Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

Tartışmasız Burberry Brit nezaman sıksam mutlaka ama mutlaka bi soran olur :)

Emporio Armani She,Lancome Hypnose,Chloe Love

Son 6 7 aydır kullandığım ve herkesin ''Aylin bu senin kokun'' dediği Givenchy Ange ou Demon Le Secret Elixir
Tenime cidden çok yakıştı, çok tatlı ve güzel bir koku, şiddetle tavsiye ederim beyaz tenli hanımlarımıza

naomi campbell ben bu parfümü uzun süredir kullanıyorum ve herkes soruyor bide Burberry classic
geçen kış Givenchy kullanıyordum(bihter parfümü)ama nedense ağır gelmeye başladı bana sonradan ama şu son 1 yıldır bu naomi campbellın kokusu duyan herkes berenin kokusu bu diyorlar ama ben çook memnunum
yazında daha fresh kokular sıkarım avon pur balanca bide vazgeçilmezim perceive o kokuya bayılıyorum ama artık herkes kullandığından bazen midem kalkıyor ben bekarken oriflemenin bir parfümünü kullanırdım adını şimdi unuttum ama çiçekli bir kokuydu ama şimdi yok o kkoku bulsam stok yapacam

Davidoff- Cool Water
Armani-Code

Son zamanlarda bunları çok kullanıyorum ve mutlaka bir soran oluyor

hugo boss botlled aldım kendimee erkek parfümü ama çok ünisex çok güzel bayılıyorum bu kokuyaa.

bir sürü pahalı parfüm alıp kullandım ama avonun rare gold u kadar hiç bir parfüm beğenilmedi hayret..özellikle erkekler tarafından çok beğeniliyor

Ahhhhhhhh ahhhhhh Zara Silk kullandığımda herkes soruyordu ama üretimden kaldırdılar. Kokusu Chloe benziyordu

serge lutens filleen aigilles sormayan kalmadı ama gerçekten güzel. ondan önce hermesin bir kokusu vardı oda öyle çok etkili

bir sürü pahalı parfüm alıp kullandım ama avonun rare gold u kadar hiç bir parfüm beğenilmedi hayret..özellikle erkekler tarafından çok beğeniliyor

Benimde çok sevdiğim bir parfüm çok kalıcı..

oriflame volae hatta bu ay indrimde 3 set sipariş verdim bu fiyata bulamazsınnız bu ay cok uygun fiyata kokusu süper zaten sipariş vermek isteyene gondeebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…