- Konu Sahibi EU2
İçinde gliserin olan çoğu nemlendirici ellerde işe yarıyor sanırım. Ben neutregena norveç formulünü kullanıyorumm..Gayet güzel. Hatta vücut kreminide ellerimde kullanıyorum neredeyse aynı yumuşaklığı ve nemi sağlıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıazlaaarrr arkomdann vazgecememmm kokusu yeterrr yahuuuuzemuszemus
body shop kenevir tohumlu kremini kullanıyorum, çok güzel nemlendiriyo ama kokusu felaket
bende arko böğürtlenli krem ve Avon ' un bir kremnı kullanıyorum
İçinde gliserin olan çoğu nemlendirici ellerde işe yarıyor sanırım. Ben neutregena norveç formulünü kullanıyorumm..Gayet güzel. Hatta vücut kreminide ellerimde kullanıyorum neredeyse aynı yumuşaklığı ve nemi sağlıyor.
benim ki de buuu :)
yoğun çilek kokusu sevenler için. 5 tl civarı.Eki Görüntüle 150010
Bu kremi tek geçerim Eskiden avon kullanıodum Elleri acayip çatlayan bi arkadaş almış önce bundan Sonra ben de aldım özdilekten Orda 2si 5 tl kampanya oluo sadece orda amalmaz: İşte kız hiçbi kremden bu kadar memnun kalmadım diodu Haklıydı sürdüm ellerimi yıkasam dışarı çıkıp akşama kadar gezsem bile ellerim hala yumuşacıktı ve üstüne üstlük gül kokuolardı mis gibiopuyorumnanaktan El vücut kremi var meyveli arkonun onu yüzüme kullanıyorum arada Annem şeftali mi yedin diyo sırnaşık şey Arkonun asıl el kremi bu arkadaşlar O meyvelilerin etkisi geçio bunun yumuşaklığı geçmio Deneyin aradaki farkı görün Pişman olmazsınızkaydirigubbakcemile5