Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

calvin klein - euphoria

vercace - bright crystal

jean paul gaultier - madame

bu üçü benim favorimdir. sürekli kullanırım , beyaz tenlilerde parfümler çok kalıcı olmaz ama bu üç ürün gayet güzel kalıyor. herkes hayran kalıyor kokularına

dolca gabbana lıht bluyuda sorarlar çok temız koktuğu için

Chloé ve cecile iris :) bu ikisi dışında parfüm asla kullanmam .

Son düzenleme:
Avon Surrender ı kıllanıyorum daha önce kaldırmışlardı tekrar var artık bir de CK Eforia (çeşitleri fazla benim beğendiğim şişenin dışı metal kaplı )

kesinlikle Chanel Chance sormayan olmuyo diyebilirim

parfüm hastası olduğum için sürekli değiştiririm ama içlerinde en çok sevdiğim Amor Amor oldu.bunun yanı sıra Versace bright crystal ve Christina Aguileranın(night'ı değil yalnız açık renkli olanı ) parfümüde çok güzel

Hypnotic tabiki. Artık klasikleşti ama yinede vazgeçemiyorum :)

ne bahtsız kızım.. hiç soran olmadı ya
ben soruyorum hep

Kızlar dün bi AVMdeydim , yürürken bir grup bayanın yanıdan geçtim , ortada dikilmiş konuşuyorlardı , hepside hoş ve bakımlı bayanlar
Neyse o kadar hoş ve çok değişik bir koku geliryordu ki onlardan , parfüm dükkanı gibi hissettiriyordu .
Ya hepsinin parfümü karıştı , yada birinin parfümü çok yoğundu ,
Sormadım
Acayip lüks kokuyorudu

senın yerınde olsaydım hepsine ayrı ayrı sorardım yahu hıç kaçırılırmı hazır bulmuşun mıs kokuyu:)

senin gibi bebişim

dolce gabbana light blue kullandığım zaman soranlar oluyor hatta alanlar da olmuştu .

Kullandığım parfümler içinde en çok sorulanlar;

Davidoff cool water
Burberry London
Armani Code

davidoff cool water ' i çok sorarlardı sonra calvin klein beauty ' i yolda durdurup soran bile oldu birde sarah jessica parker'in lovely'sini çok soran oluyordu aşırı derecede hypnotic poison ' uda müdürüm sormuştu eşine almak için

hafif kokuları tercih ettiğim için kimse sormuyor ama yine de vazgeçmem yani:) j.lo glow favorim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…