kızlar profillerimiz için arka plan resimleri ekleri ekledim bakmak isteyenlerebuyrunnnnnnnnn
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...up-karti-olanlar-icin-super-arka-planlar.html
opuyorumnanaktan
Benim de kartım yok.Bekleyip görelim diyenlerdenim.Açıkcası ben bu kartın alışverişte bizlere indirim olarak yansıyabileceğini düşünmüştüm.Ama görüyorum ki farklı şeyler de tasarlanmış.Belki de yazdınız da benim gözümden kaçtı.Bilemiyorum.Ama kk artık eskisi gibi olmayacak bu kesin.Yani herkes eşit değil.İki farklı üye gurubu olacak.
Doğrusu üzüldüm..............
Ama kart için tepki verdiğimi sanmayın.Sadece kullanım alanları farklı olmalıydı...diye düşünüyorum ben..
Neden kartı olmayanlara yok bu uygulama?
Biraz ayrımcılık gibi olmamış mı?
Kartı olan mı sadece yeniliklere ve değişikliklere açık olucak?
Peki biz?
Bana mantıklı gelmedi.
Ufak görsel bir şey alt tarafı neden paraya dayandırıldı ki bu ...Neyse..:1closedeyes:
hayırlı olsun kk kartı olan bayanlar.
Neden kartı olmayanlara yok bu uygulama?
Biraz ayrımcılık gibi olmamış mı?
Kartı olan mı sadece yeniliklere ve değişikliklere açık olucak?
Peki biz?
Bana mantıklı gelmedi.
Ufak görsel bir şey alt tarafı neden paraya dayandırıldı ki bu ...Neyse..:1closedeyes:
hayırlı olsun kk kartı olan bayanlar.
ya ben neden arka plan yaptığım zaman,resimden kare kare onlarca oluyo??? neden gif olarak kaydetmeme rağmen çoğu arka plan hareket etmiyo????
Gifi bilmiyorum ama arka plan tek olarak döşenmiyor...
Döşenemiyor :bbo:
Sebep: Bilmiyorum :uhm:
Muz çiçek ve melenk resimlerini kim neye göre ekliyor?
Yakında KK da demişsiniz de, o yakın ne kadar uzaklıkta acaba? ayrıca Sibell e verildiğine göre, KK ya gelmiş demektir..Yok yani uğraşıp duruyorum kendime çiçek hediye etmek için meğersem olmuyormuş..
Biran önce ben de çiçek ve muz bekliyorum.
bu arka plana resim nasıl ekleniyor
bilen duyan gören bana bi desin yerimseniben
Kimse bizim yazdığımıza cvp vermemiş ?
Neden acaba?
Kimse bizim yazdığımıza cvp vermemiş ?
Neden acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?