sorunsuz güzel bir takastı (en azından bnm açımdan) devamı gelir inş...kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?