Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

ysl cinema'nın aynısı kokuyor summerda.. narsıco içinde söyle bir yorum var bu modern misk, gül yaprakları, iris ve amber notaları ile tamamlanır, çiçeksi, pudramsı bir misk kokusu ortaya çıkar. saf, çekici ve aydınlık bir öz… "
şeklinde tanımlanan koku, kesinlikle tapılası bir narciso kokusu, büyüleyici ve onu taşıyan kadının özü. demişler parfüm için..

sendeki cat delux nasıl bir koku sekerlimi çiçekmi tarif edermisin?

tugıbu... cat deluxe cıceksı gıbı ama tam cıcekde dııl.. degısk bı koku...tatlılıkta var gbı hafıs.. belırgın bı koku... dıor dune klasık bı koku.. o sa cok degısık.. tarıf edemıyorm kokuyu.... netten bak ıstersen ıcerıgıne notalarına....

ikisinide bi deniyim bakıyım sende bu arada bende beğendiklerini bi dene sevilde falan boshayallersmile haberleşelim sonra ona görebayanssulusmile

bide bu cat deluxe hangisi 2 tane var?

Guess marka (37.5 no) spor ayakkabı. (kesinlikle kullanılmamıştır) mini etekle / şortla filan harika duruyor.. zemuszemus

parfümle takas edebilirim.. bayanssulusmile

Eklentiler

• $guess kutuda.jpg
    15,2 KB · Görüntüleme: 47
  • $Guess 1.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 44
  • $Guess 2.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 45
Cacharel gloria arıyorum. elinde olan varsa zara etiketi üstünde (369 TL) orjinal deri ceketle değiştirebilirim. (40 beden) mesajlarım yeterli olmadığı için resim koyamıyorum.

Takas yapmayı özledim... Marshmellow nerdesiin yokmuş bende beğendiğin bisey.. Su lulu yü merak edyrm nasıl kokuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…