• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanıcı Profili Şekillendirme - KK Kulüp Kart Sahipleri

al işte kk da bır ayrımcılık daha yapıldı helal olsun sıze kk yonetımı şu kk dan soguttunuz ya bızı helal olsun baska hangı yenılıklerınız var acaba kartlılara

Biz sizi soğutmuşuz ama siz bizi soğutamayacaksınız.

Yenilikleri bekleyin yakında göreceksiniz...

harika olmuş :lepi::lepi:, profilleri gezikçe içim açılıyoropuyorumnanaktan,
ellerinize sağlık curly.. yenilikleri bekliyoruz:enbuyukkk:..
KK'lı Olmak Fark Yaratır.. diye bide özlü söz attırıveriim bari kaydirigubbakcemile3.

Mucize benim profil yine cok karisik oldu sanirim:sinifsinif:

Renk körümüyüm ne ayyy secip birbirlerine uyduramaz oldum:kedi:

Şu beğendiğin arka plan hangisiyse ekle bakalım nasıl olacak kaydirigubbakcemile5

Birde ziyaretçi mesajlarının yazıldığı alandaki yazı rengini koyulaştır canım.. Yazdığımı göremedim diye yazamadım :))

Çok güzel aldım valla birini,kullandım ışıl ışıl oldu profilimalkisalkisalkis

çok güzel bir desen seçmişsinkaydirigubbakcemile5 bu tür arka planları "genel" kısmına ,"birincil içerik" vede en alttaki "buton ve yazı alanı"na ekleyin

diğer bölümlerede sadece renk seçin çok daha süper olur kanımca kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
canım ilk önce hareketli arkaplanlardan kk albüme ekle ama özel olmasın fotolar.
daha sonra beğendiğin fotonun altta çıkan url adresini kopyala sonrada ilgili yere yani profil şekillendir bölümünde olan yere yapıştır:))

Back