Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zuhalciğim,
peki chanel allureyi nasıl buluyorsun? ben koklamadım daha.
J.Paul Gaultier
Uzun seneler kullandim ve tek kelimeyle tarif etmem gerekirse- "klas"- bir kokudur.
Fresh ve sekerli kokular vardir. Birde Allure gibi "karakter" kokulari var bence, yurtdisinda "Signature scent" dedikleri, yani "senin imzani birakan" parfümlerdir. Kolayca kestiremezsin neye benzedigini ama özeldir, tanidin mi unutman mümkün olmaz. Ben cok severek kullanirdim.Tasicisiyla birlesen, ama asla senin önüne gecmegen bir özelligi var. Karsi cinsin de begendigini düsünüyorum. Sekerli bir koku olmasa da, icindeki vanilya onlarin hosuna gidiyor sanirim
Allure´ün "asil" bir yani var, cok lüks bir crem gibi kokmaya basliyor ilerledikce. Yani anlicagin ben Allure kullanan her bayani bu seciminden dolayi tebrik etmek isterim, klas bir signature parfümüdür. Kokunun klas havasi tasiyicisina gecer ve onu daha dik yürütür. Sicak bir vanilya, hafif mandalina ama fazla meyvemsi degil, ve ilerledikce biraz günes krem kokusu...
Denemek icin muhakkak Eau de PARFUM´ü secmelisin, Eau de Toilette´in kokusu benziyor ama ayni degil icerigi farkli, ve parfümü cildine sIktiktan sonra o gün baska bir koku deneme. O gün sadece bu kokuyla gez. Cildin bu kokuyu sevdigse, sende parfümün rengini, Allure´ün sofistike kokusu, havana hava katicaktir
Keyifli parfüm sIkmalar
Ne kadar güzel anlatmışsın ağzına sağlık gidip insanın 10 şişe alası geliyor.
zuhalciğim,
peki chanel allureyi nasıl buluyorsun? ben koklamadım daha.
narsico rodriguez for her
siyah sise olanı ama. bayıla bayıla sıkıyorum
narsico rodriguez for her
siyah sise olanı ama. bayıla bayıla sıkıyorum
lancome miracle...erkekler soruyo özellikle