• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Kullanılmamış İstikbal biotech bebek yorganı-özel dikim nevresimi ile

Arjinjewel

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2013
289
1
16
34
Çanakkale
Hiç kullanmadığımız yorganımızı satıyorum.nevresim diktirmiştim birde ama yorgana ihtiyacımız olmadı.Yorganın fiyatı 100 tl civarı nevresimide 20ye diktirmiştim.ikisini 70 tlye veriyorum

kago sızden 50 tl olursa alırım daha once takıp ettınız mı bılmıyorum 15tl ye aldığı bebek uylu setını yorgan dahıl 70tl ıstedı satamadı bı arkadaş en son kırk a sattı kargo sızden 50 tl kabul edersenız ozel mesaj atın

kago sızden 50 tl olursa alırım daha once takıp ettınız mı bılmıyorum 15tl ye aldığı bebek uylu setını yorgan dahıl 70tl ıstedı satamadı bı arkadaş en son kırk a sattı kargo sızden 50 tl kabul edersenız ozel mesaj atın

Bilmiyorum takip etmedim.Kargo bana ait 50tlye veremem.Çok inmişsiniz.

$SAM_1383.jpg $SAM_1386.jpg
Yorganın fotoğrafları.Netten bakabilirseniz özelliklerine kalitesi tartışılmaz.Nevresimi ben kendim diktirdim tam yorganın ebatında.

Son düzenleme:
Ayrıca uyku setimizinde yorganını hiç kullanamadık.Aslında çok güzel sıcacık ve yumuşacık ama evimiz çok sıcak olduğu için battaniye yett.Öylece kaldılar.

$SAM_1397.jpg

Son düzenleme:
Back