• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandmz el Kremlerini Paylaalm(resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İçinde gliserin olan çoğu nemlendirici ellerde işe yarıyor sanırım. Ben neutregena norveç formulünü kullanıyorumm..Gayet güzel. Hatta vücut kreminide ellerimde kullanıyorum neredeyse aynı yumuşaklığı ve nemi sağlıyor.

body shop kenevir tohumlu kremini kullanıyorum, çok güzel nemlendiriyo ama kokusu felaket:43:

neutrogena kullanıyorum çok güzel fakat içinde silikon varmış:/tavsiyesi olan?

ellerime krem sürmem ve hep yumuşacıktır :12: gerçi el sabunundan başka deterjan deydiğimi var :27: :9:

benim ki de buuu :)
yoğun çilek kokusu sevenler için. 5 tl civarı. $handb8.jpg

özellikle kışın kreme ihtiyaç duyuyorum. kışın kuruluktan ve çatlamaktan ellerim kanıyordu artık :(( ama neyseki bir arkadaşımın tavsiyesiyle bu kremi kullanmaya başladım. çantamda tüpte olanını ve evde de bu ebadını kullanıyorum. ellerim pamuk gibi oldu :16:
$Neutrogena-Yogun-Bakim-Kremi-200-ML__34193028_0.jpg

Bu kremi tek geçerim Eskiden avon kullanıodum Elleri acayip çatlayan bi arkadaş almış önce bundan Sonra ben de aldım özdilekten Orda 2si 5 tl kampanya oluo sadece orda ama:olmaz: İşte kız hiçbi kremden bu kadar memnun kalmadım diodu Haklıydı sürdüm ellerimi yıkasam dışarı çıkıp akşama kadar gezsem bile ellerim hala yumuşacıktı ve üstüne üstlük gül kokuolardı mis gibiopuyorumnanaktan El vücut kremi var meyveli arkonun onu yüzüme kullanıyorum arada Annem şeftali mi yedin diyo sırnaşık şey Arkonun asıl el kremi bu arkadaşlar O meyvelilerin etkisi geçio bunun yumuşaklığı geçmio Deneyin aradaki farkı görün Pişman olmazsınızkaydirigubbakcemile5
124491.jpg

bu kremi gerçekten tek geçiyorum hayatım boyunca hiçbir kremi bu kadar sevmedim kokusu dokusu işlevi her bakımdan mikemmel bir krem sanırım birkaç ay içinde 4 tüp filan bitirdim ki sadece geceleri yatarken ellerime iyice yedirerek sürüyorum yumuşacıklar :)

$Arko-Nem-Findik-Vanilya-Ozlu-Krem-75ML-Meyve__33778442_0.jpg

Daha bugün aldım kokusu da çok güzel :) Aslında yumuşatıyo da gibi. Tabi daha tam sonuç almadım :)

Gecen gün aldim bunu, kokusu muthis. Buram buram salatalik kokuyor. Bayilirim salatalik kokusuna, bana yaz günlerini hatirlatir. :116: Benim cildim cok kurudur, güzel yumusatti ellerimi tavsiye ederim. Aloe ve salatalik özlüymüs ikisi de cilt icin muhtesem seyler.

arko_15.jpg

kokusu süper, uzun zamandır kullanıyorum, memnunum..

uzun süredir bunu kullanıyordum ama değiştirmeye karar verdim
30349kucuk.jpg
[/URL][/IMG]
bugün de bunu aldım
arkonemgliserinlielkrem.jpg
[/URL][/IMG]

ben de bebek pişik kremi almıştım yüzüm için. ellerime de kullanıyorum. gayet memnunum :21:

Back