Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

kızlar herkesin adını soracagı mis gibi parfüm arıyorum.ama çok sekerli kouları sevmiyorum yardımcı olurmusunuz

Bond No.9 - Fashion Avenue kesinlikle tek geçerim kullandığımda herkes mutlaka soruyor ama bağımlılık yapıyor dikkat edin :)):KK3:

naomi campbell belki de sadece ben çok sevdiğim için iyi taşıyorumdur

sonradan guzellesen bır koku .
ılk sıktıgın da gercekten cok agır .hele kı mıgrenı olan bır ınsanın hayatta tahammul edebılecegı bır koku degıldır .

dolce gabbana the one ve hypnotic poison
hıc vagecemedıgım kokulardır .
arada bır degısıklık yaparsam eger ;calvın kleın euphoria ve givenchy hot couture kullanırım .
ama yıne doner dolasır ,the one ve hypnotic poıson kullanırım .napım vazgecemıyorum :KK33:
lıse yıllarım da ıse ;escade magnetızm ,escade collectıon ,lolita lift ,armani gio parfumlerını
tüm lıse kullanırdık .hepımız aynı kokardık .:KK51:şimdi cok sıradan gelır bu kokular bana .
tum okul bu parfumlerı kullandıgımız ıcın ,sankı bunlar ogrencı parfumu gelır bana :KK1:

Oriflame nin miss o pembe olanını hiç bir parfüme değişmem odunsu tatlı kalıcı rahatsız etmeyen değişik bi parfüm..Sevgilimle buluştuğumuzda sıkmıştım tişörtüne sinmiş kokum bi kaç gün üzerinden çıkarmamıştı işe o tişörtle gidip gelmişti kokusu burnuna geliyomuş ben yanındaymışım gibi hissediyomuş :KK1: bi kere farklı parfüm sıkmıştım bitanem bu o parfüm değil sanki o çok güzeldi bu da güzel ama o farklıydı demişti kıyamam. mektuplara hediyelerine falan sıkarım hep cok hoşuna gider :KK19:

Lancome -Hypnose Nereye gitsemm sordularr özelliklede kız arkadaş grubummm hepsi teker teker sordu hepside gidip aldı bi yere gittiğimizde lancome-hypnnose ordusu gibiydik ama Onlara bulaştırdımm ben kurtuldummm çok özlesemde almıcam bidaaa iştee:KK15:

Bana soruldugu zaman uzerimde genelde Tommy peach blossem oluyor ve Dior addict shine:KK16:

hugo boss - intense.

gittiğim mağazadaki çalışanlara kadar sormayan kalmamıştır herhalde :KK3:
tatlı, baharatlı vb bi koku değil. kadınsı ama ağır değil, ilgilenenlere.

Christan Dior ve pupa pupa nın kokusuna bayılıyorum her turlu çiçek kokusu var gullusu çok guzel

Merhaba Kizlar,

eskiden ALLURE (Chanel) kokusunu cok sorarlardi bana. Tam bir ofis kokusu, kimseyi rahatsiz etmez ama heryerde bu klas kokuyla fark edilirsiniz. Ardindan ayni durumu (yesil cay gibi kokan) "UN JARDIN SUR LE NIL" (hermes) ile yasadim.

Annem Estee Lauder´den DELIGHT kullaniyor ve havaalaninda sirada beklerken muhakkak sorarlar parfümünü.
Ayni meraki "IDYLLE" ( Guerlain) de yaratiyor etrafindakilere.

Türkiye´de bu marka var mi bilmiyorum, ama ben yinede sizinle paylasmak isterim. Orta yasli bayanlarin Anneme sormadan duramadiklari, hayatimda kokladigim en yogun YASEMIN esansli parfüm:
"A LA NUIT" (Serge Lutens).

Bense su günlerde "VERSACE CHRYSTAL NOIR" kullaniyorum ve sIkca ne kullandigim merak ediliyor. Gizemli (kiraz ve dumanimsi) bir kis kokusudur, farkli kokulari sevenlere tavsiye ederim.

Fakat EN COK ILGI ceken hangisidir derseniz:

2000 senesinden beri depoladigim, DOLCE GABBANA´dan "BY for Woman" !!!
Hypnotic Poison´den sonra erkeklerde bu derecede etkili olan baska parfüm tanimiyorum. Bu duruma sahit olan hatunlar ne sIktIgimi sorarlar hep :KK66:) Internet`de ucuza bulursaniz kacirmayin derim.

Keyifli parfüm sIkmalar

zuhalce arkadaşım paylaşımın için teşekkürler ne güzel açıklamışın sağoll:)):KK19:

zuhalcim peki bu dolca gabbana for woman turkıyede varmı? netten araştırdım ama sanki burda yok gıbı geldi bana.Anladığım kadarıyla yurtdışındasın.

Arkadaşlar ben parfüm konusunda biraz iddialı tercihler yapıyorum maalesef herkesin çok da sevemeyeceği türden ama aklınızda bulunsun diye söylüyorum çevremdekileri kokum ile ilgili olumlu yorumlar yaptığı parfümler şöyle:
N.Rodrigez
Chanel no 5
Dior Dune

@Eda´ya:

Rica ederim Tatlim, bahsettigim D&G parfümü maalesef artik üretilmiyor. Haberini alinca 2 sise daha alip depolamistim:KK66:
Ozamanlari fiyati yaklasik 90 Euro gibiydi. Türkiye de satisa cikmismiydi gercekten bir bilgim yok. Artik yurtdisinda internette bile bulmak nerdeyse imkansiz. Fiyati da cok yükselmis, internette 200 Euro´dan baslayip 450 Euro´kadar gidiyor. Piyasada altin degerinde anlicagin :KK66:

Arkadasimin söyledigine göre Kenzo´nun "Amour le Parfum" kokusu da karsi cinste ayni etkiyi yaratiyormus. Ben onun yalancisiyim :KK66:belki bunu denemek istersin. Fakat dikkatli ol Tatlim, altin renkli olan sise olucak. Bunun "Kenzo Amour" olanlari var, kirmizi, beyaz ve turunc sisede. Bahsettigim koku ise bunlardan daha yogun, ve koyu "altin" renkli sisede.
Umarim yardimci olmusumdur.

Keyifli parfüm sIkmalar

X