Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

kisin black code ama artik herkez kullandigi icin dior pure poison
alipta pisman oldugum parfum diesel fuel for life hic guzel deil

zuhalciğim,
peki chanel allureyi nasıl buluyorsun? ben koklamadım daha.

zuhalciğim,
peki chanel allureyi nasıl buluyorsun? ben koklamadım daha.

Uzun seneler kullandim ve tek kelimeyle tarif etmem gerekirse- "klas"- bir kokudur.
Fresh ve sekerli kokular vardir. Birde Allure gibi "karakter" kokulari var bence, yurtdisinda "Signature scent" dedikleri, yani "senin imzani birakan" parfümlerdir. Kolayca kestiremezsin neye benzedigini ama özeldir, tanidin mi unutman mümkün olmaz. Ben cok severek kullanirdim.Tasicisiyla birlesen, ama asla senin önüne gecmegen bir özelligi var. Karsi cinsin de begendigini düsünüyorum. Sekerli bir koku olmasa da, icindeki vanilya onlarin hosuna gidiyor sanirim :KK66:
Allure´ün "asil" bir yani var, cok lüks bir crem gibi kokmaya basliyor ilerledikce. Yani anlicagin ben Allure kullanan her bayani bu seciminden dolayi tebrik etmek isterim, klas bir signature parfümüdür. Kokunun klas havasi tasiyicisina gecer ve onu daha dik yürütür. Sicak bir vanilya, hafif mandalina ama fazla meyvemsi degil, ve ilerledikce biraz günes krem kokusu...

Denemek icin muhakkak Eau de PARFUM´ü secmelisin, Eau de Toilette´in kokusu benziyor ama ayni degil icerigi farkli, ve parfümü cildine sIktiktan sonra o gün baska bir koku deneme. O gün sadece bu kokuyla gez. Cildin bu kokuyu sevdigse, sende parfümün rengini, Allure´ün sofistike kokusu, havana hava katicaktir :KK66:

Keyifli parfüm sIkmalar

equal kullanıyorum yılllardır üzerime sindi resmen ama bana bir parfüm tavsiye edecek var mı cok sıkıldım

Uzun seneler kullandim ve tek kelimeyle tarif etmem gerekirse- "klas"- bir kokudur.
Fresh ve sekerli kokular vardir. Birde Allure gibi "karakter" kokulari var bence, yurtdisinda "Signature scent" dedikleri, yani "senin imzani birakan" parfümlerdir. Kolayca kestiremezsin neye benzedigini ama özeldir, tanidin mi unutman mümkün olmaz. Ben cok severek kullanirdim.Tasicisiyla birlesen, ama asla senin önüne gecmegen bir özelligi var. Karsi cinsin de begendigini düsünüyorum. Sekerli bir koku olmasa da, icindeki vanilya onlarin hosuna gidiyor sanirim :KK66:
Allure´ün "asil" bir yani var, cok lüks bir crem gibi kokmaya basliyor ilerledikce. Yani anlicagin ben Allure kullanan her bayani bu seciminden dolayi tebrik etmek isterim, klas bir signature parfümüdür. Kokunun klas havasi tasiyicisina gecer ve onu daha dik yürütür. Sicak bir vanilya, hafif mandalina ama fazla meyvemsi degil, ve ilerledikce biraz günes krem kokusu...

Denemek icin muhakkak Eau de PARFUM´ü secmelisin, Eau de Toilette´in kokusu benziyor ama ayni degil icerigi farkli, ve parfümü cildine sIktiktan sonra o gün baska bir koku deneme. O gün sadece bu kokuyla gez. Cildin bu kokuyu sevdigse, sende parfümün rengini, Allure´ün sofistike kokusu, havana hava katicaktir :KK66:

Keyifli parfüm sIkmalar

Ne kadar güzel anlatmışsın ağzına sağlık gidip insanın 10 şişe alası geliyor. :KK9:

oriflame nın şu kokularını bilen var mı arkadaşlar? ECLAT, GOLD SHİNE, ENİGMA kalıcılıkları kokuları nasıl acabaa:KK23:

atiaras diye bi parfüm vardı emaneten sıkıyordum, pek beğenmiyordum ama herkes soruyordu çok ilginç:KK31: ama sevgilimin ennn sevdiği parfüm little black dress, on metre öteden alıyo kokusunu:KK16:

benim vazgeçilmezim bulgari blv başka koku tanımam:KK16::KK16::KK16:

$ADGN100TSW.jpg $21676_1.png $1_6c97ab14afc2c914d0a9ca944346a1d0e_a60538eff39e784df133c9ea63d8b86c.jpg $İçerik.jpg
Armani aqua di gioia,
chanel chance,
chanel madeoiselle,
oriflame eclat weekend,
yves rocher naturelle ve vanilya edt,
the body shop vanilya body mist tavsiye ederim

Chanel Chance kesinlikle

X