• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanıcı Profili Şekillendirme - KK Kulüp Kart Sahipleri

Benim de kartım yok.Bekleyip görelim diyenlerdenim.Açıkcası ben bu kartın alışverişte bizlere indirim olarak yansıyabileceğini düşünmüştüm.Ama görüyorum ki farklı şeyler de tasarlanmış.Belki de yazdınız da benim gözümden kaçtı.Bilemiyorum.Ama kk artık eskisi gibi olmayacak bu kesin.Yani herkes eşit değil.ıki farklı üye gurubu olacak.
Doğrusu üzüldüm..............
Ama kart için tepki verdiğimi sanmayın.Sadece kullanım alanları farklı olmalıydı...diye düşünüyorum ben..

Neden kartı olmayanlara yok bu uygulama?
Biraz ayrımcılık gibi olmamış mı?
Kartı olan mı sadece yeniliklere ve değişikliklere açık olucak?
Peki biz?
Bana mantıklı gelmedi.
Ufak görsel bir şey alt tarafı neden paraya dayandırıldı ki bu ...Neyse..:1closedeyes:
hayırlı olsun kk kartı olan bayanlar.

Benim de kartım yok.Bekleyip görelim diyenlerdenim.Açıkcası ben bu kartın alışverişte bizlere indirim olarak yansıyabileceğini düşünmüştüm.Ama görüyorum ki farklı şeyler de tasarlanmış.Belki de yazdınız da benim gözümden kaçtı.Bilemiyorum.Ama kk artık eskisi gibi olmayacak bu kesin.Yani herkes eşit değil.İki farklı üye gurubu olacak.
Doğrusu üzüldüm..............
Ama kart için tepki verdiğimi sanmayın.Sadece kullanım alanları farklı olmalıydı...diye düşünüyorum ben..

Peki biz?
Bana mantıklı gelmedi.
Ufak görsel bir şey alt tarafı neden paraya dayandırıldı ki bu ...Neyse..:1closedeyes:

aynen katılıyorum :lepi:

Peki biz?
Bana mantıklı gelmedi.

maksat belli bebegim.. :umursamaz:

Muz çiçek ve melenk resimlerini kim neye göre ekliyor?

Yakında KK da demişsiniz de, o yakın ne kadar uzaklıkta acaba? ayrıca Sibell e verildiğine göre, KK ya gelmiş demektir..Yok yani uğraşıp duruyorum kendime çiçek hediye etmek için meğersem olmuyormuş..

Biran önce ben de çiçek ve muz bekliyorum.

Gifi bilmiyorum ama arka plan tek olarak döşenmiyor...

Döşenemiyor :bbo:

Sebep: Bilmiyorum :uhm:

Resmin hangi formatta olduğu ile alakalı bir şey değil bu.

Herkezin ekran çözünürlüğü farklı farklı olduğu için ortak bir resim büyüklüğ üvermek doğru olmaz ama normal şartlareda eklenen her arka plan resmi ekranı kapyalacak şekilde tekrar ederek döşenir.

Resmin ebatlarını büyük tutarak tekrarı engelleyebilirsiniz.
Bu durumda :
1- ekran çözünürlüğü küçük olan kullanıcılarda resmin tamamı çıkmaz
2- ekran çözünürlüğü büyük olan kullanıcılarda ise tekrar olayı olacaktır

Muz çiçek ve melenk resimlerini kim neye göre ekliyor?

Yakında KK da demişsiniz de, o yakın ne kadar uzaklıkta acaba? ayrıca Sibell e verildiğine göre, KK ya gelmiş demektir..Yok yani uğraşıp duruyorum kendime çiçek hediye etmek için meğersem olmuyormuş..

Biran önce ben de çiçek ve muz bekliyorum.

Biraz daha beklemeniz gerekmekte. Gerekli düzenlemeler yapıldıktan sonra başka bir başlıkta bildirilecektir.

bu arka plana resim nasıl ekleniyor
bilen duyan gören bana bi desin yerimseniben

a.s.selam canım iyi geceler.arka plana resim ekleyebilmen için önce profilindeki albüme kullanacağın resmi eklemen gerekiyor.daha sonra da url adresi var resmi tıkladığında alttagörünen.işte bu url adresini kopyalayıp arkaplan resmi yazan yere yapıştırıyorsun.inşallah yardımcı olabilmişimdir.bir dene istersen.sevgilerimle...:uhm:

Back