Kullanılmamış tüp bebek ilaçları

Benimde pozitif sonuclandi cok şükür ama maddi acidan artik bitmek uzereyim . Kargoyla ilac yollanıyor mu acaba progestan dexe ihtiyacim var .

Meriofertler dışındakilere ihtiyacı olan varsa ulaşabilir

Merhaba,
Ben İstanbul Avrupa yakasındayım bende de Eylül 24 tarihli 2 adet Cetrotide, 1 adet 11.24 tarihli Ovitrelle, , 1 kutu dan içinden 1 tane alınmış Pergoveris 10.25 tarihli, 1 kutu 12.24 tarihli Oxotide var, isteyenler bana özelden yazabilir.

Merhabalar meriofert yada merional elinde olan varsa verebilrmi Aralık tarihi ve sonrası

Bende şimdi tedaviye başlayacağım da bu kadar ilacı bir tüp bebekte mi kullanıyoruz ?

Bende şimdi tedaviye başlayacağım da bu kadar ilacı bir tüp bebekte mi kullanıyoruz ?
Meriofert hariç diğerlerini ilk tedavimde kullanmıştım evet. Ama sonraki doktorumda 2 iğne kullandım sadece. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah ilkinde tutar

Merhaba
Elinde ovitrelle olan var mı? hiçbir eczanede bulunmuyor, nereden bulabileceğimi hiç bilmiyorum. Depolarda da yokmuş.

Merhaba manisadayım enoxları alabilir miyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…