Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ben pek memnun kalmadım shaggylerden
yatak odama aldım bende ama saclarımı orda taradıgım ıcın kıllar halıya yapısıp kalıyor 1 saat supurmenız gerekıyor ı yınede kılları temızleemıyorum ama guzel yanı kırı gostermıyor benımkı kahve grı desenlı.
isolde sarayda da bu vardı benim koltuklara uyan, koltuklu resimdeki halıya benziyo valla
![]()
isolde sarayda da bu vardı benim koltuklara uyan, koltuklu resimdeki halıya benziyo valla
![]()
chess güzel model bunu düşünsene hemde koltuğuna uyar
saray halılarda çok güzel modeller bulunuyor
üzeri parlak değilmi bunun hoş gözüküyor ama
kullanıslı degıl cıgerım bu halılar bende de var..
bence normal sahhagy degılde benımkı naylaonumsu onun kahvesi süperrrrrrrrrrrrrr
nasıl anlatsam bılemedım kiiii
parlak ve daha seyrek ama çok sıkkkk duruyoooo
yukardakı guzel degıl herekesde var artıkeyvahedigeldismile
halıcıya gıdıp bak derım yenı cokkkk guzel tuylu halılar var bende gecen gıdıp baktım cunkı salon ıcın benımkılerde suyahlı tum gun süprge tutyom delırcem yakında bırde kazıkkkk gıbıııı üstuuuuu
ben aslını görmedim canım isolde deyince internet adresinden baktım, haftasınu gidip bakıcam, teşekkürler canım önerin için
canım senin dediğin shaggyler nasıl oluyor, marka model söylersen bakayım
kullanışlı değil derken temziliği falan mı zorbilmiyorumkismile
canım halılarımı bende yenı degıstırdım tasınacagım ev ıcın kasmırden ipekli shaggy halı aldım super cok kullanıslı kesınlıkle tavsıye ederım normal shaggylerden cok guzel duruyo ve yumusacıkk
step halı diğerlerine göre çok pahalı bence saray halı da onunla aynı kalitede. mesela saray halının anemon serisi çok hoş.bide arkadaşların dediği gibi simli shaggyde güzel. bu arada ben koltuklartıma uygun diye royalin salsa serisinden aldım. çok memnunum canım. oturma odasınada pierre cardin aldım ondan kesinlikle memnun değilim mesela.
Step halıyı tavsiye edebilirim.bayanssulusmile