• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandmz el Kremlerini Paylaalm(resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben Dalan'ın el kremini kullanıyorum, şuan resmini ekleyemedim ama gerçekten mükemmel bir krem zemuszemus

"Zeytinyağı, içeriğindeki E vitamini ve antioksidan özellikleri ile cildinizin yenilenmesine ve uzun süre dış etkenlerden korunmasına yardımcı olur. Dermatolojik olarak test edilmiş olan Dalan d’Olive Zeytinyağlı El ve Vücut Kremi, hassas ciltler için de güvenle kullanılabilir. Yoğun nemlendirme özelliği ile cildinizin ipeksi bir yumuşaklığa kavuşmasını sağlar. Kurumuş cildiniz rahatlarken el ve vücut bakımınız tamamlanmış olur. Zeytinyağının cildinize kattığı sağlık, parlaklık ve ferahlatıcı kokusunun verdiği eşsiz tazelik hissi ile Ege’nin değerli mücevherini siz de cildinizde hissedin. "

bende bunu kullanıyorum arkadaşlar neutrogena çok iyi demişlerdi bir de güneş koruması olsun istiyordum ama etki etmedifisfisfis duştan çıkınca sürdüm mesela,yarım saat geçti ellerim yine kuru:1no2: bana önerebilceğiniz güneş korumalı iyi nemlendiren el kremi var mı?

bende bunu kullanıyorum arkadaşlar neutrogena çok iyi demişlerdi bir de güneş koruması olsun istiyordum ama etki etmedifisfisfis duştan çıkınca sürdüm mesela,yarım saat geçti ellerim yine kuru:1no2: bana önerebilceğiniz güneş korumalı iyi nemlendiren el kremi var mı?

Benim kullandığım el kremi SPF 15. Şimdi resmini çekim koyayım.bayanssulusmile

Bu da benim kullandığım el kremim. bayanssulusmile

juvena.jpg

bende eklicektim ama el kremini bulamadım:1rolleyes: ayak kremini buldum onu koyacağım el keremini bulursam koyarım artıkakannehir

arkadaşlar elleriniz nemliyken kullanın el kremini bide yatarken daha etkili oluyor krem sürmekboshayallersmile

arkadaşlar elleriniz nemliyken kullanın el kremini bide yatarken daha etkili oluyor krem sürmekboshayallersmile

katılıyorum sana :)

bende celebre kreminden çok memnunum parfüm kokulu hem buram buram kokuyo hemde müthiş yumuşatıyo olumunekankayizsmile

Ben nivea SOS kullanıyorum çokta memnunum.. Tırnakları besleyen kkrem için ise biotin içeren krem kullanın :D

Bende Tender isminde bitkisel bir krem kullanıyorum. Hem elime hem yüzüme sürüyorum. Biraz pahalı ama değer doğrusu :) Resmini yükleyemedim.

Avon'un Gliserinli el kremi uzun senelerdir kullanıyorum çok memnunum:12:

merhabalar.

bende Neutrogena yoğun bakım kremi ni kullanmaya başladım.

Şu an memnunum. Gerçi benim ellerimi hangi krem mutlu edebilir ki :(((

Kış geldiğinde resmen elimin üstü ve parmak yanlarımda yarıklar oluşuyor.

Şu an iyileşti ellerim krem işe yaradı. Öncesinde Dermokil kullanmıştım o da güzeldi.

Benimde ellerim kremde sürsem hemen kuruyor. Çok iyi nemlendiren bir krem var mı?

ben kesinlikle arko fındık vanilyadan vazgeçmem arkadaşlar hele vapurda o esintide ellerim nasıl güzel kokuyor anlatamam bi denyin derim

foundacım sen vazelini dene bi kere istersen daha yağlı olduğu için kuru cildine iyi gelebilir

Back