- Konu Sahibi incirlibitter
-
- #1.741
geçenlerde cevahir ykm de stand daki kadına kalıcı bi parfüm önermesini istedim.. edp falan diil direk saf parfüm esansını tavsiye etti..zen in.. zen 50ml saf parfüm indirimdeydi.. 178 tl idi galiba.. kadına orda da dedim çoğu parfüm 5dkk da uçuyor diye.. o da buram buram kokmak istiyosanız güzlerce parfüm almalısınız dedi.. şimdi çıkmış üçkağıtçının biri parfümüme sahte diyor.. yok efendim ykm ye göstermişmiş..pabucumun yalancı pinokyosu.. burnun uzamaktan yamulmuş artık... bi de insanlara yandaşların demez mi. burda kimse kimsenin yandaşı diil.. kimsenin kimseden çıkarı yok.. sen ykm ve sevilde yandaş bulup ortak çalışmaya başladınızsa bilemem tabii o ayrı.. şaşırmam
saf parfümü nerden bulucaz kızlar anlamadım ben bu konuyu boshayallersmile
yani notaları falan yok,sırf bir koku mu
Ben topik ilk açıldığında Cacharel Anais Anaisle ilgili olarak ilanımı vermiş, başka parfümler ilgimi çekmediği için de bu topiğe uğramamıştım. Geçenlerde yine tesadüfen sayfaya girdim ve ilan verdim. Sn. Madamebathory bir mesaj gönderdi ve parfümlerine bakmamı rica etti. Bir kadının bu kadar parfümü olabilir mi düşüncesiyle açıkcası azıcık da tereddütle inceledim parfümleri. Birkaç parfümle ilgili son durumlarını sordum. En son D&G The One' da anlaştık. Kızkardeşimin eşi yurtdışında mühendis olduğu için kızkardeşime bu parfümü getirmişti. Yani aşina olduğum bir koku. Neyse ben söz verdiğim üzere hemen ertesi günün sabahı parfümü gönderdim kendisine, aradan bir gün geçti ve kendisine ulaştığını kargo bilgileriyle gönderdiğim parfümüm hakkında bir bilgi vermedi kendisi. Kendisine azıcık sitem dolu bir mesaj attığımda PTT Kargo parfüm almıyor, benden kaynaklı bir sorun yok deyip, Yurtiçi Kargo ile gönderdiğini iletti. Neyse bugün geldi parfümüm. Kızkardeşimden bildiğim parfümü bileğime sıktığımda bu neeee dedim. Hayır hiç ama hiç alakası yoktu. Neyse günah almamayım diyerek, çalıştığım hastayene en yakın alışveriş merkezi olan Cepa Boyner' e gittim. Parfüm reyonundaki yetkiliden parfüm teyidi konusunda yardım istedim. Şişeyi gördüğü anda fake bu ürün dedi. Şişenin üzerindeki yazının karakterleri, kapağın rengi, sprey kısmı, köşelerinde olmayan iç yuvarlaklık sahte olduğunu gösteriyor, hele koku hiçbir şekilde orijinal parfümle alakalı değil dedi -ki bir bileğimde gönderdiğiniz parfüm diğerinde ise sıkılan orijinal parfüm vardı- Bunu nereden aldınız dediğinde KK diye bir klüp var ve takas yapılan bir topikten takas yaptım dedim. Karşılığında Cacharel Anais Anais verdim dedim, verdiğiniz bu parfümün taklidi yok, adınıza üzüldüm dedi. 180 liralık parfümü, 5 liralık parfümle değiştirmişsiniz. Tam anlamıyla ŞOKK oldum.
Sn. Madamebothary sanırım elinizdeki fake ürünleri bu şekilde orijinal parfümlerle değiştirip kendinize bu şekilde bir kazanç yolu bulmuşsunuz. İnsanların iyi niyetlerini bu şekilde suistimal etmeniz, yapılan bu sahtekarlık gerçekten çok can sıkıcı.
Parfümümü geri istiyorum, hatta karşı ödemeli gönderiniz. 85 Euro verip de Duty Free den aldığım parfümü bu şekilde sahte bir ürünle değiştirmek kadar kendimi kötü hissetmeme neden olma duygusunu bana yaşatamazsınız, buna hakkınız yok. Parfümümü gönderdiğiniz an size taklit olan parfümünüzü göndereceğim.
YUHHHHH!!!!! Senin dışında kaç kişiyle takas yaptım ben bu topicte, yolladığım parfüm kesinlikle sahte değil, hemen geri gönderin lütfen
Lütfen tarzınıza dikkat edin, size gayet seviyeli bir şekilde yazıyorum ve bana YUHH diyebiliyorsunuz. Üslubunuz gerçekten çok itici. Parfümünüzü aynen benim size yaptığım gibi Kargo bilgilerini girdikten sonra size göndereceğim. İnanılmaz şeyler yaşıyorum gerçekten.
Ben de inanılmaz şeyler yaşıyorum, ben sadece sizinle takas yapmadım burada, takas yaptığım 3 kişi daha var, sizin dışınızda herkes parfümlerimin orjinal olduğunu söylerken sizin böyle bir şey söylemeniz inanılmaz gerçekten, o parfüm bana Sevil parfümeriden hediye geldi ve kesinlikle orjinal. Beğenmediyseniz daha düzgün bir şekilde beğenmedim diyebilirdiniz, bu şekilde yalan dolana hiç gerek yok!!!!! Sizi kınıyorum.
2 kişi aynı şeyi söylüyor. İşte şimdi doğruluk payı olabilir CADIARZU
Parfümü reelde beğenmesem neden sizden talep edeyim bu parfümü, bu parfüm zaten kızkardeşimden aşina olduğum bir parfüm. Yalan falan söylemiyorum. Çalıştığım hastane, görev yaptığım klinik, iş telefonuma kadar her türlü bilgiyi size verebilecek açıkyüreklilikteyim. Ayrıca parfüm verdiğiniz bilgideki gibi 100 ml. de değil. Ayrıca YSL Paris' i bir başkasına söz verdim dediğiniz halde yine listenizde görüyorum v.s. v.s. Yalanlar tarafımdan değil, tarafınızdan yapılmaktadır. Lütfen Psikolog olarak ilettiğiniz mesleğinize -ki artık nebze kadar inanmıyorum- yakışır bir üslup takınınız. Ve yeniden belirtiyorum parfümümü gönderiniz. 55 TL' ye Gitti Gidiyordan orijinal parfüm alabildiğinizi iletmişsiniz, sanırım şu an o parfümleri aklama olayındasınız.Allah sizin gibilerden korusun bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?