• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandmz el Kremlerini Paylaalm(resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok evde satıyorumkaydirigubbakcemile3

bitkisel sanırım canım,ben resim eklerim bi ara nettenyerimseniben

çubuğum saolasın,valla konuyu açtım,kimse bişey yazmadı,bu kızlar krem kullanmıyo sanırım dedim:smiley-cool:nötrojenin el ve ayak kremide gerçekten etkili,ama yağlı hissi deli ediyo benimafoldumben

3 üde bnde var çok mmnunum ozelıkle nuerogenadankaydirigubbakcemile2

Ne avatarimin resmi, ne gonderdigim resimler cikiyor :(... Galiba daha cok mesaj yazmaliymisim.. Neyse..

Bir de Elizabeth Arden in "Eight hour hand cream" i .. Pek meshur ama benim cok da bayilamadigim bir ürün.... Duyarsaniz, gorurseniz deneyin elinizde ilk sonra alin...

sen nesinden memnun kalmadın mesela canım?yağlı hissimi verdi,yada tem tersi çokmu kuru bi kremdi?

sen nesinden memnun kalmadın mesela canım?yağlı hissimi verdi,yada tem tersi çokmu kuru bi kremdi?

Bana mi sormustun? :) Valla kötüleyemiyorum, ama yine de ne kokusu ne cilt uzerindeki dagilimi hosuma gitti. Cok daha ucuz kremlerin bazen daha cok bagimlilik yaptigina sahit olduktan sonra pek fark göremedim.

Clarins in de kremleri var mesela, ve ne yazikki daha pahalilar, ama Arden e gore daha cok hosuma gittiler.

Selamlar : )a.s.

Bana mi sormustun? :) Valla kötüleyemiyorum, ama yine de ne kokusu ne cilt uzerindeki dagilimi hosuma gitti. Cok daha ucuz kremlerin bazen daha cok bagimlilik yaptigina sahit olduktan sonra pek fark göremedim.

Clarins in de kremleri var mesela, ve ne yazikki daha pahalilar, ama Arden e gore daha cok hosuma gittiler.

Selamlar : )a.s.

evet canım sana sormuştum.anladım demek istediğini,el kremine bende yüklü miktarda paralar verilmesi taraftarı değilim
sanada selamlar tatlıma.s.

benim kremim de bu kızlar.dermokil, süper kokuyor ve elleri yumuşacık yapıyor.tavsiye edilir.kutusu 3 lira mı neydi?

Son düzenleme:
Avon un yeni yılbaşı serisindeki el kremini kullanmaya başladım çok güzel (=

dsci0911.jpg

arkadaşlar arko nemin yeni gliserinli el kremini şiddetle tavsiye ederim..
süper koku ve süper yumuşaklık..türkiyenin ilk gliserinli el kremi...derya baykal da sık sık reklamını yapıyor zaten:)

url

body shop kenevir tohumlu el kremi süper nemlendiriyor ama berbat bir kokusu var malesef. bir de arkonun böğürtlenli el kremii kullaıyorum. resim ekleyemedim kızlar henüz yeniyim ve teknolojiden de biraz uzağım çözmek zaman alacak:)

resim ekleyemiyorum canlar ama bende Avon care rıch moısture kullanmaktayımm.çokda memnunummsırnaşık şeysırnaşık şey yumuşacık yapıyo elceğizlerimi naniknanik

ben bu kremi kullanıyorm hem ucuz hemde ellerimi pamuk gibi yapıyır:1rolleyes:

kızlar deneyin pişman olmıcaksınız.. hem surdukten sonra diğer nemlendiriciler gibi elleriniz vıcık vıcık krem ıcınde kalmıyor hem de kadife gibi yapıyor elleri.fiyatıda en son ykm den aldım 8.50tl.zemuszemus

Eklentiler

• $Neutrogena-Yogun-Bakim-Kremi-200-ml__20648076_0.jpg
    $Neutrogena-Yogun-Bakim-Kremi-200-ml__20648076_0.jpg
    9,8 KB · Görüntüleme: 52
acaba bu el kremini yüze de kullansak nolur?kokusunu ve verdiği yumuşaklığı çok beğendim de..kaydirigubbakcemile2

canım sürülmez diyodum ben de ama bazen yüzüm çok kuruduğunda sürüyorum bişe olmuyoŞeniz

Back