Kullandmz el Kremlerini Paylaalm(resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İçinde gliserin olan çoğu nemlendirici ellerde işe yarıyor sanırım. Ben neutregena norveç formulünü kullanıyorumm..Gayet güzel. Hatta vücut kreminide ellerimde kullanıyorum neredeyse aynı yumuşaklığı ve nemi sağlıyor.

body shop kenevir tohumlu kremini kullanıyorum, çok güzel nemlendiriyo ama kokusu felaket

neutrogena kullanıyorum çok güzel fakat içinde silikon varmış:/tavsiyesi olan?

ellerime krem sürmem ve hep yumuşacıktır gerçi el sabunundan başka deterjan deydiğimi var

benim ki de buuu :)
yoğun çilek kokusu sevenler için. 5 tl civarı.

özellikle kışın kreme ihtiyaç duyuyorum. kışın kuruluktan ve çatlamaktan ellerim kanıyordu artık ( ama neyseki bir arkadaşımın tavsiyesiyle bu kremi kullanmaya başladım. çantamda tüpte olanını ve evde de bu ebadını kullanıyorum. ellerim pamuk gibi oldu

bu kremi gerçekten tek geçiyorum hayatım boyunca hiçbir kremi bu kadar sevmedim kokusu dokusu işlevi her bakımdan mikemmel bir krem sanırım birkaç ay içinde 4 tüp filan bitirdim ki sadece geceleri yatarken ellerime iyice yedirerek sürüyorum yumuşacıklar :)

Daha bugün aldım kokusu da çok güzel :) Aslında yumuşatıyo da gibi. Tabi daha tam sonuç almadım :)

Gecen gün aldim bunu, kokusu muthis. Buram buram salatalik kokuyor. Bayilirim salatalik kokusuna, bana yaz günlerini hatirlatir. :116: Benim cildim cok kurudur, güzel yumusatti ellerimi tavsiye ederim. Aloe ve salatalik özlüymüs ikisi de cilt icin muhtesem seyler.

kokusu süper, uzun zamandır kullanıyorum, memnunum..

uzun süredir bunu kullanıyordum ama değiştirmeye karar verdim
[/URL][/IMG]
bugün de bunu aldım
[/URL][/IMG]

ben de bebek pişik kremi almıştım yüzüm için. ellerime de kullanıyorum. gayet memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…