Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

Joop thrill 75 ml. Resimde ne kadar kullanıldığı belli sanırım.

Joop Thrill For Her EDP
Genç kadınlar için çiçek parfümü.
Bergamut, çiğli yapraklar, şeftali suyu, zambak ve inci çiçeği notaları sunar.
Vanilya, tonka çekirdeği ve kadifemsi sandal ağacı ile harmanlanmıştır.

Eklentiler

• $SP_A0005.jpg
    18,8 KB · Görüntüleme: 38
Ben Gucci rush var
Şu kırmızı kaset gibi olandan sadece 1 kere kokusuna bakmak için sıktım ama benim tarzım değil
İsteyen olursa kullanabileceğim hafif bi çiçek kokusyla takas yapabilirim.

kızlar bişey sorucam, strawberry'den parfüm alınca gümrüğe takılıyormu?
100$ kadar mı serbestti?

kızlar bişey sorucam, strawberry'den parfüm alınca gümrüğe takılıyormu?
100$ kadar mı serbestti?

Valla şimdiye kadar bunların en azından 3' ü parfüm olmak üzere çilekden 6-7 kere alşveriş yaptım şimdiye kadar gümrük sorunu yaşamadım ortalama 8. günde siparişlerim adresime ulaştı. Alışverişlerim ortalama 70-80 L. civarı idi sorun yaşamadım.

Şayetki değişiklik yoksa dediğin gibi 100$ a kadar gümrükte sorun olmuyor benim bildiğimde.:26:

ya ben 130-140liralık alışveriş yaptım hiçbişey olmadı.hepsi de geldi.ayrıca öyle bir sınırlama yok bildiğim kadarıyla.çünkü olsaydı yazardı ödeme sayfasında.

ya ben 130-140liralık alışveriş yaptım hiçbişey olmadı.hepsi de geldi.ayrıca öyle bir sınırlama yok bildiğim kadarıyla.çünkü olsaydı yazardı ödeme sayfasında.

benimde uzun zamandır almak istediğim şeyler var ama bi cesaret edip alamadım. bazı sitelerde 100$a kadar gümrükten rahat geçiş olduğunu söylüyorlar.önümüzde ki ay ihtiyaçlarmı alayım bari oradan. peki kargo ücreti ne oluyor kızlar?

gerçi ben strawdan aldım very sexy hot.biraz kullanayım da çok beğendim kokusunu daha bugün ulaştı elime.biraz ağır gibi geldi bana.ama tam kış parfümü.ilerde yaparız belki takas

yapıosmu yapmıosmu kuşum karar ver estee lauder la takası :26:

aşkımmmm sen benle yapsana kız takası
ecz.sn'cim yeni almış daha o bitirene kadar ohoooo
valla 4 parfüm geldi işte strawdan almıştım dün geldi.onlardan biri de very sexy hot.onlar bitene kadar sen çoktan takas yaparsın marsmelowcukkkk.bitmiyo bende parfüm sevdası.ah ah ne günah işledim de böyle bi takıntı verdin allahımmmm

evet bebişim biz çookktaannn yaptık takası
sende yeni cicilerini güle güle kullan (çabuk sıkıl tamammı )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…