• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanıcı Profili Şekillendirme - KK Kulüp Kart Sahipleri

bu arada Curly konuyla cok alakasız olacak oma acaba kullanıcı profılımızdekı sohret puanları bolumu nedır acaba..? neye gore alıyoruzz bunu.. Kazene soracaktım ama bu kk kart olayından dolayıı epey kahrımızı cektı oldukca ugrastı sag olsun.. bıraz dınlensın... :)) tesekkurler...

bu arada Curly konuyla cok alakasız olacak oma acaba kullanıcı profılımızdekı sohret puanları bolumu nedır acaba..? neye gore alıyoruzz bunu.. Kazene soracaktım ama bu kk kart olayından dolayıı epey kahrımızı cektı oldukca ugrastı sag olsun.. bıraz dınlensın... :)) tesekkurler...

Şhret puanı eski ismi ile reputation. Diğer kullanıcıların size verdiği puanlar. YAzdığınız mesajın üstündeki teraziden verilen puanlar yani...

hihoyyyt hihoyyyt süper yaaa çok güsel şeeler oluyo buradaaa
profilim rengarenk olduuuuuu hihoyyyt :sm_cool:

:enbuyukkk:
:enbuyukkk: :enbuyukkk:
:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:
:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:
:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:
:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:
:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

Curly, albüme ben vir fotoğraf yükledim url adresi, profil şekillendirmede arka plan kısmına giriyorum ama arka plan değişmiyor acaba yanlış yeremi ekliyorum?

Bir de bu muzları kirazları bizler ne zaman kullanacaz acaba ben çünkü çikolatalı yaş pasta istiyorumda :gitme:

Curly, albüme ben vir fotoğraf yükledim url adresi, profil şekillendirmede arka plan kısmına giriyorum ama arka plan değişmiyor acaba yanlış yeremi ekliyorum?

Bir de bu muzları kirazları bizler ne zaman kullanacaz acaba ben çünkü çikolatalı yaş pasta istiyorumda :gitme:

Sorunu hallettim tamamdırkaydirigubbakcemile

Back