• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandmz el Kremlerini Paylaalm(resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bir kaç ay önce bu kremi aldım ve çooook memnunum,mühteşem kokusuna sahip ve eller yümuşacik, opuyorumnanaktan

biri bu
makethumb.aspx

Ben avon kullanıyorum ama şöyle güzel kokan başka bir krem arıyorum. Arkolar güzel kokuyor demişsiniz, peki iyi geliyor mu ellere gerçekten? Benimkiler özellikle kışın baya çatlıyor, çizgi çizgi yara olabiliyor :(

Ben avon kullanıyorum ama şöyle güzel kokan başka bir krem arıyorum. Arkolar güzel kokuyor demişsiniz, peki iyi geliyor mu ellere gerçekten? Benimkiler özellikle kışın baya çatlıyor, çizgi çizgi yara olabiliyor :(

benmde çok çatlardı canm..baya yara olcak gibi hatta..hemen etkilenirim soguktan..
çantandan ayırma kremini yerimseniben arko kullanıyorum ben yumuşacık ellerim 3 senedr çatlama derdim yok
gece vazelin sür elinin üst yüzeyine eldven tak yat yumuşatr zemuszemus

benmde çok çatlardı canm..baya yara olcak gibi hatta..hemen etkilenirim soguktan..
çantandan ayırma kremini yerimseniben arko kullanıyorum ben yumuşacık ellerim 3 senedr çatlama derdim yok
gece vazelin sür elinin üst yüzeyine eldven tak yat yumuşatr zemuszemus

madem tavsiye ediyorsunuz, o zaman hemen bir meyveli arko alıp atıyorum çantamaaa hihoyyyt

Resim eklemeyi becerdim mi bilmiyorum :s
bende bunu kullaniyorum, ilk kullanisim iyi gibi kokusuda hos :)

Eklentiler

• $ACO_2059.jpg
    $ACO_2059.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 67
kızlar 4-5 tl civarı bişey,allahım bu kadarmı ferahlatıcı bi krem olur:asigim:içinde nane özleride var sanki alt notalardan gelen bi parfüm kokusu gibi:smiley-cool:ayrıca hemen çekiyo kremi eliniz ve asla yağlı değil..şiddetle ve ısrarla tavsiye ederimgamyoncuiremsu

yeşil çay ve salatalık özlü(naneli)

1244911.jpg

bende bundan kullanıyorumm çok memnunum :lepi:

ben bu kremi geçen kış kullandım ama hiç sevmedim sürdüğümde rahatsızlık veriyordu kızartıyordu ellerimi ve yapısı çok hafif uzun süreli yumuşaklık falan sağlamıyor ki ben ellerimi çok sık yıkarım her yıkamadan sonra sürmeme rağmen en fazla 5 dk sonra geçiyordu etkisi...hiç memnun kalmadım...:kızgın:

2915_buyuk.jpg

bende bu kremi kullanıyorum çok güzel bir ürün

evt bu krem gerçekten güzel...kampanyadan 3 ünü 10 tl ye almıştım ama o kadar çok kullndımki bitirdim hemen.. tekrar almak istiyorum ama avoncu bulamıyorum çevremde..bişe almayacak olsam markette bile karşıma çıkarlar halbuki :roflol:

url]

4421.jpg

blgsayrmn reklamını da yapmadım kanka :))
yeni aldım bunu

url]

4421.jpg

blgsayrmn reklamını da yapmadım kanka :))
yeni aldım bunu
kızım bizde çıktığı günden beri var:smiley-cool:heryere reklama gerenk yok:delphin:kanka bu krem bendede vardı ama dierini daha çok seviyorum ,mangolumu nefisfisfis
ARTISTRY-SPF-15-EL-KREMI-YASLANMAYA-MEYDAN-OKU__20940293_0.jpg
Zencefilli-Kurabiye-Kokulu-El-Kremi__21075471_0.jpg

Bir de excipial lipo var o da cok guzel.doktor yazmıstı

evet canım dier sayfalarda bahsedildi zaten kullananlar memnun

Ben el kremı olarak l'ocİtane kullanıyorum fİyatı 45 tl bıde cok methııını duydugum ıcın arko aldım bÖĞÜrtlenlı arada onuda kullanıyorum ODA 3 TL ama locİtane den Çok memenunum bır ara resımlerını eklerım gercı ewe bıraz daha bakmam gerek kesın daha wardır el kremım ama sÜreklİ kullandıklarım bunlar

L'Occitane 45 tl mi? Degmez gercekten. Cogu urununu hediye geldigi icin kullandim ve Paris te oturken magazalarindan cikmazdim. Oyle abartili bir kalitesi yok. Dior-Lancome dan düsük, Nivea dan yuksek kaliteli diye algilanabilir. Ama inanin icerikleri uc asagi bes yukari ayni. Bio kremlerde ise eksik malzeme var. Zararli dedikleri. vsv vs...

En iyi krem zeytinyagi kürü. Biraz beklettikten sonra yikayin.. Super.

Resim yapistiramiyorum ama ben de su an

L'Occitane : Iyi sayilir ama nivea dan farkli yok. (Hem el hem ayak kremleri icin gecerli)
Lavera bio el kremi var: Berbat. cok ucuz
Nivea var: gayet iyi...ucuz
Neutrogena var: iyi ama vazelinin kapaticiligindan ve kokusundan biktim. orta fiyat
Bebe Young Care soft hand cream: incecik simleri olan seker bir krem. cok cok ucuz

Arko nun meyveli ürünlerine bayildim. Ilk TR ziyaretinde alacagim, cok tesekkurler!
Sevgiler herkese,

Back