Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

Dün seertmece,bugun de senin üzerine sahtelikle ilgili suçlamalarda bulunuldu.
Şimdi soğumaya başladım bu işten sahtelikler çoğalıyor mu ya da ittifaklar mı çoğalıyor :1ninca:

SEERTMECE İLE DAHA ÖNCE HİÇ TAKAS YAPMADIM, KENDİSİNE NERESİNDEN UYDURDUĞUNU SORAR MISIN?

gülüm ve ecz.sn ile takas yaptım bu hafta içerisinde, kendilerine yolladığım parfümleri sorun bakalım ne diyecekler.

ya kızlar bu orjinalliğin bi çaresi yok mu ? mesela parfümde bi etiket falan bişey olsa fotografını çekip koysak.ya da ne bileyim ,bu böyle gitmez kimsenin güveni kalmadı artık

ya kızlar bu orjinalliğin bi çaresi yok mu ? mesela parfümde bi etiket falan bişey olsa fotografını çekip koysak.ya da ne bileyim ,bu böyle gitmez kimsenin güveni kalmadı artık

Parfümde etiket olsada sahte oluyor, artık öyle bir yapıyorlarki, sahte mi orjinal mi anlayamazsın, ancak parfüm experleri anlar, bir de kendini akıllı sanan bazıları yolladığın orjinal parfümü sahtesiyle değiştirip sana iftira atar, seertmecenin yandaşlarından birisi :)

mneslicimle takasımızı gerçekleştirdik.Çok güzel bi takas oldu.teşekkür ediyorum kendisine.Çok tatlı ve çok kibar bi insan....

Sevgili mavi26,ınşallah en güzel günlerinde kullanırsın parfümünü. Güzel düşüncelerin beni çok mutlu etti senin gibi tatlı ve nazik bir arkadaş kazandım ya bu bana en büyük hediye! Çok teşekkür ediyorum.
.Bir takastan öte bir dost gibi olduk. opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

Son düzenleme:

Bana sahtekar diyorsunuz öyle mi??? Sahtelere alışığım öyle mi? Makyaj topiğindeki ürünlerime bir bakın isterseniz. Sizin satışa sunduğunuz Loreal, Golden Rose v.s. gibi sıradan değildir kullandığım ürünlerim Christian Dior, Lancome, MAC...Sahtesiyle değiştirdim ürününüzü öyle mi??? Diğer topiklere gidin bakın Clinique dir tüm kullandığım cilt ürünleri. Epilixir kullanıcılarındanım, topiğine bir bakın, 100 ml. i 150 TLdir bu ürünün. Lütfen haddinizi aşmayın. İstanbulda olsam kesinlikle gelirdim işyerinize. Bana parfümümü gönderin, size aynısını göndermezsem istediğiniz her türlü yasal başvuruyu yapabilirsiniz. Adım, işyerim, telefonum dahi var elinizde. Jale Koçak hanıma soracağım tabi bana verdiğiniz isimde bir çalışanı olup olmadığını...

Gerçekten çok komiksiniz, emin olun sizden çok daha pahalı makyaj malzemeleri kullanıyorum :) kullanmadıklarımı buraya koydum, kullandığım malzemeleri neden buraya koyayım? Ayrıca koyduğunuz ürünlerin orjinal olduğunu nereden bilelim?

Alan kişiye faturasını göndereceğim elbette...Bu arada Lancome ve Christian Dior' un bu kadar dibinden çekilmiş ve poşetinde fake leri üretilememiştir sanırım, size sormak lazım daha iyi bilirsiniz...
Yeniden söylüyorum, parfümümü gönderin, oturduğum Bilkent' te sahte parfüm alabileceğim herhangi bir yer yok, parfümünü değiştirmiş falan değilim, lütfen böyle bir endişeniz olmasın. Minareyi çalan kılıfını hazırlar misali, her türlü yalan dolan mevcut tarafınızda.
Bakın size bana gönderdiğiniz parfümü göndermezsem her türlü yasal işlemi yapabilirsiniz. Ama eğer göndermezseniz, tek yapabileceğim sizi Allah' a havale etmektir.
Ve ayrıca yine tarafınızdan bir iftiraya maruz bırakılıyorum, Seertmecenin yandaşı sıfatını yapıştırmışsınız, Seertmece yi tanımıyorum...

Bu arada yarın ilk iş, işyerinizi arayacak patronunuz Jale Koçak Hanımdan bana verdiğiniz isimde bir çalışanı olup olmadığını öğrenmek olacaktır. Sonucu da burada paylaşacağım tabi ki.
Allah korusun kul hakkına girmek mi? Allah haramdan, yalandan, kul hakkına girmekten korusun. Diyorum ya eğer parfümümü göndermezseniz, Allaha havale edeceğim sizi o kadar....

biz senin parfümlerinin orjinal olup olmadığını nasıl bilelim...

ayrıca arkadaşlar şimdi bugün üşenmedim kalktım işyerinden çıktım 250 metre ilerdeki sevil'e gittim.Müdiresi çok tatlı bir bayandır şimdi ismini vermiyeyim hanımefendinin sevilin bu tür reklam amaçlı bir çalışması olavarmı olabilirmi yada ajans çalışanlarına veriliyormu dedim...Kadıncagızın söylediği reklam çalışmaları var oke ama hiçbir firma kalkıpta 100 ml lik bir şişe parfümü üstelik tester bile olmayan,orjinal kutuları şişeleri kimseye vermez dedi...Şimdi bu arkadaş reklam ajansında ve elinde yaklaşık saymadım ama 10/15 çeşit orjinalliğini iddia ettiği parfüm nasıl oluyorda kendisine hediye ediliyor.Sadece ajansta kendisimi var kaç kişiye kaç tane hediye edilio böle bişi varsa bu kadarrr parfümüm olcaksa bende reklam ajansına geçiş yapam bariaklinialirimsmile
Ayrıca bize yandaş dolandırıcı felan diyor ama bizim diğer insanlarla ne gibi bir çıkarımız olabilirki sanki trılyonluk kara para aklama şebekesiyizde birbirimizi kolluyoruz.
Ayrıca madame bu nasıl bir usluptur,neden hiç eleştiriye gelemiyorsun arkadaşım kendine güveniyorsan neden kavga ediyosun neden ınsanlara hakaret ediyorsun,iki kişi ile takas yaptım diyorsun ama gülümü göremedim topıkte yok sanırım ecz sn da kendi götürmemiş orjınallıgı onaylatmaya sen iddia ediyorsun sahte dıye....
Aman yaaa amma uzadı bu konu kim kimle takas yapmmak ıstıyorsa yapsın Kazen kızcak artık haaa,ben sadece bilgilendirim dedim bugünkü sevil maceramı hahahahah iyide oldu sayenizde gitmişken bide parfüm aldım yepisyeni Angel İnnocent ,sempatiksalakcinnibirazcık agır ama olsun sefiom ben

Ben iyi niyetim ve herkesi kendim gibi biliyor olmam nedeniyle bu durumu yaşadım, yani bir nevi kurban oldum...Neyse benim yaşadığım diğerlerine örnek olur umarım. İyi niyeti suistimal tam anlamıyla budur. Zamanında 85 Euro verip aldığım parfümden oldum, sadakam olsun ne diyeyim. Bu arada site yönetimine şikayetimi ilettim. Dilerim ilgilenirler.

kızlar siz takaslarınıza devam edin ne güzel
parfüm bakmaya geldim ortalık dagılmıs yaa :umursamaz:
kimse karsılık vermezse bu konuda kapanır haydi takasaaaa zemuszemus

ahnina yı hiç tanımam... ahnina da mı benim yandaşım oldu.. ne çok sevenim varmış yahu.. başbakan olurum bu hızla bu yandaşlarla ahaha... bütün sözleri yalan dolan.. sevil parfümerinin işi gücü yok sebil gibi 1 kişiye 10.. 15 parfüm edecek.. inananlar da var bu yalan makinasına... ee yersen ...aklinialirimsmile

YUHHHHH!!!!! Senin dışında kaç kişiyle takas yaptım ben bu topicte, yolladığım parfüm kesinlikle sahte değil, hemen geri gönderin lütfen

herşeyi yalan yahu.. artık takas yapmasın kimse bu madambatory le.. ve cevap vermeyin kendisine.. ne psikolog ne de başka bişey.. psikolog olan işnsan böyle hakaret mi eder insanlara.. yalanlar mı söyler.. kendi yalanlarını bile unutuyor.. babası parfümeride müdürdü.. şimdi öldürdü babayı.. başkalarına da söylemiş.. tek ben değilim bunları söylediği insan.. size dedim dimi.. almış sahteleri b urda orjınalllerle değiştiriyor.. bana inanmayıp takasa devam ettiniz onla.. ve ben onun geçen aylarda da böyle üzerine gittim..ve benden de intikam almak için bana iftira atıyor... ahnina evet anais anais in sahtesi yok.. seni dolandırmış... kendin bile anlarsın şişesinden.. yazılardan.. içindeki hortumdan.. kapak kalitesinden vs

Evet Seertmece ben seni tanımıyorum. Ama yaşadığım bu mağduriyet nedeniyle topiği baştan aşağıya okudum. Keşke daha önce yapsaydım bu işi. 165. sayfadaki tespitlerinin hepsi de cuk diye oturuyor. Klinikte yılda 1000 hasta ve ailesi ile görüşme yaparım, ama görüyorsun profesyonel bir yalancı beni gayet güzel dolandırabiliyor. Kelin merhemi olsa misali, Allah bana akıl fikir versin ne diyeyim.

yetkili biri gelsin artık ve şu insanı atsın bu siteden... yeni nikle yine gelir ama konuşma tarzından kendini belli eder... ve siteye yeni uye olanlara karşıda tedbirli olun arkadaşlar.. şu uslüba bakar mmısınız.. kendi çapında tehditler savuruyor...komik .. ama ağzımla gülmem ben buna tenezzül edip:içelim:
artık daha fazla kimse dolandırılmasın.. it ürür kervan yürür .. demiş atalarımız sağolsunlar...takasa emin adımlarla devaaaaammm

Aman ha sayın madame takasa koymuştu bu parfümü aman ha diyim. Benim bildiğim YSL Paris vanilyalı bir koku idi, yanlış hatırlamıyorsam.

Aman ha sayın madame takasa koymuştu bu parfümü aman ha diyim. Benim bildiğim YSL Paris vanilyalı bir koku idi, yanlış hatırlamıyorsam.

Ben notalarına baktım vanilya yok ancak haklısınız bir parfümün tatlı olması için illa içeriğinde vanilya olması da gerekmiyor. Ama sizlerden bilgi almak istedim. Kalıcı olsun istiyorum çünkü...

ysl parisienne .. çok denedim ykm ve sephora da.. çok ucucu bi koku.. hiç kalıcı diil maalesef..sıkıosun 5dkk sonra koku yok.. çiçek kokusu.. ve kalıcı diil.kalıcı istiosak odun ağaç baharat kokuları alıcaz arkadaşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…