- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
Sağol canım bekliyorm:) sanada hayırlı satışlarOk canm benim aymen ben de cok agir buluyorum iyi satislar ugricam sayfana guzel seler var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım bekliyorm:) sanada hayırlı satışlarOk canm benim aymen ben de cok agir buluyorum iyi satislar ugricam sayfana guzel seler var
Parfümlerde kısa süreli 5 Tl indirim fırsatıı kaçırmayınn!Eki Görüntüle 1391000 Eki Görüntüle 1391003 Eki Görüntüle 1391006
Eki Görüntüle 1391008 Eki Görüntüle 1391009
Marks&Spencer Adored 100 ml edt 45 TL
Zara Wild Orchid 35 TL
Beyonce Pulse 55 TL
Britney Spears Midnight Fantasy 65 TL
Hugo Boss Nuit 70 Tl
Calvin Klein Truth ve Yves Rocher Tendre Jasmin yaza uygun kokulardan, güle güle kullanın:)parfümlerim için teşekkürler.yazlık koku olursa beklerim
teşekkürler canım bunları bir bitireyim yaza doğru başkada olur elinde beğenmediğin:) jasminde aklımda kaldı ama o zaman elinde ne varsa bakarızCalvin Klein Truth ve Yves Rocher Tendre Jasmin yaza uygun kokulardan, güle güle kullanın:)
Malesef yok canımcanım ysl manifesto var mı elinde?
ya da tom ford velvet orchid?
Tamamdır:)teşekkürler canım bunları bir bitireyim yaza doğru başkada olur elinde beğenmediğin:) jasminde aklımda kaldı ama o zaman elinde ne varsa bakarız
tabiki haber veriri ama satacağımı pek sanmıyorum, teşekkürler:)birkaç sayfa öncesinde kalan parfümlerine baktım sanırım yok ama eline blv jasmin noir geçerse haberim olsun, iyi satışlar =)
malesef yok sadece resmini koyduklarım var canım...satışı hesabıma para yatırıldıktan sonra ürünü alıcı ödemeli olarak kargoluyorum.canım narciso rodriguez var mı? satışları nasıl yapıyorsun bir de?
canım şu ara elimde ürünler yok yurda döndüm anca izmir'e gittiğim zaman tekrar satışa başlayabilirim..ve eğer beğendiğim bir şey olursa takas yapıyorum evet.:)Canim takas dusunur musun?
Malesef yok:)Merhaba
Mid night poison var mi