Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

benim kullandığım ve sorulan parfüm diesel loverdose gerçekten çok kalıcı hemde hafif bir koku bende kalıcı ve biraz daha kadınsı bir koku arıyorum ama malesef bulamadım daha :KK43:

benim kullandığım ve sorulan parfüm diesel loverdose gerçekten çok kalıcı hemde hafif bir koku bende kalıcı ve biraz daha kadınsı bir koku arıyorum ama malesef bulamadım daha :KK43:

kışa gırdığımız şu aylarda azora vısıtı tavsıye ederım.Afrodızyaktır tek fıs yeter.sonra chanel coco matbazelde zarıf, kadınsı, çekıcı enfes bır parfümdür.Tavsıye ederım.:KK16:

teşekkürlerr azora vısıtı deneyrceğim mutlaka..

Gucci Guilty Femme EDT bir senedir kullanıyorum istediğim kadar kalıcı olmasa da kokusu beğeniliyor..

ARMONY SHE <3<3 (armany de olabilir) DP DEN ALDIĞIM HALİNİ BİLE SORDULAR BENDE SEVERİM AMA KALINCA DAHA Bİ GÜZEL BİŞEY OLUYO :)))

Hypnotic poison.ralph lauren ralph ve jean paul clasic X bunlar çok kalıcı ve güzel fakat orjinalin testerını alıyorum daha uyguna geliyo:KK23:

Hypnotic poison.ralph lauren ralph ve jean paul clasic X bunlar çok kalıcı ve güzel fakat orjinalin testerını alıyorum daha uyguna geliyo:KK23:

aslında ralp lauren ralp i çok merak ediyorum nasıl bir koku yani sanki şişesi fresh bir koku gibi hissettiriyor ,kadınsı bir koku aradığım için merak ediyorum ....

lıght blue : bir kez sıktım sonra hiç beğenmedim erkeksi bir koku lıght blue
dkny yeşil elması çok agır ama güzel bir koku

bende avon wish of love kullanıyorum bu aralar ama sıkıldım:26:

X