orjinal mi? .......................Calvin klein Euphoria 50 ml tekrardan satistadir. Almak isteyen kisi uzun suredir sireye girmediginden iletisim kopuklugu oldu. O girene kadar almak isteyen cikarsa ona vericem.Eki Görüntüle 1102237
40 TL
orjinal mi? .......................
orjinal bu fiyata nasıl olabilirEvet orjinal kendi kullandığım parfümümdü. Çakma ürün satıyor olsaydım 20 lira fiyat koymuş olurdum:)
Daha önce satış yaptığım bir sürü referansım var.
orjinal bu fiyata nasıl olabilir
şimdi anladım kullanılmış yani.. bende ambalajlı ürün sanmıştım... hayırlı satışlar diliyorumAyrıca parfüm 100 ml şişede yani kendime 100 ml almıştım zamanında ancak 50 mllik ürünü kullanabildim.
Sürekli parfüm alıp durduğumdan buda böyle kullanılmadan kaldı. İçinde 50 mllik ürün var yani 40 tl gayet normal bi fıyat.
şimdi anladım kullanılmış yani.. bende ambalajlı ürün sanmıştım... hayırlı satışlar diliyorum
netten sadece limangodan alışveriş yapıyorum orda da çakma olacağını sanmıyorumAmbalajlı sıfır ürün satışı burada yasaktır
dikkat edin ambalajlı alacağım diye çakma almayın hayırlı akşamlar:)
netten sadece limangodan alışveriş yapıyorum orda da çakma olacağını sanmıyorum
Kızlar 3 kez kullandığım bu John Frieda Sheer Blonde go blonder şampuan ile saç bakım kremini satıyorum.
Piyasa fiyatında tanesi 25 tl.. ben ikisini birden toplam 22 TL'ye vericem. İlgilenen yazabilir:)
temsili resim.
Eki Görüntüle 1108306
yasak mı ne demek istediğinizi anlayamadım.... dikkatimi çekti baktım merakınız giderilsin diye sebebini söliyim dedim... neyse,hayırlı gecelerBurda niye dolanıyorsunuz o halde merak ettim:)))
neyse uzatmayalım konu şaşmasın .. iyi geceler.
Konu guncell hanimlar:)
afterdarkmoon adlı güzel ve tatlı insan :) senden aldıklarım gayet güzel ve şahane özellikle parfüm :) ürünlerin gayet temizdi.bu sayfadan birşeyler almayı düşünen arkadaşlar varsa kaçırmasın derim :)
Kızlar 3 kez kullandığım bu John Frieda Sheer Blonde go blonder şampuan ile saç bakım kremini satıyorum.
Piyasa fiyatında tanesi 25 tl.. ben ikisini birden toplam 22 TL'ye vericem. İlgilenen yazabilir:)
temsili resim.
Eki Görüntüle 1108306
Kızlar bu arada İphone 5S aldığım için, Beyaz renkte iphone 4s'imi satıyorum.
Kutusu+ sarj aleti+ birbirinden şeker telefon kaplarımla birlikte vericem.
Almak isteyen olursa iletişime geçsin..
Yeni telefonum geldiğinde resimlerini eklerim. Ekranında çizik dahi yok çok kibar kullandım tertemiz.
Kızlar bu arada İphone 5S aldığım için, Beyaz renkte iphone 4s'imi satıyorum.
Kutusu+ sarj aleti+ birbirinden şeker telefon kaplarımla birlikte vericem.
Almak isteyen olursa iletişime geçsin..
Yeni telefonum geldiğinde resimlerini eklerim. Ekranında çizik dahi yok çok kibar kullandım tertemiz.
Slm canm nekadr istiyorsun iphonea bide nezman aldin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?