İyi MadeM :umursamaz:
İş çıkışı 1 kg muz,
1 kg çilek aliym de görün siz :))
Biraz da kiraz al. 1 kilo ka.
Saplarını ayır sonra kaynatıp içersin.
Biraz da kiraz al. 1 kilo ka.
Saplarını ayır sonra kaynatıp içersin.
Sorularımı geri aldım kaydirigubbakcemile3 hallettim şimdi oldu :kedi:Bende yaptım profilimi opuyorumnanaktan ama
Burda okuduğum ve profilimi yaptım diyen arkadaşların profilleri neden bende boş görünüyo :uhm:
Benimkilerde onlardamı öyleki :uhm:
bu arada Curly konuyla cok alakasız olacak oma acaba kullanıcı profılımızdekı sohret puanları bolumu nedır acaba..? neye gore alıyoruzz bunu.. Kazene soracaktım ama bu kk kart olayından dolayıı epey kahrımızı cektı oldukca ugrastı sag olsun.. bıraz dınlensın... :)) tesekkurler...
Şhret puanı eski ismi ile reputation. Diğer kullanıcıların size verdiği puanlar. YAzdığınız mesajın üstündeki teraziden verilen puanlar yani...
öhö öhö şu kartlı olanlara ayrıcalıklı özel üye denince kızıolar yaaa bnde renkli profil istioruumkazen abii curly duyrulurrr kartımız yok die renklerden mahrummu kalıcaz biz
Curly, albüme ben vir fotoğraf yükledim url adresi, profil şekillendirmede arka plan kısmına giriyorum ama arka plan değişmiyor acaba yanlış yeremi ekliyorum?
Bir de bu muzları kirazları bizler ne zaman kullanacaz acaba ben çünkü çikolatalı yaş pasta istiyorumda :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?