Bilmiyordum düzenlemeyi buldum şimdi düzelttim, teşekkür ederimTüp bebek ilaçlarımı satıyorum diye etiketlemişiniz ama sitede ilaç satışı yasak.Banlanırsınız
Amin inşallah çok teşekkürlerMerhaba hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim kaçıncı haftada bıraktın ilaçları acaba
Ucretlimi veriyorsunuz ilaclari benimde 3.denemem olucak maddi durumdan dolayı başlayamadım daha bende izmirde oturuyorumAmin inşallah çok teşekkürlerprolutex kullanıyodum uzun süredir, 11.haftada bıraktı doktor.
Hayır ücretsizUcretlimi veriyorsunuz ilaclari benimde 3.denemem olucak maddi durumdan dolayı başlayamadım daha bende izmirde oturuyorum
Eğer vermediyseniz kimseye alabilirimHayır ücretsiz
Merhaba bir şey sorucaktım size prolutex iğneyi daha önce saatinden geç yaptığınız oldu mu acaba ben bugün 3 saat geç vurdum dr problem olma dedi ama korktumAmin inşallah çok teşekkürlerprolutex kullanıyodum uzun süredir, 11.haftada bıraktı doktor.
Genelde benzer saatlerde oldum ama haftasonları gecikebiliyodu hiç bir sorun olmadı çok şükür. Çok sorun değil demişti doktor bana da, içinizi ferah tutun Allah’a emanetlerMerhaba bir şey sorucaktım size prolutex iğneyi daha önce saatinden geç yaptığınız oldu mu acaba ben bugün 3 saat geç vurdum dr problem olma dedi ama
Teşekkür ederim siz ne zaman transfer olmuştunuz acabaGenelde benzer saatlerde oldum ama haftasonları gecikebiliyodu hiç bir sorun olmadı çok şükür. Çok sorun değil demişti doktor bana da, içinizi ferah tutun Allah’a emanetler
6 temmuzTeşekkür ederim siz ne zaman transfer olmuştunuz acaba
Yok tazeydiDondurulmuş transfer miydi sizin kaçıncı günde öğrenmiştinizBenim dondurulmuş 5. Gün embriyosu transferimin 4. Günü bugün daha 6 gün var test günüme çok heyecanlıyım
Hangilerine ihtiyacınız varMerhaba
İlaçları vermediyseniz ben talibim.
Evet duruyor. Ne kadar ihtiyacınız varMerhaba meriofert duruyor mu acaba