• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kullanışlı shaggy halı tavsiyesi istiyorum, solmayan, kolay temizlenen

canım salsayı belli bir yönde süpürmen gerekiyor yoksa zorlanıyosun ama alışınca çok kolay. yani şöyle söyleyeyim. süpürgeye yukarıya bastırmadan götürüyorum kendime doğru bastırarak çekiyorum. çünkü tüylü olmayan kısımları sert bir ipten. bilmem anlatabildimmi? ama alıştıktan sonra diğer halılardan daha kolay süpürüyorum diyebilirim.

canım salsayı belli bir yönde süpürmen gerekiyor yoksa zorlanıyosun ama alışınca çok kolay. yani şöyle söyleyeyim. süpürgeye yukarıya bastırmadan götürüyorum kendime doğru bastırarak çekiyorum. çünkü tüylü olmayan kısımları sert bir ipten. bilmem anlatabildimmi? ama alıştıktan sonra diğer halılardan daha kolay süpürüyorum diyebilirim.

çok teşekkür ederim canım ilgin içina.s.

SALSADAN MEMNUNMUSUNUZ??? CADIARZU

ARKADAŞIM ÇOK SEVEREK ALDI.AMA YARAMAZ UFAKLIK KURU NESCAFE DÖKTÜ HALIYA HEMEN SÜPÜRÜP DEDİKLERİ GİBİ SABUNLU SUYLA SİLMESİNE RAĞMEN SARIMSI KOCA BİR LEKE KALDI .OLMADI SABUNLA YIKADI HALIYI.ODA OLMADI KOSLA HALI ŞAMPUANI DÖKTÜ YIKADI.YİNE ÇIKMADI LEKE.:1no2:
HALI KURUYUNCA ÇAREYİ HALININ TAMAMINA
KURU KAHVE DÖKÜP BEKLEYİP TAMAMINI SARARMASINDA BULDU.ŞİMDİ BEYAZ HALIYI SARIMSI KREM HALİYLE KULLNIYOR..

BENDE SALSASERİSİNDEN Bİ MODELE TAKMIŞTIM ALACAKTIM AMA BUNUN ÜZERİNE ARAŞTIRDIM.ŞİKAYETVARDA EN ÇOK SALSA SERİSİNDEN ŞİKAYET VAR.YOK SÖKÜLDÜ.YOK LEKE TUTTU VS.DİE..VE VAZGEÇTİM:1closedeyes:

valla ben şimdilik böyle bir sorun yaşamadım. belkide salona serdiğim ve salonu çok kullanmadığım içindir. neyse konuyu açan arkadaş bunlarıda okuyunca net bir fikir verir sanırım.

SALSADAN MEMNUNMUSUNUZ??? CADIARZU

ARKADAŞIM ÇOK SEVEREK ALDI.AMA YARAMAZ UFAKLIK KURU NESCAFE DÖKTÜ HALIYA HEMEN SÜPÜRÜP DEDİKLERİ GİBİ SABUNLU SUYLA SİLMESİNE RAĞMEN SARIMSI KOCA BİR LEKE KALDI .OLMADI SABUNLA YIKADI HALIYI.ODA OLMADI KOSLA HALI ŞAMPUANI DÖKTÜ YIKADI.YİNE ÇIKMADI LEKE.:1no2:
HALI KURUYUNCA ÇAREYİ HALININ TAMAMINA
KURU KAHVE DÖKÜP BEKLEYİP TAMAMINI SARARMASINDA BULDU.ŞİMDİ BEYAZ HALIYI SARIMSI KREM HALİYLE KULLNIYOR..

BENDE SALSASERİSİNDEN Bİ MODELE TAKMIŞTIM ALACAKTIM AMA BUNUN ÜZERİNE ARAŞTIRDIM.ŞİKAYETVARDA EN ÇOK SALSA SERİSİNDEN ŞİKAYET VAR.YOK SÖKÜLDÜ.YOK LEKE TUTTU VS.DİE..VE VAZGEÇTİM:1closedeyes:

halıya komple kahve mi döktü:1shok:
daha neler
benim salon halımda oldu benzer durum naptıysam çıkmadı
ama o ne lekesiydi anlamadık zaten misafir sonrası oldu
yıkamaya yolladık halıyı çıktı
bu arada ben de ryalın şagilerinden çok memnunum

ben aslında böyle bir durumda direk halı yıkamaya veriyorum. onlar hakkından geliyo bi şekilde. çünkü benim kızımda sürekli eliyle yemeyi seven bir çocuk.ve mutlaka böyle kazalar benimde başıma geliyo.

yani bende kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi. kahveyi komple dökmek. kıyamazdım. üstelik halımda beyaz. hakikaten hiç sorun yaşamadım. belki benim şansıma artık.

son yazdıklarım silindi, ben halımı aldım arkadaşlar, yardımcı olan herkese teşekkür ederima.s.

halıya komple kahve mi döktü:1shok:
daha neler
benim salon halımda oldu benzer durum naptıysam çıkmadı
ama o ne lekesiydi anlamadık zaten misafir sonrası oldu
yıkamaya yolladık halıyı çıktı
bu arada ben de ryalın şagilerinden çok memnunum

önce aldığı yere danıştı satıcı yapacak bişey yok dediği için ve leke çıkmadığından böyle bir yola başvurdu..

ama malesef bunu denedikten sonra ;aldığı yere ben gittim .başka satıcıya denk geldim sanırım.hem salsa serisine baktım hem arkadaşımın yaşadığı bu leke olayını anlattım.satıcı keşke bize gelseydi dedi.gelmiş zaten yapacak bişey yok demişsiniz dedim.son çare ANASONLA SİLMESİ GEREKİYORMUŞ.HANIMLAR AKLINIZDA BULUNSUN.ADAM KULLANIM KILAVUZUNU VERDİ.ECZANELERDEN SATIN ALABİLİRSİNİZ YAZIYO:delphin:

önce aldığı yere danıştı satıcı yapacak bişey yok dediği için ve leke çıkmadığından böyle bir yola başvurdu..

ama malesef bunu denedikten sonra ;aldığı yere ben gittim .başka satıcıya denk geldim sanırım.hem salsa serisine baktım hem arkadaşımın yaşadığı bu leke olayını anlattım.satıcı keşke bize gelseydi dedi.gelmiş zaten yapacak bişey yok demişsiniz dedim.son çare ANASONLA SİLMESİ GEREKİYORMUŞ.HANIMLAR AKLINIZDA BULUNSUN.ADAM KULLANIM KILAVUZUNU VERDİ.ECZANELERDEN SATIN ALABİLİRSİNİZ YAZIYO:delphin:

anason mu? hiç duymamıştım valla saolkaydirigubbakcemile5

kızlar koltuğum bu ama yaslandığınız yerdeki desen farklı, burdaki kareli ya bendekinde sarıyla (altın sarısına kaçan bi renkle) çizilmiş simetrik daireler var, zeminde burda siyah ya bendekinde kahverengi

dogtas_mobea_bv__4.jpg

şu halılardan hangisi gider sizce

Royal.Hali

Royal.Hali

royal halı

yani çok ağır değilde daha eğlenceli bi halı istiyorum

ben aslında düz kırmızı isterdim hep ama bu koltuklara gidermi bilmiyorum, bi el atıverseniz linklere baksanız
:1rolleyes:

---chess,koltuğuna hayran kaldım.nereden ve kaça aldın acaba markası nedir.hangi halıyı aldın.gülegüle kullana.s.a.s.a.s.
---3 kişilik değil mi koltuk:1hug:

aldın mı bilemiyorum halılarını ama bunu okuyupta karar verecek arkadaşlar için yazayım bari:)))
benim oturma odam, salonum,yatak odam ve mutfağımda shaggy halı var, çok beğenerek aldım, herkeste hayrandı hatta salonumdaki özel yapıldı renklerini falan ben seçtim elde dokundu... okadar para bayıldım onlara ama şu an 2 yıllık evli olmama rağmen baştan halı almaya başladık. geçen hft oturma odamdakinden kurtuldum. diğerininde sonu yakın gibi:)))
ben kesinlikle memnun kalmadım shaggylerden... aslına bakarsanız başta iidi, ohh 1 ay süpürme tertemiz görünür, ne toz ne döküntü ne kir, lekede tutmaz ıslak mendille sil gitsin bişey döküldümü... diğer yeni halılar gibi ilk başta tüyde çıkarmadı ortalığa... ama gelin görünki zamanla aslında nekdr süpürülse süpürülsün, çırpılırsa çırıplsın aslında asla temizlenmediğini sördüm... o upuzun tüylr sürekli tutuo kılı,tüyü.. hele mutfaklar için asla tavsiye etmem.. içine bişey düştümü araki bulasınız... mesela kaç sefer süpürülüp çırıplmasına rağmen 1 sene boyunca içinde karpuz çekirdeğini saklama yeteneğine sahip bu halılar:)))) temizliği seviosanız, hijyen olmalı benim evim diosanız size göre deil... ama yok ben temizlik yapmaktan hoşlanmam ztn arada temizlediğimde bile ewim pırıl pırıl görünsün gerçekte temiz olmasada olur diosanız bu halı size göre:)))))
hmmm birde kesinlkle bej, beyaz tavsiye etmiorum shaggyde...

Son düzenleme:
Back
X