Kullandmz el Kremlerini Paylaalm(resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynı anda birçok markanın el kremini kullanıyorum,ellerim çok kuru olduğundan ayırt etmiyorum artık ne gelirse elime.en çok neutrogenadan memnunum.flormar ın yeni çıkan kremlerinin de çileklisini aldım bu arada,eskiden tipitip sakızlar vardı ya onlar gibi kokuyor çokkkk güzel

Neutrogena :elleri yumuşacık yapıyo denediğim en iyi kremlerden biri hem el hem vücut istediğin yere kullan.. elime dokunanlar ne kadar yumuşak ellerın var dıyo :81::82:

Bide D'olive var .. Onunda kokusu muhteşem.. + oda yumusacık yapıyooo :86:

Eklentiler

• $neutrogena-yogun-bakim-kremi-200-ml~2692369.jpg
    7,3 KB · Görüntüleme: 109
  • $Resim 005.jpg
    12,4 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleme:
Muhteşem bişey fiyatı ise 39.00 tl

önceden bunu kullanıyordum azıcık yağlı bir his bırakkıyordu ve ellerim çabuk terliyordu...

Eki Görüntüle 784416

bunları da bugün aldım binevi stok

yoğurtlu&böğürtlenliyi kullanmaya başladım ve bayıldım yumuşacık oldu ellerim

sırasıyla böğürtlenli
mandalinalı olanı
ve kırmızı meyveli olanı kullanacağım

kırmızı meyvelinin kokusunu pek beğenmedim ama mandalinalı olana daha çok bayıldım

makyaj yapmadan önce kullanırım misss gibide kokarr

El ve tırnak bakımı için süper krem, tırnakların uzamasına ve güçlenmesine yardım ediyor

Elim ayaklarım ve vücudum için kullanıyorum çokta memnunum

Eklentiler

• $bep-540x540.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 64
Dermatologumun tavsiyesi üzerine receteyle ücretsiz aldım. Çok memnunum yumusacık yapıyo ve hemen emiliyo. bikac arkadasıma denettim herkes bayılıyo ellerimin dokusunaa :) :)

ne kadar kötü koksa da kesinlikle en iyisi olduğunu düşünüyorum çünkü tedavi edici özelliği var denemenizi tavsiye ediyorum

Şu ara Arko Nem yoğurt&böğürtlenli el kremini kullanıyorum..arada body shop'un brazil nut'lı body butterını de sürüyorum karışık..

Benim kullandığım da bu her türlü el kremini denedim. Ama bu supermis.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1394885416880.jpg
    20,7 KB · Görüntüleme: 77

Victoria's Secret PINK kullaniyorum kokusu cok guzel ve sadece sabah suruyorum tum gun ellerim yumusacim🙈

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ellerim cok kurudur senelerce nivea kullandim ama bu resimdeki urun bana daha iyi geldi nivea nin kokusu gozlerimi yasartiyordu benim alerjim var bu krem daha iyi geldi bana.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1397343476393.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 79
Body shop un body butterlarını kullanıyorum.nemlendirmeleri çok iyi ve mis gibi kokuyorlar.benim favorim coconut ama zevkler ve tenkler değişir tabii ki.mis gibi de kokuyorlar, büyük boyu 40 tl civarı, küçükler 14. İndirimlerde büyükleri 20ye alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Tabikide Bath & Body kremi. Asla vazgeçmem. Bu kremleri kullanın parfüm kullanmanıza asla gerek yok. Kokusu gün boyu kalıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…