• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kullanıcı profilimizdeki geçmiş konularımız silinsinn...

Ben katılmıyorum vede istemiyorum böyle birşey.
Geçmiş konularını görüntülemek çoğu zaman çok işimize yarıyor.

Bir üye bir konu açtığında gerçekten tutarlı olup olmadığını geçmiş konularından anlayabiliyoruz..

Örneğin bir üyeyi hatırlıyorum 9 aylık hamileymişim haberim yok bikaç gün sonra doğuma gidiyormuşum diye bir konusu vardır. Hatırlayanlar bilirler..
O kadar saçmaydıki, diğer konularına bakma ihtiyacı hissettim ve bunu yapan tek kişi ben değildim.

Diğer konularındada çocuğum olmuyor, başka bir konudada arkadaşımın bebeğini taşıyacağım diyordu.

Siz düşünün artık....

Ben katılmıyorum vede istemiyorum böyle birşey.
Geçmiş konularını görüntülemek çoğu zaman çok işimize yarıyor.

Bir üye bir konu açtığında gerçekten tutarlı olup olmadığını geçmiş konularından anlayabiliyoruz..

Örneğin bir üyeyi hatırlıyorum 9 aylık hamileymişim haberim yok bikaç gün sonra doğuma gidiyormuşum diye bir konusu vardır. Hatırlayanlar bilirler..
O kadar saçmaydıki, diğer konularına bakma ihtiyacı hissettim ve bunu yapan tek kişi ben değildim.

Diğer konularındada çocuğum olmuyor, başka bir konudada arkadaşımın bebeğini taşıyacağım diyordu.

Siz düşünün artık....

Ben de aynı görüşteyim...

Silinmemeli...

Kişiyi ele veren çoğu zaman geçmişi oluyor...

Değişebileceğini düşündüğünüz düşünce ve fikirlerinizi paylaşmayın...

Ya da şimdilik böyle düşünüyorum, her an değişebilir diye ekleyin, Başınız ağrımasın :)

Arkadaşlar Konular Değil kastımız Geçmiş tüm mesajları Enazından sınırlı kişi okusun yaa illa harfi harfine milletin takip etmesi hoş değil..

Back