• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kullanışlı shaggy halı tavsiyesi istiyorum, solmayan, kolay temizlenen

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
ay vallaha arkadaşlar çok makbule geçecek vereceğiniz tavsiyeler, evlendikten sonra ilk defa halı alacağım çünküa.s.

valla ben pek memnun kalmadım shaggylerden
yatak odama aldım bende ama saclarımı orda taradıgım ıcın kıllar halıya yapısıp kalıyor 1 saat supurmenız gerekıyor ı yınede kılları temızleemıyorum ama guzel yanı kırı gostermıyor benımkı kahve grı desenlı.

valla ben pek memnun kalmadım shaggylerden
yatak odama aldım bende ama saclarımı orda taradıgım ıcın kıllar halıya yapısıp kalıyor 1 saat supurmenız gerekıyor ı yınede kılları temızleemıyorum ama guzel yanı kırı gostermıyor benımkı kahve grı desenlı.

ne marka model canım, çok teşekkürler yorumun içina.s.

benımkı saray halı shaggy simli modelı canım.
sen aradıgın modelı bulursun umarım.

kızlar koltuğum bu ama yaslandığınız yerdeki desen farklı, burdaki kareli ya bendekinde sarıyla (altın sarısına kaçan bi renkle) çizilmiş simetrik daireler var, zeminde burda siyah ya bendekinde kahverengi

dogtas_mobea_bv__4.jpg

şu halılardan hangisi gider sizce

http://www.royalhali.com/natura.html

http://www.royalhali.com/shaggy_salsa.html

http://www.royalhali.com/flamenko_devam.html

yani çok ağır değilde daha eğlenceli bi halı istiyorum

ben aslında düz kırmızı isterdim hep ama bu koltuklara gidermi bilmiyorum, bi el atıverseniz linklere baksanız
:1rolleyes:

Son düzenleme:
isolde sarayda da bu vardı benim koltuklara uyan, koltuklu resimdeki halıya benziyo valla
10340V.jpg

isolde sarayda da bu vardı benim koltuklara uyan, koltuklu resimdeki halıya benziyo valla
10340V.jpg

canım evet biliorum bu halıyı.
bende saraydan aldım halımı.
simli bi halı vardı orda tek renk aslında onu çok almayı istemiştim ama ascık pahalı geldi.
belki ilerleyen zamanlarda dedik.
indirimde olan bi halı aldık işte shaggy modelinden.
ama çok uzun diil ipleri falan..
ben baya memnunum saraydan vallaa..

10340V.jpg

chess güzel model bunu düşünsene hemde koltuğuna uyar
saray halılarda çok güzel modeller bulunuyor
üzeri parlak değilmi bunun hoş gözüküyor ama

kullanıslı degıl cıgerım bu halılar bende de var..
bence normal sahhagy degılde benımkı naylaonumsu onun kahvesi süperrrrrrrrrrrrrr
nasıl anlatsam bılemedım kiiii
parlak ve daha seyrek ama çok sıkkkk duruyoooo

yukardakı guzel degıl herekesde var artıkeyvahedigeldismile
halıcıya gıdıp bak derım yenı cokkkk guzel tuylu halılar var bende gecen gıdıp baktım cunkı salon ıcın benımkılerde suyahlı tum gun süprge tutyom delırcem yakında bırde kazıkkkk gıbıııı üstuuuuu

chess güzel model bunu düşünsene hemde koltuğuna uyar
saray halılarda çok güzel modeller bulunuyor
üzeri parlak değilmi bunun hoş gözüküyor ama

ben aslını görmedim canım isolde deyince internet adresinden baktım, haftasınu gidip bakıcam, teşekkürler canım önerin için

kullanıslı degıl cıgerım bu halılar bende de var..
bence normal sahhagy degılde benımkı naylaonumsu onun kahvesi süperrrrrrrrrrrrrr
nasıl anlatsam bılemedım kiiii
parlak ve daha seyrek ama çok sıkkkk duruyoooo

canım senin dediğin shaggyler nasıl oluyor, marka model söylersen bakayım

kullanışlı değil derken temziliği falan mı zor
bilmiyorumkismile

yukardakı guzel degıl herekesde var artıkeyvahedigeldismile
halıcıya gıdıp bak derım yenı cokkkk guzel tuylu halılar var bende gecen gıdıp baktım cunkı salon ıcın benımkılerde suyahlı tum gun süprge tutyom delırcem yakında bırde kazıkkkk gıbıııı üstuuuuu

illede shaggy alma diyosun, bakayım haftasonu gezcem dükkanları, teşekkürler önerilerin içina.s.

ben aslını görmedim canım isolde deyince internet adresinden baktım, haftasınu gidip bakıcam, teşekkürler canım önerin için

canım senin dediğin shaggyler nasıl oluyor, marka model söylersen bakayım

kullanışlı değil derken temziliği falan mı zor
bilmiyorumkismile

Rica ederim canımcım kasrdeşimin evinde de var shagglerden
Uzun tüyleri var naylonumsu gibi ama çok memnun kendisi
Onunkide kahve krem renginde

canım halılarımı bende yenı degıstırdım tasınacagım ev ıcın kasmırden ipekli shaggy halı aldım super cok kullanıslı kesınlıkle tavsıye ederım normal shaggylerden cok guzel duruyo ve yumusacıkk

canım halılarımı bende yenı degıstırdım tasınacagım ev ıcın kasmırden ipekli shaggy halı aldım super cok kullanıslı kesınlıkle tavsıye ederım normal shaggylerden cok guzel duruyo ve yumusacıkk

çok teşekkür ederim canım, aldım notumu araştırcama.s.

step halı diğerlerine göre çok pahalı bence saray halı da onunla aynı kalitede. mesela saray halının anemon serisi çok hoş.bide arkadaşların dediği gibi simli shaggyde güzel. bu arada ben koltuklartıma uygun diye royalin salsa serisinden aldım. çok memnunum canım. oturma odasınada pierre cardin aldım ondan kesinlikle memnun değilim mesela.

step halı diğerlerine göre çok pahalı bence saray halı da onunla aynı kalitede. mesela saray halının anemon serisi çok hoş.bide arkadaşların dediği gibi simli shaggyde güzel. bu arada ben koltuklartıma uygun diye royalin salsa serisinden aldım. çok memnunum canım. oturma odasınada pierre cardin aldım ondan kesinlikle memnun değilim mesela.

canım salsa nasıl, temzilemesi süpürmesi kolay mı, benimde ondan alasım varbilmiyorumkismile

Back
X